Dodaj do ulubionych

drążek do pilatesu / bare

04.12.20, 13:49
Czy ktoś. coś? Dla mnie ciemna magia, ale córka widzę jedna, że myśli o tym, dorzuciłabym do szczoteczki i miałabym prezent pełen. Czy ktoś poleciłby firmę, rodzaj?
Obserwuj wątek
    • anika772 Re: drążek do pilatesu / bare 04.12.20, 14:08
      Biorę kij od szczotki, kiedy potrzebuję (raczej rzadko)
      HMS ma drążki, i to z gumami dodatkowo.
      • tereso Re: drążek do pilatesu / bare 04.12.20, 14:57
        Taki jak magdallenac - o taki mi chodzi. Poszukam, ale nie widzę takich w naszych sklepach
    • magdallenac Re: drążek do pilatesu / bare 04.12.20, 14:15
      Ja mam ten booty-kicker.com/?gclid=Cj0KCQiA2af-BRDzARIsAIVQUOcYMRKy_bZlj-ehYAgQPWrfmyCPe4GgeRPcf3eq1AjTj-qrN6J66SYaAj_NEALw_wcB

Miałam dostać na gwiazdkę, ale dostałam wcześniej- jest super, ale nie wiem czy są dostępne w Polsce. Kiedy będziesz wybierać sprawdź czy jest stabilny i odpowiednio wyważony.
      • anika772 Re: drążek do pilatesu / bare 04.12.20, 14:19
        A, tereso o taki pytała?
        A ja pomyślałam, że o taki:
        www.sport-shop.pl/drazek-do-pilatesu-dc30-hms-p-78817.html?gclid=EAIaIQobChMIxpjcmLW07QIVBdZ3Ch2GLAxlEAQYASABEgLvPvD_BwE
        • magdallenac Re: drążek do pilatesu / bare 04.12.20, 14:23
          Teraz to już sama nie wiem, trzeba poczekać na tereso big_grin Do barre musisz mieć coś stabilnego np. krzesło z wysokim oparciem, albo właśnie takie ustrojstwo, które zalinkowałam. Do pilatesu pewnie to Twoje wystarczy.
          • anika772 Re: drążek do pilatesu / bare 04.12.20, 14:25
            Dokładnie tak, jeśli potrzebuję, to trzymam się oparcia krzesła.
            Ja "tego mojego" nie mam, tylko zaproponowałam. Używam kija od szczotki, jeśli potrzebuję, ale raczej rzadko.
      • tereso Re: drążek do pilatesu / bare 04.12.20, 14:56
        super, poszukam, ale może nie sa takie dostępne
        • magdallenac Re: drążek do pilatesu / bare 04.12.20, 15:08
          Nie kupuj wolnostokacego drazka do baletu, bo rownie dobrze corka moze uzyc krzesla z wysokim oparciem. W barre musi miec cos na czym moze sie pozadnie uwiesic.
          • tereso Re: drążek do pilatesu / bare 04.12.20, 15:13
            Ważna info, dzięki.
            • tereso Re: drążek do pilatesu / bare 04.12.20, 15:15
              Niestety, chyba nigdzie nie ma takich u nas sad
              • magdallenac Re: drążek do pilatesu / bare 04.12.20, 15:18
                Szkoda, bo ja zakochałam się w barre i bardzo polecam, szczególnie na poprawę sylwetki i smukłości dodatkowo poprawia się postawa i chód- nabierasz gracji jak baletnica wink
                • tereso Re: drążek do pilatesu / bare 04.12.20, 17:06
                  Właśnie, ja wczoraj nie wiedziałam o tym, córka mi powiedziała, Ty pokazałaś i teraz chcę już bardzo (dla niej czy dla siebie) a nie ma niestety. Zobaczę jeszcze na niemieckim amazonie.
          • magdallenac Re: drążek do pilatesu / bare 04.12.20, 15:16
            magdallenac napisała:

> pozadnie uwiesi
            > c.

*rany boskie, porządnie oczywiście

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka