21mada 01.10.20, 17:19 Macie jakieś natręctwa? Walczycie z nimi? A może udało wam się wyleczyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
najbardziej-normalny Re: Nerwica natręctw 01.10.20, 17:26 21mada napisała: > Macie jakieś natręctwa? Mam. Pisanie na forum emama. ------------------------------------------------------------- Walczycie z nimi? Nie. ------------------------------------------------------------ A może udało wam się wyleczyć? Nie chcę się z tego wyleczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Nerwica natręctw 01.10.20, 17:51 Hej! 🤗 Nie, pisanie to nie nerwica natręctw. Nie mam też na myśli nałogów. Bardziej coś w stylu obgryzania paznokci czy machinalnego wykonywania jakichś czynności, ruchów. Odpowiedz Link Zgłoś
bib24 Re: Nerwica natręctw 01.10.20, 17:56 obgryzanie paznokci to nie jest nerwica natręctw. Odpowiedz Link Zgłoś
najbardziej-normalny Re: Nerwica natręctw 01.10.20, 17:59 bib24 napisała: > obgryzanie paznokci to nie jest nerwica natręctw. Zależy jakie obgryzanie. Odpowiedz Link Zgłoś
najbardziej-normalny Re: Nerwica natręctw 01.10.20, 17:58 21mada napisała: > Hej! 🤗 Nie, pisanie to nie nerwica natręctw. Nie mam też na myśli nałogów. Bar > dziej coś w stylu obgryzania paznokci czy machinalnego wykonywania jakichś czyn > ności, ruchów. No wiem. Ale prawdziwa nerwica natręctw, to już jest choroba psychiczna. Często trudna w leczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś