czerwonylucjan 04.10.20, 13:10 Od jakiegos czasu mam tendencje do mocnych cieni, nawet czuje lekki bol i zmeczenie oczodolow (wtf?), szukam dobrego korektora, ktory je ukruje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabek81 Re: Korektor pod oczy 04.10.20, 16:31 Shape tape tarte, radiant creamy Nars Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Korektor pod oczy 04.10.20, 16:43 Shape Tape jest super ale nie jest mocno kryjacy... Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Korektor pod oczy 04.10.20, 16:50 Podłączam się pod pytanie - mój problem z korektorami jest taki, że te kryjące są gęste i zbierają się w zmarszczkach, a te lekkie słabo kryją (choć ładnie rozświetlają). Odpowiedz Link Zgłoś
joanna05 Re: Korektor pod oczy 04.10.20, 17:46 ludzikmichelin4245 napisał(a): > Podłączam się pod pytanie - mój problem z korektorami jest taki, że te kryjące > są gęste i zbierają się w zmarszczkach, a te lekkie słabo kryją (choć ładnie ro > zświetlają). Bo do dojrzałej skóry, z cieniami, sprawdzaja się inne. Ja polecam z Tarte, ale nie Shape Tape (ten się osadza w zmarszczkach właśnie, jest raczej dla mlodych cer, choć kryje jak beton) tylko ten drugi Creasless - gęsty, kremowy, z subtelnym połyskiem. Idealny dla osób z dojrzała cera. Megawydajny, tłusciutki, trzeba dobrze nałożyć (palcem lub płaskim pędzlem, nie puchatym) i wklepać. Zero cieni, zmarszczki płytsze. Niezły jest tez podoczny od Laury Mercier i od armaniego, oba dla bardziej dorosłych Nie pamiętam nazw, mogę poszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
doubledoublejoyandtrouble Re: Korektor pod oczy 04.10.20, 16:57 Hourglass, Veil Retouching Fluid. Cenka może odstraszać, ale to jest szalenie wydajny produkt. Odpowiedz Link Zgłoś
ana119 Re: Korektor pod oczy 04.10.20, 16:58 Wysypiasz się? Stosujesz krem nawilżający pod oczy? Korektor pod oczy jeśli musi być stosowany powinien mieć lekką konsystencję. Nie robić zasychającej maski. Kiedy dotrę do domu zerknę jaki mam w domu. I żaden rozjaśniający żeby nie było efektu misia pandy Odpowiedz Link Zgłoś
pompka.ok Re: Korektor pod oczy 04.10.20, 17:02 O ja też poproszę, najlepiej dla Pań po 40. Mi niestety każdy podkreśla zmarszczki😫 Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Korektor pod oczy 04.10.20, 17:37 a z kremow pod oczy przy cieniach i poduszkach Shiseido white lucent Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Korektor pod oczy 04.10.20, 18:00 Polecam z całego serca Catrice One Drop Concealer z kwasem hialuronowym. Bardzo dobrze kryje, spory wybór odcieni, po rozprowadzeniu pędzelkiem do korektora dokładnie stapia się ze skórą. I jest do kupienia w oszałamiającej cenie 10 PLN. Rownie dobry jest Perricone MD, niestety kosztuje 20-krotność poprzedniego. Oba nie są testowane na zwierzętach. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Korektor pod oczy 04.10.20, 23:31 mocno wysusza skórę pod oczami, kryje fajnie ale po dłuższym stosowaniu podkreśla zmarszczki i pogarsza kondycję skóry, zreszta jak większość typowo drogeryjnych kosmetyków. Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye Re: Korektor pod oczy 04.10.20, 23:59 Chanel, opakowanie jak błyszczyk wygląda. Mam porównanie z La mer i ysl (też dobry bardzo), ale ten Chanel jest naj. Cudowny produkt. Rozświetla, odmładza😉 cena nie jest niska ale używa się maleńka ilość i starcza na bardzo długo. Odpowiedz Link Zgłoś