mysiulek08 Re: Kocie fetysze 19.11.20, 02:58 no, tak zapomnialam o torebkach, Kicia.Yoda uwielbia torebki, ale tylko skorzane i w ogole lubi skore, a tapicerka w aucie jest najlepszym drapakiem i jak na rasowa babe przystalo lubi kosmetyki, kremy szczegolnie, perfumy rowniez rush gucciego dzialaja na nia lepiej niz waleriana Our kitty Yoda getting HIGH on Zara handbag a najwiekszym fetyszem, nie tylko dla Kici.Yody jest jeden z wujkow Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Kocie fetysze 19.11.20, 11:53 moja kocica uwielbia sałatę, gotowane warzywa różne, łupinki z bobu, obierki od szparagów. muszę jej przypominać że jest carnivora Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: Kocie fetysze 19.11.20, 13:02 Nasza Kicia jest bardzo monotematyczna i w ogóle nie interesuje się ludzkim jedzeniem i nic nam nie podżera. jeżeli chodzi o kocie żarcie to też jest "wąską specjalistką" próbowałam ja nawet raczyć różnymi smakołykami, k których czytałam, że są uwielbiane przez kot. Ale mój kot tego nie czytał widocznie i smakołyki pozostawały nietknięte. Za to mój kot kocha miłością wielką zapach dymu z ogniska. Jak tylko przychodzimy z ogrodu zadymienie, to kicia dostaje jakiegoś amoku i bardzo intensywnie się w nas wciera. Odpowiedz Link Zgłoś