Dodaj do ulubionych

Kocie fetysze

• mysiulek08 Re: Kocie fetysze 19.11.20, 02:58
      no, tak zapomnialam o torebkach, Kicia.Yoda uwielbia torebki, ale tylko skorzane i w ogole lubi skore, a tapicerka w aucie jest najlepszym drapakiem tongue_out

i jak na rasowa babe przystalo lubi kosmetyki, kremy szczegolnie, perfumy rowniez rush gucciego dzialaja na nia lepiej niz waleriana

a najwiekszym fetyszem, nie tylko dla Kici.Yody jest jeden z wujkow tongue_out
      • bialeem Re: Kocie fetysze 19.11.20, 11:24
        <love>
      • swiezynka77 Re: Kocie fetysze 19.11.20, 11:54
        też lubię wąchać skórę big_grin
    • swiezynka77 Re: Kocie fetysze 19.11.20, 11:53
      moja kocica uwielbia sałatę, gotowane warzywa różne, łupinki z bobu, obierki od szparagów. muszę jej przypominać że jest carnivora
    • evee1 Re: Kocie fetysze 19.11.20, 13:02
      Nasza Kicia jest bardzo monotematyczna i w ogóle nie interesuje się ludzkim jedzeniem i nic nam nie podżera. jeżeli chodzi o kocie żarcie to też jest "wąską specjalistką" wink próbowałam ja nawet raczyć różnymi smakołykami, k których czytałam, że są uwielbiane przez kot. Ale mój kot tego nie czytał widocznie i smakołyki pozostawały nietknięte.
      Za to mój kot kocha miłością wielką zapach dymu z ogniska. Jak tylko przychodzimy z ogrodu zadymienie, to kicia dostaje jakiegoś amoku i bardzo intensywnie się w nas wciera.
    • asia_i_p Re: Kocie fetysze 20.11.20, 22:43
      Oliwki i biszkopty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka