Dodaj do ulubionych

Świnka Peppa

14.11.20, 19:26
Jako,że mój syn nie interesuje się takimi rzeczami jak zdrowi rówieśnicy, staramy się (chociaż troszkę) podążać za tym co akurat go ciekawi. Pytanie kieruję do mam małych dzieci. Jeśli kupowałyście figurki (nie maskotki) to gdzie? Figurki podstawowo i może jakas scenka wink
Obserwuj wątek
    • spirit_of_africa Re: Świnka Peppa 14.11.20, 19:34
      Coś w Smyku, cos na olx.
    • krwawy.lolo Re: Świnka Peppa 14.11.20, 19:38
      Świnaka Peppa jest kul. Naprawdę nie ma gadżetów do zwiększenia?
    • asia_i_p Re: Świnka Peppa 14.11.20, 19:45
      Bywają w Pepco, trzeba sprawdzać. Są też w Smyku, ale tak jakoś kompletnie w innych cenach niż w Pepco smile Na Allegro sporo używanych, dosyć tanio chodzą, nawet teraz jak patrzę, jest sporo.
    • kyrelime Re: Świnka Peppa 14.11.20, 19:48
      Najtaniej chyba na allegro- warto też sprawdzić olx--ludzie często sprzedają tanio w bardzo fajnym stanie (są metalowe zabawki, my mamy np.pociąg z figurkami - takie rzeczy się nie niszczą)
      • hedna Re: Świnka Peppa 14.11.20, 20:23
        O, popatrzę za czymś takim, dziękuję
    • berdebul Re: Świnka Peppa 14.11.20, 19:50
      Na lokalnych grupach są za grosze. Allegro. Smyk ma bardzo drogie.
    • ichi51e Re: Świnka Peppa 14.11.20, 20:08
      kup uzywke na allegro. to bylo badziewnie plastikowe nie do zdarcia zaloze sie ze uzywki sa jak nowe
      • nimaletko Re: Świnka Peppa 14.11.20, 20:47
        Potwierdzam - kupowałam używane na allegro, w świetnym stanie i niedrogie.
        Poza figurkami i domkami, są też fajne pojazdy z dźwiękiem, wydają odgłosy i grają piosenki z bajki: pociąg, rakieta, helikopter.
    • hanusinamama Re: Świnka Peppa 14.11.20, 20:09
      Na allegro kupowałam, bo były ozdobą na torcie smile Potem służyły do zabawy, młoda rok temu dostała domek do kompletu. Az byłam zdziwiona jak sie tym długo bawi. Dom jest składany i mozna zarać ze sobą np na wakacje.
    • black_magic_women Re: Świnka Peppa 14.11.20, 20:40
      Jesli twoj syn lubi rysowac i takie tam, to polecam m.ceneo.pl/49019866
      • hedna Re: Świnka Peppa 15.11.20, 00:26
        Dzięki, rysować i malować bardzo nie lubi, ale i tak dziękuję.
    • szmytka1 Re: Świnka Peppa 14.11.20, 21:15
      nie o figurkach ale w biedrze jest w koszu sporo ksiązek, w tym 3 rodzaje o peppie, moze u was też trafisz
      • hedna Re: Świnka Peppa 15.11.20, 00:27
        Mamy kilka książeczek (syn nie umie czytać) , ale oglądamy. Ma 1 ulubiony odcinek i byłoby cudownie znaleźć coś o Peppie i świętach, Mikołaju
        • ichi51e Re: Świnka Peppa 15.11.20, 01:38
          Kalendarz adwentowy z Peppa jest - tyle ze wszedzie wyprzedane musialabys poszukac
          • ichi51e Re: Świnka Peppa 15.11.20, 01:46
            www.amazon.de/-/en/PEP0798-Advent-Calendar-Figures-Accessories/dp/B084ZXKF7L/ref=mp_s_a_1_3?dchild=1&keywords=peppa+wutz+adventskalender&qid=1605401013&sprefix=peppa+&sr=8-3
        • kasiaabing Re: Świnka Peppa 15.11.20, 08:04
          Jest o świętach, moja córka ma taką fajną książeczkę, o kupowaniu choinki i prezentach.
          Nie wiem jak twój syn sobie radzi ale są takie gazetki z Peppą i tam są zawsze jakieś gadżety, figurki. W tych gazetach są też zadania, typu połącz kropki, pokoloruj obrazek.
          Jest też taka fajna ksiązeczka o latarnii morakiej i świeci się w ciemności.
          • hedna Re: Świnka Peppa 15.11.20, 10:32
            Popatrzę za takimi, bardzo dziękuję za podpowiedź
        • szmytka1 Re: Świnka Peppa 15.11.20, 10:41
          to są ksiązki dla przedszkolaków, nie do cztania a do oglądania, 1 wersja to taka wycinankowa 3 d, druga wersja tekturowe ruchome elementy do przesunięcia by ułozyć obrazek z peppą, coś w rodzaju takich niby wbudowanych puzzli, a 3 wersja to kolorowanki
    • ga-ti Re: Świnka Peppa 14.11.20, 21:23
      Ja kupowałam w lokalnym z zabawkami, 4 figurki gumowe ale twarde. Widziałam później w markecie jakimś.
      Poszukaj na allegro, czy olx, ludzie sprzedają używane, bo to się nie niszczy, szybciej zmieniają się upodobania dzieciaków.
      Nasze przekazaliśmy dalej wink
    • yyasminka1234 Re: Świnka Peppa 15.11.20, 09:50
      Weszlam na ten link, ktory masz pod postem. I te chusty sa cudne.. Czy Ty to robisz i w jaki sposob moge dowiedziec sie o cene. Nie mam facebooka.
      • hedna Re: Świnka Peppa 15.11.20, 10:30
        Cześć, bardzo mi miło, że Ci się podobają. Jeśli chcesz to odezwij się na gazetowego
    • argentea Re: Świnka Peppa 23.11.20, 15:10
      Są też takie gazetki z Peppą i do nich dołączane są pojedyncze zabawki.
    • afro.ninja Re: Świnka Peppa 23.11.20, 15:38
      Figurki kup uzywane, bo nowe sa bardzo drogie. W sumie miliardowy biznes. Jak dla chlopca poszukaj samochodu swinki peppy. Oryginalne figurki sa bardzo trwałe. Mój syn zniszczył Georga, kóry miał 13 lat i nic mu nie dolegało, był w doskonałym stanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka