Dodaj do ulubionych

Udane wakacje?

• biala_ladecka Re: Udane wakacje? 30.08.20, 23:44
      Bardzo udane. Odwiedzilsm miejsca, do ktorych w normalnych warunkach bym sie pewnie nie wybrala i nie zaluje!
    • tol8 Re: Udane wakacje? 31.08.20, 12:43
      Bardzo. Zamieniliśmy Egipt na Bałtyk, a ostateczna Bałtyk na Grecję 😍. A Turcja za rok będzie i tak.
    • joanna_poz Re: Udane wakacje? 31.08.20, 14:04
      do połowy czerwca nie mielismy żadnych planów. nic.
      (inna sprawa że nigdy nie rezerwujemy, nie wykupujemy kilka miesięcy wczesniej i organizujemy się na ostatnią chwile.)
      i ku naszemu zaskoczeniu - mielismy wyjatkowo udane wakacjesmile
      w połowie czerwca zaplanowalismy na szybko wyjazd do Włoch - piekna pogoda, mało ludzi, dobre jedzenie, duzo najeździlismy się rowerami, sporo zobaczylismy - cudny wyjazd.
      w sierpniu tez w trybie last minute wyprawilismy się w nasze góry - pomysł był syna, tez wyjazd z rowerami, pogoda trafiła nam się ładna, tez bardzo udana eskapada.
    • enigma81 Re: Udane wakacje? 31.08.20, 14:38
      Miałam bardzo udany wyjazd wakacyjny, tym bardziej że zdecydowaliśmy się 3 tyg przed, urlop wcześniej zapowiadał się mocno stacjonarnie. Byliśmy nad morzem, pogoda była świetna, syn zachwycony a to dla nas ważne bo on nie lubi nowych miejsc. Odpoczeliśmy, opaliliśmy się - no nie mogę narzekać.
    • korniz Re: Udane wakacje? 31.08.20, 16:27
      Oj tak udane i to bardzo.Dwa dni przed wyjazdem poszukalam oferty na boking com. Padlo na Dziwnowek.Były to piękne dni.Żal bylo wyjezdzac.
    • mona-taran Re: Udane wakacje? 01.09.20, 11:07
      Jestem właśnie na wakacjach i jak na razie są bardzo udane. Prawie puste plaże, ciepło w granicach rozsądku, woda w temperaturze idealnej.
    • zielonecurry Re: Udane wakacje? 01.09.20, 14:47
      W tegorocznych planach mieliśmy Włochy i do ostatniej chwili byliśmy gotowi jechać. Niestety 2 tygodnie przed wyjazdem nasze loty zostały odwołane. Postanowiliśmy zostać w Polsce. Mam nadzieję że ostatni raz. Tzn następnym razem jeśli podobna sytuacja miałaby miejsce zostanę w domu.
    • alessa28 Re: Udane wakacje? 01.09.20, 14:53
      eveeveeve1 napisała:

> Napiszcie czy wasze wyjazdy byly udane? Czy musieliscie zmieniac plany?
      > Ja po poczatkowej niechęci do wyjazdu (z powodu ew. klopotow zeby wrocic do kra
      > ju) bardzo sie ciesze ze pojechalismy. Odpoczęliśmy wszyscy, wygrzalismy sie na
      > słońcu, zobaczylismy nowe miejsca.
      > No i wrócić się udało planowo i bez przeszkód.

Nie. Nie pojechałam zagranicę tak jak chciałam, ani w góry ani nad morze.
      Jakieś tam wypady do Dino parków i po regionie, ale bez szału.
      Wakacje spieprzone dzięki koronie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka