Dodaj do ulubionych

brawo ja...

30.09.20, 17:40
Potrzebuję szamponu. Określonego szamponu, z konkretnym składem, zależało mi, żeby zawierał konkretne koponenty, ale zeby absolutnie nie zawierał calej masy innych. Spędziłam chyba z 20 minut w rossman czytając te cholerne składy i... Wzięłam zamiast szamponu odżywkę z serii.
Obserwuj wątek
    • mika_p Re: brawo ja... 30.09.20, 17:44
      Powspółczuć czy się z ciebie pośmiać? smile
      • triismegistos Re: brawo ja... 30.09.20, 17:47
        Najlepiej jedno i drugie.
        • mika_p Re: brawo ja... 30.09.20, 18:10
          Ojoj... big_grin big_grin big_grin
    • doubledoublejoyandtrouble Re: brawo ja... 30.09.20, 17:46
      Ależ to tylko dokupić szampon i mkiec komplet big_grin
      • triismegistos Re: brawo ja... 30.09.20, 17:49
        Odżywka w dodatku nie najwyższych lotów, będę mieć do tuningowania jak mi się zechce bawić w wiedźmę tongue_out
        • doubledoublejoyandtrouble Re: brawo ja... 30.09.20, 17:52
          triismegistos napisała:

> Odżywka w dodatku nie najwyższych lotów, będę mieć do tuningowania jak mi się z
          > echce bawić w wiedźmę tongue_out

Dziewczyny pisały, że odżywka się świetnie sprawdza, jak się skończy pianka do golenia, ale nie próbowałam smile
          >
          • mona-taran Re: brawo ja... 30.09.20, 18:43
            Mój chłop odkąd raz spróbował, to przestał kupować piankę :p ja też nogi na odżywkę golę :p aktualnie Magical cośtam Aussie :p
            • triismegistos Re: brawo ja... 30.09.20, 19:13
              Przetestuję smile
    • alicia033 Re: brawo ja... 30.09.20, 17:46
      triismegistos napisała:

> Spędziłam chyba z 20 minut w rossman czytając te cholerne składy i... Wzięłam zamiast szamponu odżywkę z serii.

zmęczenie materiału.
      • triismegistos Re: brawo ja... 30.09.20, 17:51
        Najgorzej, ze ten cholerny szampon będę musiała jutro kupić, a że do Rossmana mi nie po drodze będę musiała iść do małej drogerii i zamęczać sprzedawczynię big_grin
    • jak_matrioszka Re: brawo ja... 30.09.20, 17:54
      Jak masz wlosy suche, to myj odzywka, skoro ma satysfakcjonujacy cie sklad. Gorzej z przetluszczajacymi sie, wtedy naprawde potrzebujesz szamponu.
      • triismegistos Re: brawo ja... 30.09.20, 17:57
        Mycie odżywką zupełnie mi się nie sprawdza. Skład taki se, ale nie ma tragedii. Będę emuglować olej i dosmaczać ją różnościami jak będę miała natchnienie.
    • jowita771 Re: brawo ja... 30.09.20, 18:05
      Ja kiedyś przez dwa tygodnie myłam włosy odżywką i dziwiłam się, że się nie pieni. Ktoś postawił odżywkę między szamponami, a ja złapałam bez czytania.
    • mysiulek08 Re: brawo ja... 30.09.20, 18:20
      a zeby to jeden raz mi sie przytrafilo smile szczegolnie w aptece, gdzie sa numerki do kasy, wiec i presja czasu zeby moj nie przebil i tez wpadki odzywka zamiast szamponu, tyle ze to u nas mniejszy klopot bo zuzyjemy tak czy inaczej

no i market, ale to nie tylko moje roztrzepanie ale tez balagan na polkach, mam takiego fiola, ze nie biore nic z brzegu, wiec siegam glebiej i wyciagam zamiast plynu do szyb, plyn do mycia wszystkiego, ktorego nie uzywam, bo mi zapach nie odpowiada
      • mona-taran Re: brawo ja... 30.09.20, 18:44
        Też nie biorę nic z brzegu 😁
        • mysiulek08 Re: brawo ja... 30.09.20, 19:01
          uff, ulzylo mi
          • antonina.n Re: brawo ja... 01.10.20, 07:40
            Ja tez. Ostatnio zauważyłam, ze ludzie biorą te z głębi nawet tylko po to, żeby obejrzeć. Wynika z tego, ze te z tylu, które bierzemy, są najbardziej wymacane😀
    • mona-taran Re: brawo ja... 30.09.20, 18:48
      Ja ostatnio robiłam zakupy ciuchowe dla córki i jakimś cudem, nie wiem jakim, jedne spodnie są na 5-6 lat,co odkryłam w domu.. a ona jeszcze trzech nie ma :p nic to, urośnie :p
      • mikams75 Re: brawo ja... 30.09.20, 19:00
        a kiedys tez cos kupowaalam dla dziecka, zapakowane bylo a napisy w jezyku obcym, myslalam, ze kupuje na miesiecy a kupilam na 6 lat big_grin
        • mona-taran Re: brawo ja... 30.09.20, 19:11
          Zawsze to lepiej jak za duże niż za małe :p
    • chococaffe Re: brawo ja... 30.09.20, 19:12
      Phi..ja kiedyś w podobnej sytuacji wzięłam olejek (dla niemowląt)... zrozumiałm, ze się nie pieni bo to taki delikatny dla dzieci..zaniepokoiłam się dopiero wtedy kiedy spłukać się nie chciał.
    • hanusinamama Re: brawo ja... 30.09.20, 23:21
      Spoko odzywkami tez sie dobrze myje włosy smile
      • triismegistos Re: brawo ja... 01.10.20, 11:21
        Ale mi był potrzebny bardzo konkretny produkt
    • mid.week Re: brawo ja... 01.10.20, 07:21
      weszłam w wątek, przeczytalam, wyszlam i wyswietlila mi sie reklama odżywki nabłyszczajacej do końskiego ogona i grzywy 😂
    • wlazkotnaplot Re: brawo ja... 01.10.20, 09:43
      Myj odżywką. Serio
      • triismegistos Re: brawo ja... 01.10.20, 11:20
        Przed cassiowaniem trochę słaby pomysł 🙈
    • cosmetic.wipes Re: brawo ja... 01.10.20, 09:49
      😁😘
    • alpepe Re: brawo ja... 01.10.20, 11:52
      rozwodniony płyn do naczyń i jedziesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka