tereso 04.12.20, 13:49 Czy ktoś. coś? Dla mnie ciemna magia, ale córka widzę jedna, że myśli o tym, dorzuciłabym do szczoteczki i miałabym prezent pełen. Czy ktoś poleciłby firmę, rodzaj? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anika772 Re: drążek do pilatesu / bare 04.12.20, 14:08 Biorę kij od szczotki, kiedy potrzebuję (raczej rzadko) HMS ma drążki, i to z gumami dodatkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: drążek do pilatesu / bare 04.12.20, 14:57 Taki jak magdallenac - o taki mi chodzi. Poszukam, ale nie widzę takich w naszych sklepach Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: drążek do pilatesu / bare 04.12.20, 14:15 Ja mam ten booty-kicker.com/?gclid=Cj0KCQiA2af-BRDzARIsAIVQUOcYMRKy_bZlj-ehYAgQPWrfmyCPe4GgeRPcf3eq1AjTj-qrN6J66SYaAj_NEALw_wcB Miałam dostać na gwiazdkę, ale dostałam wcześniej- jest super, ale nie wiem czy są dostępne w Polsce. Kiedy będziesz wybierać sprawdź czy jest stabilny i odpowiednio wyważony. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: drążek do pilatesu / bare 04.12.20, 14:19 A, tereso o taki pytała? A ja pomyślałam, że o taki: www.sport-shop.pl/drazek-do-pilatesu-dc30-hms-p-78817.html?gclid=EAIaIQobChMIxpjcmLW07QIVBdZ3Ch2GLAxlEAQYASABEgLvPvD_BwE Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: drążek do pilatesu / bare 04.12.20, 14:23 Teraz to już sama nie wiem, trzeba poczekać na tereso Do barre musisz mieć coś stabilnego np. krzesło z wysokim oparciem, albo właśnie takie ustrojstwo, które zalinkowałam. Do pilatesu pewnie to Twoje wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: drążek do pilatesu / bare 04.12.20, 14:25 Dokładnie tak, jeśli potrzebuję, to trzymam się oparcia krzesła. Ja "tego mojego" nie mam, tylko zaproponowałam. Używam kija od szczotki, jeśli potrzebuję, ale raczej rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: drążek do pilatesu / bare 04.12.20, 14:56 super, poszukam, ale może nie sa takie dostępne Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: drążek do pilatesu / bare 04.12.20, 15:08 Nie kupuj wolnostokacego drazka do baletu, bo rownie dobrze corka moze uzyc krzesla z wysokim oparciem. W barre musi miec cos na czym moze sie pozadnie uwiesic. Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: drążek do pilatesu / bare 04.12.20, 15:15 Niestety, chyba nigdzie nie ma takich u nas Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: drążek do pilatesu / bare 04.12.20, 15:18 Szkoda, bo ja zakochałam się w barre i bardzo polecam, szczególnie na poprawę sylwetki i smukłości dodatkowo poprawia się postawa i chód- nabierasz gracji jak baletnica Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: drążek do pilatesu / bare 04.12.20, 17:06 Właśnie, ja wczoraj nie wiedziałam o tym, córka mi powiedziała, Ty pokazałaś i teraz chcę już bardzo (dla niej czy dla siebie) a nie ma niestety. Zobaczę jeszcze na niemieckim amazonie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: drążek do pilatesu / bare 04.12.20, 15:16 magdallenac napisała: > pozadnie uwiesi > c. *rany boskie, porządnie oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś