Dodaj do ulubionych

Koleżanka śmierdzi

• juzjesien Re: Koleżanka śmierdzi 04.10.21, 07:43
      Sa naturalne eco antyperspiranty bez chemii np La Le kup jej i sobie powiedz ze super bo naturalne moze sie przekona
    • bei Re: Koleżanka śmierdzi 04.10.21, 08:34
      Sam pot jest bezwonny, dopiero bakterie, które go metabolizują są autorami odoru. Koleżanka powinna zmieniać przepoconą odzież na czystą, jeśli nie ma możliwości umyć skory w pracy, to chociaż ją przetrzeć chusteczkami, zastosować dezodorant naturalny.
      Jak powiedzieć? Zwyczajnie- z sympatia i troską o dobry wizerunek zrobisz ta uwagę.
      Do mojego syna przychodziła kiedys koleżanka- urocza, młoda nastolatka. Mieliśmy problem, który dotyczył zapachu jej stóp. Bardzo bałam się poruszyć ten temat, by nie urazić dziecka. Nie mogłam rozmawiać z jej mamą, to trudne środowisko. Drobnymi kroczkami dążyłem do celu. Wpierw zapytałam, czy nie przydałyby się jej mydełka w kostce, powiedziałam, ze czasem znajdują się w kompletach kosmetycznych, i ich nie używam, o wolę mydło w płynie. Później zapytałam, czy nie chce kosmetyków, które mi zbywają, bo nie sprawdziły się. Np dezodorant, pomadka ochronna, innym razem miętowy talk do stop. Tłumaczyłam dokładnie jak powinno się stosować. Kupiłam specjalnie wkładki do butów- w swoim i jej rozmiarze, i wręczyłam jej mówiąc- ze sprzedawca pomylił rozmiar, czy może sprawdzić czy będą pasować…i tak po pół roku dziewczynka potrafiła już zadbać o siebie. Wierz mi, Ty masz łatwiej. To Twoja koleżanka, dorosła, na pewno zrozumie życzliwe intencje. Powodzenia!
      • bei Re: Koleżanka śmierdzi 04.10.21, 08:35
        Kup koniecznie w prezencie dezodorant polecany przez forumkę (gdzieś na początku wątku).
        • nigdynigdynigdy84 Re: Koleżanka śmierdzi 04.10.21, 12:21
          Już zdążyła załatwić sprawę. To stary wątek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka