Dodaj do ulubionych

badanie opinii

22.10.20, 23:52
Weszlam na onet, zeby obejrzec marsz, zahaczylam o "wyraz opinie" (w sprawie aborcji, ustawy, wyniku glosowania) - wyrzucilo mnie zaraz po zaznaczeniu plci z tekstem "tym razem nie bedziemy potrzebowac twojej opinii".
Obserwuj wątek
    • tt-tka Re: badanie opinii 22.10.20, 23:55
      Weszlam powtornie, tym razem podszywajac sie pod mezczyzne - tez nie potrzebuja mojej oceny !
      • lellapolella Re: badanie opinii 23.10.20, 00:08
        Nauczona twoim doświadczeniem, od razu podałam się za mężczyznę- też nie potrzebują mojej opinii... Ach, ach, ciekawe, jaki będzie wynik ankietysad
        • mdro Re: badanie opinii 23.10.20, 00:10
          Mnie też nie chcą, pod żadną płcią...
          • lellapolella Re: badanie opinii 23.10.20, 00:29
            A na TVN24 podobno (nie mam tv) prof. Zoll bredzi, że płód jest dzieckiem. OJPRDL, wolne mediasad
            • snajper55 Re: badanie opinii 23.10.20, 02:55
              lellapolella napisała:

> A na TVN24 podobno (nie mam tv) prof. Zoll bredzi, że płód jest dzieckiem. OJPR
              > DL, wolne mediasad

Ba, płód to obywatel, wedle Horały. Jeszcze trochę, a będziemy ciężarnym wpychać do macicy kartę wyborczą, aby poczęty obywatel z=mógł zagłosować. Tylko jakoś o pińcet dla tych obywateli jakoś cicho. Gdy chodzi o pińcet, to już nie jest obywatel, tylko zlepek komórek.

S.
            • alicia033 Re: badanie opinii 23.10.20, 06:45
              lellapolella napisała:

> A na TVN24 podobno (nie mam tv) prof. Zoll bredzi, że płód jest dzieckiem.

on od zawsze miał mózg przeprany tą 3,14eprzoną religią, więc nie dziwi nic.
              • lellapolella Re: badanie opinii 23.10.20, 10:19
                Mnie nie dziwi, że Zoll bredzi, oburza mnie, że w TVN. Naprawdę na tym polega pluralizm mediów ?
          • nangaparbat3 Re: badanie opinii 23.10.20, 07:24
            Po prostu badają niebinarnych, spoko.
    • ewolajda88 Re: badanie opinii 23.10.20, 00:29
      Ja robiłam kilka godzin wcześniej I działało. Pierwszy raz robiłam takie badanie I myślałam że szlag mnie trafi zanim się skalibruje. Ale zaznaczyłam co o tym myślę. ***** ***
    • aerra Re: badanie opinii 23.10.20, 02:01
      Podjerzewam, że zebrali juz zakładaną wcześniej liczbę głosów. A linku do ankiety nikt nie usunął.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka