rzeczywistosc1 29.10.04, 11:06 Sąd w Krakowie odebrał prawa rodzicielskie matce za to, że była uzalezniona od Internetu. Zastanawiam się, no names, no nicks, czy aby na tym forum nie znalazło by się kilka mam o podobnej specyfikacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wegatka Re: net 29.10.04, 11:58 A ja czytałam, że sąd w Ostrołęce odebrał prawa rodzicielskie matce za to, że była uzależniona od papierosów i nałogowo obgryzała paznokcie. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeczywistosc1 Re: net 31.10.04, 11:01 a widzisz? przeczytaj wegatko post ponizej i wstydz sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: net 31.10.04, 12:31 Wstydzę się bardzo Biegnę donieść na samą siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: net 29.10.04, 22:13 ha! słyszałam ostatnio w radiu !!!! i też pomyślałam o sobie i innych e-mamach Odpowiedz Link Zgłoś
mama_ewa25 Re: net 31.10.04, 11:32 Tylko zastanawiam się gdzie i jak? Do jakiegoś ośrodka rodzinnego,,,? I jak ustalić czy e-mama za dużo korzysta z netu,,,? Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: net 31.10.04, 20:51 jak ustalić? może po ilości pisanych postów? hm.. tylko jak ktoś pisze wolno, to jeden post pół dnia mu zajmie, a dziecko samopas pod stołem siedzi. ech te matki, zamiast w garach to komputerów im sie zachciewa... Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak No cóż....rzeczywistość... 01.11.04, 00:57 ...jest nieubłagana ). Jednak nie przeszedł mnie dreszcz grozy po przeczytaniu postu startowego ). Może dlatego, że mimo iż piszę dużo na forum, to raczej z tzw "doskoku" i nie przsiaduje non stop na necie, a dziateczki i małżowin zadbane ). Nikt nie narzeka i nie czuje się opuszczony ). Pozdrawiam wszystkie netowe Mamusie i naszą nieocenioną Rzeczywistość...) Odpowiedz Link Zgłoś