Dodaj do ulubionych

To był dobry dzień

26.12.20, 21:07
Nie piszę tu wiele. Jak piszę to raczej w klimatach pesymistycznych.
Dziś wracaliśmy do domu od rodziny męża. Niemal 500km. I dawno się tak świetnie nie czułam. Ten pęd, zmiana, postoje na kawe. Tego mi brakowało. Zmiany, podróży, innego widoku za oknem.
Postanowlismy wyskoczyć w Nowy Rok na dwa dni nad morze bo nasza rodzina dawno się spędziła tak wspaniałego dnia.
Obserwuj wątek
    • piszaca.zza.swiatow Re: To był dobry dzień 26.12.20, 21:24
      Super, czasami tak niewiele potrzeba, zeby bylo fajnie.

Ja dziś dostałam jakiegoś powera i miałam myć okna, ale skończyło się na... przemeblowaniu 😁 Przemeblowalam zupełnie jadalnię i salon. Jeździłam z meblami we wszystkie strony, nawet fajnie wyszło.
      Tylko jedna ściana została jakas gola i właśnie wymyślam co na niej powiesić lub jak ja przemalować...

Co do wyjazdu to też by mi się bardzo przydał, choć na kilka dni. Najlepiej gdzieś w ciepelko.
    • potworia116 Re: To był dobry dzień 26.12.20, 23:18
      Mam dokładnie takie samo poczucie - najfajniejszym elementem świąt była jazda przez świeżo obsypany śniegiem pejzaż, bycie w ruchu. Od dawna nie czułam się tak obudzona, czujna, młoda.
      A na stacji benzynowej moja córeczka zrobila pierwszego w życiu orła ❤
      • jak_matrioszka Re: To był dobry dzień 26.12.20, 23:23
        Ja w listopadzie pojechalam do sklepu do wsi obok, to nie mialam ochoty z auta wysiadac pod domem tongue_out
        Brakuje mi jezdzenia, oj brakuje.
    • mid.week Re: To był dobry dzień 26.12.20, 23:40
      To jest normalne jak się wraca po wizycie u rodziny męża.
      • afro.ninja Re: To był dobry dzień 27.12.20, 12:56
        😁😁😁
      • lilia.z.doliny Re: To był dobry dzień 27.12.20, 12:58
        big_grin
    • kanna Re: To był dobry dzień 27.12.20, 13:30
      Spędziliśmy święta w domu, we czwórkę.
      Dawno nie było tak spokojnie.
      Nikt o nic się nie spinał.

Kolacja, trochę świątecznego karaoke, potem dużo planszówek i gry w karty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka