Dodaj do ulubionych

Ulla Popken

26.04.21, 20:43
Czy któraś robiła zakupy bezpośrednio w sklepie www.ullapopken.pl/pl/
Czy ten sklep jest ok? Regulamin dziwnie wygląda, trochę od czapy, o zwrotach tyle że najpierw trzeba ich poinformować i jest podany adres ale nie e-mail. Wydawało by się że to powinna być ich strona oficjalna, ale coś mi tu nie gra.
Nie rozmawiajmy o rozmiarówce jaką sprzedają, a o samym sklepie 😊
Obserwuj wątek
    • milka_milka Re: Ulla Popken 26.04.21, 20:49
      Tam jest wyraźnie napisane, że można wysłać formularz zwrotu e-mailem, a adres jest w zakładce Kontakt.
      • swinki_trzy Re: Ulla Popken 26.04.21, 20:58
        Znalazłam gdzieś o nich nie do końca dobre opinie. Dlatego pytam tutaj o ten sklep, może ktoś z forum u nich kupował, emamie pod tym względem można zaufać.
        portal-konsumenta.com/opinie-o/ulla-popken
        • milka_milka Re: Ulla Popken 26.04.21, 21:07
          Ja dawno temu kupowałam coś na Ulla Popken, ale nawet nie wiem, czy to był ten sam sklep. Wtedy działało dobrze.
    • swinki_trzy Re: Ulla Popken 26.04.21, 21:01
      A może jeszcze spytam: gdzie można kupić fajne stroje kąpielowe jednoczęściowe w bardzo dużych rozmiarach? Takie bardziej plażowe, nie basenowe.
      • spirit_of_africa Re: Ulla Popken 26.04.21, 22:53
        A co do dużych rozmiarów.Moja dużych rozmiarów, zawsze zaje.biscie ubrana kolezanka z pracy twierdzi, ze kupuje te wszystkie fajne ciuchy w asos. Sprawdź- może i kostium się znajdzie?
      • mdro Re: Ulla Popken 26.04.21, 23:26
        Bonprix, do 56-58
        www.bonprix.pl/kategoria/888/stroje-kapielowe-jednoczesciowe/rozmiar_56,58/
        (a w Bonprixie na ogół trzeba brać rozmiar mniejszy niż gdzie indziej).
    • spirit_of_africa Re: Ulla Popken 26.04.21, 22:43
      15 lat temu w Belgii mieszkałam obok sklepu stacjonarnego o tej nazwie, wiec chyba to nie przekręt tylko raczej stabilna marka
      • ichi51e Re: Ulla Popken 26.04.21, 23:17
        Marka jest stabilna tyle ze jak rozumiem to jest franszyza. Ale ciuchy zapewne te same wink
    • taki-sobie-nick Re: Ulla Popken 26.04.21, 23:46
      E tam, rozmiar. Stylistykę mają kiepską. Ale ogólnie rzecz biorąc, jest to stara firma niemiecka i nie powinna szybko upaść. tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka