malgosiagosia 18.12.20, 00:29 Meryl Streep? Ogladam wlasnie Prom na Netflixie i nadziwic sie nie moge. Aktorka ma 71 lat. jest wszechstronna i swietna w kazdym calu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sniyg Re: Lubicie... 18.12.20, 00:37 Była i jest świetna, w każdej roli jaką gra. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Lubicie... 18.12.20, 00:43 sniyg napisał: > Była i jest świetna, w każdej roli jaką gra. To niesamowite,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Lubicie... 18.12.20, 00:46 Jestem świeżo po Big little liars, gdzie stworzyła znakomitą kreację. Tak, jest świetna. Imho jedna z najlepszych aktorek , obok Julii Roberts. Aczkolwiek po tym serialu trudno lubić Meryl😁 Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Lubicie... 18.12.20, 00:52 leanne_paul_piper napisała: > Aczkolwiek po tym serialu trudno lubić Meryl😁 Gdyby zagrala seryjnego morderce, to i tak bym ja lubila. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Lubicie... 18.12.20, 00:48 Lubię. Nie jest ładna, ale aktorka wybitna. Choćby takie "Co się zdarzyło w Madison County" Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Lubicie... 18.12.20, 06:32 Lubię ją za publiczne wypowiedzi z których wynika że jest normalnym i dobrym człowiekiem,na aktorstwie się nie znam ale skoro krytycy mówią.... Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Lubicie... 18.12.20, 09:50 Potrafi dużo zagrać ta Meryl. Nie musi być piękna ani zgrabna, bo wszystkie te piękne i zgrabne aktorki zjada na śniadanie Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Lubicie... 18.12.20, 10:54 bywalec.hoteli napisał: > Potrafi dużo zagrać ta Meryl. Nie musi być piękna ani zgrabna, bo wszystkie te > piękne i zgrabne aktorki zjada na śniadanie Ona ich nie zjada na śniadanie, ona POTRAFI doskonale zagrać piękną kobietę, brzydką kobietę starą i młodą, każdą a zgrabna i zwinna po prostu jest. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Lubicie... 18.12.20, 11:16 No nie jest. Jest brzydka i kluskowata. Co nie znaczy, że nie może się podobać - Clintowi się spodobała w Bridges over Madison County Odpowiedz Link Zgłoś
niejedynywolnylogin92 Re: Lubicie... 18.12.20, 07:01 Bardzo jej nie lubię. Jak dla mnie najlepszy nawet film, w którym obsadza Meryl będzie nie do obejrzenia. No nie znoszę jej i już. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Lubicie... 18.12.20, 07:06 Meryl lubię...Ale prom to był pierwszy film który wyłaczyłam i nie obejrzałam do końca....rzadko mi się to zdarza..... Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa Re: Lubicie... 18.12.20, 08:23 Tak, jest wspaniała. Prawdziwa aktorka Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Lubicie... 18.12.20, 08:27 Fantastyczna aktorka. Bardzo ją lubię. I chyba jest też fajnym, normalnym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Lubicie... 18.12.20, 08:44 od wielkiego dzwonu moge obejrzec film z nia, ale na pewno wabikiem.nie jest "gra meryl streep" Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Lubicie... 18.12.20, 09:03 Bardzo lubię, W każdym chyba filmie jaki z nią oglądałam, podobała mi się niesamowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Lubicie... 18.12.20, 10:14 Uwielbiam. Zawsze paterze na nią z podziwem i przyjemnością, mimo nienachalnej urody świetnie gra amantki, potrafi szarżować, ale bez przegięcie, potrafi też grać maksymalnie oszczędnie. I zawsze trafia w punkt. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Lubicie... 18.12.20, 10:37 Nie każdy film, w którym gra mi się podoba. Ale sama Meryl?- Aktorsko petarda! Odpowiedz Link Zgłoś