kurt.wallander Re: A stare seriale? 05.11.20, 22:52 Czterdziestolatek wciąż bawi Nieserialowo - Jak rozpętałem 2. wojnę światową Odpowiedz Link Zgłoś
starzystka_gazety Re: A stare seriale? 05.11.20, 23:13 Nie wiem czy przetrwał, chyba wręcz przeciwnie - i co z tego? Majka z kosmosu - na jutubie po czesku (a czasem rosyjsku z angielskimi napisami) jako Spadla z oblakov. Dziecku też się spodobało. Jak dziecko lubiłam "Pan wzywał, milordzie?". Obejrzany po latach dalej miał swoje smaczki, a jednocześnie odrzucił mnie gęstą atmosferą a la #metoo. A to panienka stawia w niezręcznej sytuacji lokaja, a to pan służącą... To już nie śmieszy... Miniserial "Lace" (w TV chyba dali to w 4 częściach). Odpowiedz Link Zgłoś
ewiedzma Re: A stare seriale? 05.11.20, 23:18 Strefa mroku! Reszta chyba już padła: Skrzydła, MASH, Przystanek Alaska, Siódme niebo, Bajer z Bel Air, Sabrina, Niebezpieczna zatoka... Trochę tego jest. Miasteczko Twin Peaks, Z Archiwum X... Odpowiedz Link Zgłoś
nikita1907 Re: A stare seriale? 06.11.20, 10:59 Powrót do Edenu, Katarzyna (kostiumowy), Ptaki ciernistych krzewów, Cudowne lata( wciąż aktualny), Miasteczko Tween Peaks, Nikita ( z Petą Wilson) Felicity, Ich pięcioro, Przyjaciele, Bewrly Hills, Jezioro marzeń Odpowiedz Link Zgłoś
nikita1907 Re: A stare seriale? 06.11.20, 11:00 Fantagiro i Arabella czy pierścień Arabelli - te baśniowe były piekne.... Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: A stare seriale? 06.11.20, 14:34 O nie, gdy oglądam stare seriale przypominam sobie, że kiedyś było normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
prezent_urodzinowy Re: A stare seriale? 06.11.20, 14:46 Fajny wątek, wiele moich ulubionych seriali się tu pojawiło! Dodam jeszcze Sekretny Dziennik Adriana Mole'a - uwielbiałam i książkę, i film. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: A stare seriale? 07.11.20, 08:36 Lily_Evans11 - świetny wątek anty-COVIDowy założyłaś, gratulacje Będzie co odświeżać jak nas na 4 spusty w 4 kątach pozamykają LOL Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: A stare seriale? 07.11.20, 11:30 Klasyki takie jak Dom, Lalka, Alternatywy 4, z zagranicznych Allo, Allo, i w ogóle brytyjskie seriale komediowe. Z dzieciństwa pamiętam Tajemnicę Sagali i młodzieżowe seriale w tym klimacie. Była też taki o latającej kulce zwanej WOW i Maszyna zmian. I w soboty rano w ramach Walt Disney przedstawia była zawsze najpierw kreskóka, a potem jakiś młodzieżowy serial, pamiętam taki o niepełnosprawnym chłopaku, Corky mu było? Ktoś pamięta? No i wspomniane już Cudowne lata. Myślałam, że całą Ameryka mieszka w takich domkach na takich przedmieściach, ale w sumie, kto tak dawniej nie myślał... ? Już na studiach odkryłam Przystanek Alaska, pokochałam, ale ja w ogóle lubię klimat małych miasteczek na północy. Odpowiedz Link Zgłoś
fanaberyczka Re: A stare seriale? 12.11.20, 22:15 Dwa ponadczasowe seriale Dorastanie i Punkt widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
joszka30 Re: A stare seriale? 13.11.20, 14:25 A był wymieniany juz "Szpital na peryferiach" ? Odpowiedz Link Zgłoś
miodowa2 Re: A stare seriale? 13.11.20, 15:07 Jeszcze taki serial polski o klubie fitness, której właścicielką była Adrianna Biedrzyńska, kosmetyczką Magdalena Zawadzka...- chyba lata 90-te Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A stare seriale? 13.11.20, 18:38 Był, faktycznie, ale strasznie dawno. Na Film polski.pl zaraz poszukam... Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: A stare seriale? 13.11.20, 18:40 filmpolski.pl/fp/index.php?film=126482 Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: A stare seriale? 18.11.20, 11:47 "Jan Serce" był świetnie zagrany. A pamięta ktoś jeszcze kultowy niegdyś serial "Gniewko syn rybaka"? Z młodym Perepeczko jeszcze przed Janosikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
tol8 Re: A stare seriale? 18.11.20, 14:47 Alternatywy 4, Dzień za dniem, Cudowne lata, Beverly Hills, Odpowiedz Link Zgłoś