bib24 15.09.20, 15:45 nareszcie wiem, o co chodzi w ideologii singli: www.facebook.com/MakeLifeHarder/posts/4010378075644876?__tn__=-R Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
la_mujer75 Re: ideologia singli 15.09.20, 16:04 Ja to się dziwię, że on nie ma zakazu wypowiedzi. Za każdym razem sam się podkłada. Odpowiedz Link Zgłoś
bib24 Re: ideologia singli 15.09.20, 16:09 ee, super że się wypowiada. jak ktoś się wacha, czy nie wrócić do kościola on świetnie przypomina, że nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: ideologia singli 15.09.20, 16:12 Jędraszewski to ten idiota, który w swojej pracy naukowej powołał się na kronikę Kpinomira oko.press/abp-jedraszewski-odkryl-kpinomira-jak-biskup-profesor-nabral-sie-na-primaaprilisowy-dowcip/ Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: ideologia singli 15.09.20, 17:18 la_mujer75 napisała: > Ja to się dziwię, że on nie ma zakazu wypowiedzi. czemu miałby mieć? Przecież to całe towarzystwo w fioletowych sukienkach ma takie same poglądy jak jędraszewski. Naprawdę pora przyjąć do wiadomości, że jędraszewski to nie jest odosobniony przypadek, te wszystkie pozostałe rysie czy polaki są tacy sami, jak on. Przy okazji polecam tę rozmowę www.miesiecznik.znak.com.pl/siedze-na-kupie-gruzow/ Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: ideologia singli 16.09.20, 18:54 Nie znasz tego? Rozmawiają dwaj arcybiskupi: - W Krakowie to ta ateizacja nie ma zbyt dużych szans - tam Kościół jest silny. A Jędraszewski na to: - Potrzymaj mi laskę! Odpowiedz Link Zgłoś
niktmadry Re: ideologia singli 16.09.20, 11:05 A jak ktoś żyje z kotem to też jest singlem? Jak biskup z tego wybrnie bo przecież tego z kotem krytykować nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: ideologia singli 16.09.20, 18:49 "Stop Singlom w Sutannach i w Habitach" -------------------------- wrrr.... poznan.wyborcza.pl/poznan/7,36001,26300646,ksieza-w-calej-polsce-zbieraja-podpisy-pod-ustawa-stop-lgbt.html?disableRedirects=true#s=BoxWyboLink Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: ideologia singli 16.09.20, 19:10 E tam, słabe. Ideologia singli to jest wtedy, gdy samotna kobieta nie potrafi przyznać, ze jest "nieudacznikiem życiowym, który nie ma kochającego męża i dzieci" (livia_kalina), "dzifką z bekartem" (woman_in_love) albo kryptolesbijką (snajpier55). Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: ideologia singli 16.09.20, 19:23 no nie, nie mieszajmy tanich dzifek z bekartem z ideologia singli. ciebie przegrywie to po prostu nikt nie chcial Odpowiedz Link Zgłoś