Dodaj do ulubionych

Power couple

28.03.21, 16:07
Fajna swojska para z humorem i dystansem: Gruszki , Chabiory i Ewa z Michałem

Irytująca para: Rubiki ( te ich wieczne " kochanie " ) i ten muzyk o urodzie karła z jeszcze bardziej irytujacą małżonką, też wiecznie miziający się aż do wyrzygu.

Ogólnie program fajny.

"Pytanie do osób będących w związku i mających osobne finanse (z lektury forum widzę, że to dość popularne zjawisko). Jak rozwiązaliscie kwestę zmniejszonej pensji osoby, która idzie na L4 na dziecko lub na roczny macierzyński po urodzeniu dziecka?
Partner mojej koleżanki oddawał jej różnice pomiędzy normalną pensją a pomniejszoną przez zwolnienie lek."
Obserwuj wątek
    • kasiaabing Re: Power couple 28.03.21, 16:11
      O czym Ty w ogóle piszesz? Chabiory, Gruszki? Muzyk o urodzie karła?
      • 18lipcowa3 Re: Power couple 28.03.21, 16:21
        Państwo Chabior, Państwo Gruszka i Państwo Torres. Lepiej?
    • zlota.ptaszyna Re: Power couple 28.03.21, 16:27
      nie mam czasu ogladac do konca,
      zirytowala mnie Rubikowa, ktora postawila prawie wszystkie pieniadze w pirewszej konkurencji,

widac ze nie nauczona ze z pieniedzmi trzeba ostroznie bo nigdy w zyciu nie pracowala

czy oni juz odpadli?
      • 18lipcowa3 Re: Power couple 28.03.21, 16:31
        Nadal są. Rubikowa jest okropna i widać że zawistna.
        • zlota.ptaszyna Re: Power couple 28.03.21, 16:48
          wczoraj nie mialam czasu ich ogladac, ale w tym pierwszsym odcinku nie moglam znowuz Rubik jak przezywal, ze ona postawila taka duza sume, tak przezywal zupelnie jakby poszla do kasyna i przehulala rzeczywisty majatek smile
          zamiast ja wyslac do pracy, teraz po 20 latach widzi ze ona nie nadaje sie do samodzielnego zycia, moze byc tylko i wylacznie jako huba
          • 18lipcowa3 Re: Power couple 28.03.21, 16:55
            Kim byłam z zawodu?
            Nikim, yyyy żoną

To Piotr o nieh
            • 18lipcowa3 Re: Power couple 28.03.21, 16:55
              O niej
        • aqua48 Re: Power couple 28.03.21, 16:49
          18lipcowa3 napisała:

> Nadal są. Rubikowa jest okropna i widać że zawistna.

A ja odniosłam wrażenie że to raczej Rubik ciężko bardzo znosi fakt że nie są pierwszą parą a ona stara się te jego humory łagodzić Natomiast uwaga o Kubańczyku że ma "urodę karła"? wydaje mi się mocno nie na miejscu.

• zlota.ptaszyna Re: Power couple 28.03.21, 16:54
            dlatego ze to uwaga o kubanczyku czy ogolnie?

jestes z ruchu " black matters"?
            • simply_z Re: Power couple 28.03.21, 17:08
              tyle, że on nie jest blackwink. natomiast w posturze ma coś z karła.
              • 18lipcowa3 Re: Power couple 28.03.21, 17:15
                O toto.prawda ?
      • nigdynigdynigdy84 Re: Power couple 28.03.21, 16:49
        Tatuś ja tego nauczyl.
        Gral w tym teleturnieju u Ibisza i jak jego drużyna odpadła to na wizji szlag go trafil
        • 18lipcowa3 Re: Power couple 28.03.21, 16:56
          Możesz coś więcej?
          • nigdynigdynigdy84 Re: Power couple 28.03.21, 18:05
            Jej ojciec występował w programie awantura o kasę, najpierw normalnie jako kolorowa drużyna, potem jako mistrzowie.
            Jak przegrał i musiał oddać mistrzostwo innej drużynie rzucał ku..wami na prawo i lewo na antenie.
            Dla ciekawych, Witold paskudzki, powinno się coś znaleźć na YouTube.
    • fornita111 Re: Power couple 28.03.21, 16:36
      Ehh myslalam, ze bedzie o polskim szolbizie a nie o jakims programie uncertain
      • 18lipcowa3 Re: Power couple 28.03.21, 16:44
        No to trochę taki show biz własne
    • jolie Re: Power couple 28.03.21, 16:47
      Nie oglądałam, ale zauważyłam, że państwo Gruszka wyglądają jak rodzeństwo.
    • nigdynigdynigdy84 Re: Power couple 28.03.21, 16:48
      Ten muzyk też mi dziala na nerwy.
      Całe szczęście model i jego panienka już odpadli
      • zlota.ptaszyna Re: Power couple 28.03.21, 16:49
        ooo, model odpadl, a na poczatku chybba prowadzili wink

• nigdynigdynigdy84 Re: Power couple 28.03.21, 16:49
          Reszta ekipy ich pogoniła big_grin
          • 18lipcowa3 Re: Power couple 28.03.21, 16:57
            No z Ewą Kasprzyk i jej mężem nie mieli szans. W niczym.
    • mika.wika Re: Power couple 28.03.21, 16:48
      Chabiory i Kasprzyk z partnerem super, bardzo pozytywnie ich odebrałam, fajnie się ich ogląda i słucha.
      Gruszki całkiem spoko, Pakosińska z mężem również ok.
      Natomiast Rubiki porażka i ona i on. Aż jestem w szoku co oni prezentują i jak się zachowują. Agatka okropna nadęta zawistna baba.
      Para, która odpadła na końcu - zachowali się jak obrażone dzieciaki z fochem, ogólnie jacyś tacy z kijem w du.
      • 18lipcowa3 Re: Power couple 28.03.21, 16:58
        Pakosińska jest super. Mąż też fajny ale trochę wydaje się spięty.
      • gama2003 Re: Power couple 28.03.21, 17:03
        Rubik fatalni. On jak rubaszny wujek Staszek. Jakojedyny z facetów co chwilę rzuca durnymi seksualnymi tekstami. Oblech.
        • 18lipcowa3 Re: Power couple 28.03.21, 17:16
          Mnie irytuje to ich wieczne "kochanie". No po prostu ciężko to znieść
    • nowaczek12345 Re: Power couple 28.03.21, 19:44
      "Ogólnie program fajny."
      Wczoraj widziałem fragment, krótki. Akurat przechodziliśmy z synem przez salon, przystanęliśmy na chwilę patrząc jak kręcą faceta na kole i podtapiają, a on w krótkich przerwach podtapiania recytuje, co jego żona lubi najbardziej.
      Syna na mnie, ja na niego, on pyta - co to? Ja - rozrywka dla intelektualistów. Ryknęliśmy śmiechem i poszliśmy dalej, zostawiając żonę chłonącą takąż rozrywkę.
      TVN to to samo co TVP, ten sam poziom mentalny, tylko propaganda w drugą stronę.
      • nigdynigdynigdy84 Re: Power couple 28.03.21, 19:50
        Jesteś kretynem.
      • gama2003 Re: Power couple 28.03.21, 20:12
        A potem do lodówki po browarze i siedliście przy meczyku.
        Brawo.
        • simply_z Re: Power couple 28.03.21, 20:23
          haha ale ma rację. program już z opisu wydaje się straszny. dziwię się Pakosińskiej..z drugiej stony pecunia non olet, teatry, kabarety pozamykane, a z czegoś trzeba żyć.
      • fifiriffi Re: Power couple 28.03.21, 21:42
        nowaczek12345 napisał:

> "Ogólnie program fajny."
        > Wczoraj widziałem fragment, krótki. Akurat przechodziliśmy z synem przez salon,
        > przystanęliśmy na chwilę patrząc jak kręcą faceta na kole i podtapiają, a on w
        > krótkich przerwach podtapiania recytuje, co jego żona lubi najbardziej.
        > Syna na mnie, ja na niego, on pyta - co to? Ja - rozrywka dla intelektualistów.
        > Ryknęliśmy śmiechem i poszliśmy dalej, zostawiając żonę chłonącą takąż rozrywk
        > ę.
        > TVN to to samo co TVP, ten sam poziom mentalny, tylko propaganda w drugą stronę
        > .

Och, och.... jacy wy lepsi..... ojoj
    • agus-ka Re: Power couple 29.03.21, 02:22
      Mnie się Agata Rubik podoba. Jako jedyna występuje bez makijażu i nadal jest piękna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka