jokrk Re: Chcecie się szczepic bo? 06.01.21, 17:37 Nie chcę, ale prawdopodobnie to zrobię, bo chcę podróżować. Mam nadzieję,że podróżowanie będzie możliwe i to szczepienie nie pójdzie na marne. Gdyby nie to, nie szczepiłabym się, bo preparat jest na razie sporą niewiadomą. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Chcecie się szczepic bo? 06.01.21, 18:59 1. bo dla mnie zakazenie moze oznaczac zejscie z tego swiata, a jeszcze bym chetnie pozyla 2. mam dosc zamkniecia! w teorii moge pojechac niemal wszedzie gdzie chce ale testy, paszporty sanitarne, tlumaczenia po co? dlaczego? strata czasu i nerwow nie to nie dla mnie 3.sprawy gospodarcze to wiadomo, cho my akurat utraty zarobkow sie nie boimy Odpowiedz Link Zgłoś
tokyocat Re: Chcecie się szczepic bo? 06.01.21, 22:51 Podroze samolotem. Mam zamiar leciec na wakacje do Meksyku. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Chcecie się szczepic bo? 07.01.21, 00:16 Bo bycie człowiekiem jest takie banalne, więc chcę żeby mi wstrzyknęli DNA reptilian. Odpowiedz Link Zgłoś
miruka Re: Chcecie się szczepic bo? 07.01.21, 08:44 Odczuwając "długi ogon" covid zrobię wiele, żeby nie zachorować drugi raz, tylko to jeszcze potrwa, grupa 1 podobno nie ma szans w pierwszym kwartale Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Chcecie się szczepic bo? 08.01.21, 02:51 1. Choroba jest na tyle groźna że warto. Nie jest. To przeciębienie, z takimi samymi objawami i skutkami, jak wszystkie inne formy przeziębienia. Do unikania lepsza jest ziana nawyków odzieżowych, spodnie obciążają termicznie organizm i zwi9ększają szansę zapadnięcia na przeziębienie. 2. Boicie sie utraty tzw. przywilejów np.podroze samolotem, dostęp do sluzby zdrowia. Brawo pandemiści!! Teraz dostęp do służby zdrowia jest przywilejem dostępnym tylko nielicznym beneficjentom rogramu szczepień. 3.To jedyny sposob aby zahamować pogłębiającą się ruinę gospodarki. Jedyny sposób to odwołanie lockdownów. Do tego nie trzeba żadnych szczepionek. Mało tego, szczepionka wcale lockdownu nie zlikwiduje, nie po to sami producenci, nabywcy wypuszczają balony o rzekomej małej skuteczności, krótkim okraesie działania, nowych strainach i falach. Poszczepią, lockdown, maseczki zostaną aż ludzie się wku..wią, wyjdą na ulicę i zaczną palić komisariaty. 4. Ne mogę się szczepić, muszę zostawić moją dawkę bardziej potrzebującym, taki ze mnie bohater. Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Chcecie się szczepic bo? 08.01.21, 10:57 Bo mieszkamy we trójkę z noworodkiem. Jak mnie i partnera dopadnie to nie będzie miał kto małemu po pieluchy skoczyć. Jak będę szczepiona mam nadzieję, że mnie kwarantanna nie obejmuje. Partner nie chce się szczepić Odpowiedz Link Zgłoś
jehanette Re: Chcecie się szczepic bo? 08.01.21, 12:14 4. chcę żeby pandemia się skończyła, a póki ludzie nie przestaną chorować wciąż będziemy żyć w tym syfie, w którym boisz się spotkać z babcią bo możesz jej coś sprzedać, po czym umrze w samotności na korytarzu szpitala - niekoniecznie nawet na covida, ale na cokolwiek - a przez covida nie ma odwiedzin przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Chcecie się szczepic bo? 08.01.21, 12:21 chcę żeby pandemia się skończyła, Szczepionka Pandemii nie skończy. Pandemia to dzieło polityków i tylko politycy mogą ją zakończyć. po czym umrze w samotności na korytarzu szpitala - niekoniecznie nawet na covida, ale na cokolwiek I tak wpiszą Covid, trzeba Tanebo dostarczyć statystykę. a przez covida nie ma odwiedzin przecież Pan Wirus przykazał? Nie przez Covida, a przez decyzje polityczne oraz administracyjne dyrekcji szpitala. Po co im się maja ludzie kręcić i przeszkadzać w fałszowaniu dokumentacji? Odpowiedz Link Zgłoś