Dodaj do ulubionych

30% poparcie

02.11.20, 21:26
Najnowsze sondaze z 30 pazdziernika pisza o 30% poparciu. Niby spada i mozna sie cieszyc, ale jest to jednak 1/3 spoleczenstwa. Czyli statystycznie co 3 osoba dalej popiera partie rzadzaca. Orientujecie sie kogo oni jeszcze nie wkur...?
Kiedy wydaje mi sie ze juz mnie niczym glupim nie moga zaskoczyc, wyciagaja jakiegos krolika z kapelusza.... przy artykule o limuzynach rece mi opadly.
Obserwuj wątek
    • z_lasu Re: 30% poparcie 02.11.20, 21:45
      Beneficjentów 500+ co się pracą nie skalali, bo im wisi wszystko oprócz pińcetów. A są takich całe rzesze. I emerytów na progu demencji (albo już po przekroczeniu), którzy już nie chcą rozumieć co tu się odjaniepawla, bo uważają, że wszystkiego o świecie dowiedzieli się już dawno i jak na podstawie tej wiedzy orzekli, że PIS, to już tak musi zostać na wieki wieków.
      • z_lasu Re: 30% poparcie 02.11.20, 21:47
        A tak poza tym to zdumiewa mnie dokąd te głosy trafiły. Byłam pewna, że jednak lewica więcej na tym ugra.
        • chococaffe Re: 30% poparcie 02.11.20, 21:51
          Jeżeli ktoś wczesniej głosował na PiS to raczej jest katolikiem, więc pewnie glos przenosi na Hołownię.

Kolejne pytanie czy ankiety były przeprowadzane wśród ludzi pełnoletnich
          • redwineiswhatilike Re: 30% poparcie 02.11.20, 21:54
            Z tego co wiem, pytają ludzi od 15 roku życia.
    • redwineiswhatilike Re: 30% poparcie 02.11.20, 21:54
      Pytanie kogo pytają, ludzi w jakim wieku, z miast, ze wsi, pracujących, bezrobotnych, mających małe dzieci, czy dorosłe dzieci itp.

Z moich dalszych znajomych mam 2 panie od zawsze na PiS. Nie mają dzieci. Jedna ma męża a druga nigdy nie była w związku. Mocno wierzące. Wyższe wykształcenie, mądre, oczytane. Wiek pomiędzy 50 a 60. Nadal są za PiS i wszystkich nawracają. Do śmierci będą za nimi. Aha, bardzo duże miasto, stąd pochodzą i mieszkają całe życie. W tym rejonie mało ludzi jest za PiS. Nie pojmuję.
    • tanebo001 Re: 30% poparcie 02.11.20, 22:42
      natemat.pl/325595,matecki-o-wyniku-pis-w-sondazu-broni-kaczynskiego-i-krytykuje-ibris
    • joanna05 Re: 30% poparcie 02.11.20, 23:18
      Daj im szansę. Zdaża spoko wkurzyć resztę, świetnie im ostatnio idzie, same sukcesy na tym polu.
    • milva24 Re: 30% poparcie 03.11.20, 07:27
      To było jeszcze przed zamknięciem cmentarzy zdaje się robione, teraz mogłoby pójść gorzej bo sporo seniorów się wkurzyło.
    • forumologin Re: 30% poparcie 03.11.20, 09:10
      Osoby ktore znam ktore glosuja na pis to w pakiecie antyszczepy, ultrakatolicy, roszczeniowcy (jak panstwo nie da to chca ciagna od wszystkich wokol), a do tego czesto nie pracuja, zwl kobiety dzieki 500 plus ktore "im sie nalezy bo maja takie same zoladki jak pracujacy"). AHA i oczywiscie prolajferzy. Naprawde nie mam pojecia co mialoby sie wydarzyc aby przestali glosowac na pis. moze jesli inna partia dalaby 5000 plus? Takich niczym innym nie przekonasz, tylko kasa za nicnierobienie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka