tt-tka 22.10.20, 23:52 Weszlam na onet, zeby obejrzec marsz, zahaczylam o "wyraz opinie" (w sprawie aborcji, ustawy, wyniku glosowania) - wyrzucilo mnie zaraz po zaznaczeniu plci z tekstem "tym razem nie bedziemy potrzebowac twojej opinii". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tt-tka Re: badanie opinii 22.10.20, 23:55 Weszlam powtornie, tym razem podszywajac sie pod mezczyzne - tez nie potrzebuja mojej oceny ! Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: badanie opinii 23.10.20, 00:08 Nauczona twoim doświadczeniem, od razu podałam się za mężczyznę- też nie potrzebują mojej opinii... Ach, ach, ciekawe, jaki będzie wynik ankiety Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: badanie opinii 23.10.20, 00:29 A na TVN24 podobno (nie mam tv) prof. Zoll bredzi, że płód jest dzieckiem. OJPRDL, wolne media Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: badanie opinii 23.10.20, 02:55 lellapolella napisała: > A na TVN24 podobno (nie mam tv) prof. Zoll bredzi, że płód jest dzieckiem. OJPR > DL, wolne media Ba, płód to obywatel, wedle Horały. Jeszcze trochę, a będziemy ciężarnym wpychać do macicy kartę wyborczą, aby poczęty obywatel z=mógł zagłosować. Tylko jakoś o pińcet dla tych obywateli jakoś cicho. Gdy chodzi o pińcet, to już nie jest obywatel, tylko zlepek komórek. S. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: badanie opinii 23.10.20, 06:45 lellapolella napisała: > A na TVN24 podobno (nie mam tv) prof. Zoll bredzi, że płód jest dzieckiem. on od zawsze miał mózg przeprany tą 3,14eprzoną religią, więc nie dziwi nic. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: badanie opinii 23.10.20, 10:19 Mnie nie dziwi, że Zoll bredzi, oburza mnie, że w TVN. Naprawdę na tym polega pluralizm mediów ? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: badanie opinii 23.10.20, 07:24 Po prostu badają niebinarnych, spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
ewolajda88 Re: badanie opinii 23.10.20, 00:29 Ja robiłam kilka godzin wcześniej I działało. Pierwszy raz robiłam takie badanie I myślałam że szlag mnie trafi zanim się skalibruje. Ale zaznaczyłam co o tym myślę. ***** *** Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: badanie opinii 23.10.20, 02:01 Podjerzewam, że zebrali juz zakładaną wcześniej liczbę głosów. A linku do ankiety nikt nie usunął. Odpowiedz Link Zgłoś