Dodaj do ulubionych

ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczepień

04.05.21, 19:22
Oto ja- obywatelka nagrodzona za swoją zapobiegliwość ze zgłoszeniem w styczniu gotowości. Skierowanie (w nagrodę) dostałam 31 marca, razem w rocznikiem 1963, czyli 15 lat "wcześniej". Pomyślałam sobie- wow, ale fajnie, że się zapisałam zimą, ale jestem zapobiegliwa.1 kwietnia dostałam termin na 27 maja w swoim mieście i na Pfizera. Trochę długo. Następnie z mężem swoim, zapisywanym już rocznikowo przepisaliśmy się na J&J na dziś. Lecz niestety- 30 kwietnia system się zawalił przez wspaniały pomysł rządu pt. szczepimy się w majówkę, co spowodowało, że odwołano nam termin, ponieważ kraj wypsztykał się z J&J. Obecnie błądzimy jak dzieci we mgle szukając czegokolwiek w województwach ościennych. Proponuje nam się początek czerwca i to już nie J&J, pies go gryzł, ale jakieś pojedyńcze terminy Pfizera.
Dziękuję za uwagę. We will keep you informed, JPRD.
Obserwuj wątek
    • cku1 Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 19:27
      Do Bialegostoku, Rzeszowa lub Łodzi masz daleko? Jeszcze w Wieluniu było spoero terminów...
      Masakra z tym bajzlem.
      • ajr27 Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 19:34
        No właśnie próbujemy. Białystok w tym tygodniu był już grany, odwołali nam po 45 minutach. Nieźle.
        • cku1 Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 19:40
          O kurka... W Revicie?
          W zeszlym tygodniu widzialam duzo terminiw w Wieluniu.
          • mika71 Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 22:24
            Trzy osoby ode mnie z pracy szczepiły się 1 maja w Revicie...jedna zapisana właściwie w momencie wyjazdu
        • czerwonylucjan Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 22:42
          A pod Lublinem? 6.05 duze terminow na moderne
    • marta.graca Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 19:30
      To w Warszawie/ na Mazowszu? Ja jestem ze Śląska i na wszystkie rodzaje są wolne miejsca, nawet na Johnsona na jakichś zadupiach. Koleżanka dziś się rejestrowała rano i o 16 miała szczepienie Moderną.
      • cku1 Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 19:31
        W Warszawie ciężko. Kolega zapisał się na Śląsku - rodzinę odwiedzi...
        • marta.graca Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 19:38
          Słyszałam, że z Małopolski jeżdżą na Podkarpacie. W sumie z Warszawy na Śląsk też można się wybrać, Pendolino 2h.
      • ajr27 Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 19:38
        Tak, jesteśmy z Warszawy. Jest kanał. Dzisiaj w całym województwie Maz nie ma Pfizera ani J&J.
        • mika_p Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 20:18
          Wczoraj w woj. mazowieckim terminy na Pfizera byly na 5-6 maja, fakt, nie w Warszawie.
        • marszawka Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 21:11
          Ja wczoraj widzialam na IKP Pfizera w Wawie na 31.05. Bylo kilka terminów i szybko zniknęły.
        • dziewczynka.na.karuzeli Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 21:26
          Puławy, Garwolin, Biała Podlaska, Korczew. Dziś się zapisywałam od ręki.
        • mika71 Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 22:25
          Jak chcesz J&J to dzwoń bezpośrednio do EnelMedu. Dzisiaj koleżanka zapisała sie na 15 maja
        • ela.dzi Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 22:33
          Dziś zapisałam siebie i męża na Pfizera w Łomiankach na czwartek. CM Puławska.
    • kryzys_wieku_sredniego Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 19:31
      Bylam dzielna i mimo poczatkowego wq... bo zapisalam się w przychodni, czekalam, czekalam i się doczekalam. W tym czasie wypytalam cioci jak szukać terminu, zdradzila mi "triki", po lekturze forum zrezygnowalam z jakiś tam pkt. "pipidówek", coby nie brakło mi dawki, bo się lekarz rozmyślił i dzisiaj dostalam swoją modernę w dużym przyszpitalnym punkcie, 20 min od domu. Zarejestrowalam się 28 kwietnia zdodnie ze swoim rocznikiem w dupie mając już swoje zgloszenie w przychodni.
      Maż poszedł pierwszy tą drogą tylko on znalazl szczepienie na drugi dzień, przy szpitalu klinicznym.
      • joyce_byers Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 20:18
        Tez zmienilam z malek pipidówy mojej z Pfeizera na duże miasto kilkadziesiąt km dalej w dużym punkcie szczpiennym na Modernę właśnie bo piguła szczepiąca w pipidówie wprost powiedziała, ze srajzery Pfeizery - duza szansa, ze nie dostaną szczepionek do tego terminu bo male punkty sa na szarym końców w dostawach.
    • gaskama Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 19:32
      Jest jakieś bagno. Ja czekam na drugą dawkę. Miała być jutro w godzinach pracy. Ustawiłam dzien w pracy, przełożyłam spotkania, porezygnowalam z treningu. Dziś SMS, twoj nowy termin w ... przyszłym tygodniu, w godzinach pracy. U męża tak samo, tylko w drugą stronę. Od 5 tygodni termin ba przyszły tydzień. Wczoraj SMS, że termin jutro. K.. .....ć.
      • sylwianna2018 Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 22:43
        Hmm a ja i 4 osoby szczepiące się razem ze mną pfizerem 29 kwietnia w Olkuszu dziś dostaliśmy sms o zmianie terminu drugiej dawki na tydzień wcześniej. Ja z 3 czerwca na 27 maja, pozostała czwórka z 10 czerwca na 3 czerwca. Trochę żałuję tego 3 bo to wolny dzień i wygodnie by było mi wtedy pojechać, no ale będzie tydzień wcześniej.
        Chyba, że coś znowu przyślą.
        Słyszałam dziś w pracy o 3 osobach którtm przyspieszono termin 2 dawki pfizera.
        • sylwianna2018 Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 22:47
          Za to 18 letniemu chłopakowi mojej córki, który w nocy zapisał się na pfizera w Olkuszu na 19 maja przysłali chwilę temu odwołanie uzasadniając błędem systemu. Na stronie ma teraz najbliżej Katowice 20 maja na pfizera.
    • beaucouptrop Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 19:32
      Przekombinowalas 🤣
    • mia_mia Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 19:37
      Im bliżej wschodu Polski tym krótsze terminy na szczepienie, przypadek, nie sądzę😂
      • ajr27 Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 19:39
        Tymczasem w Rzeszowie wybory przesunięte smile
        Ale ze wschodem nie do końca prawda, np.Wałbrzych jest zieloną wyspą.
    • palacinka2020 Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 19:41
      Mysle, ze kleska systemu szczepien jest, ze pozwolono ludziom wybrac.
      Mlodzi ludzie z innych krajow z pocalowaniem reki wzieliby astre zenece, byle sie zaszczepic w kwietniu/maju, i jeszcze dojechaliby 200km. A tu narzekanie, ze jedynie pojedyncze terminy Pfizera a nie JJ, i musi byc koniecznie w moim miescie bo dojechac do wsi obok (gdzie szczepienie jest chocby jutro) to za duzy klopot.

W Bialymstoku, Garwolinie, Plonsku czy Walbrzychu terminy sa caly czas, co 5 minut. Czasem tylko Astra, czasem jest wybor. Tak samo w Rzeszowie, i tak jest w wielu innych miastach o ktorych pewnie nie slyszalam.
      • cku1 Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 19:44
        W Warszawie ostatnio nawet Astry nie było.
      • little_fish Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 19:49
        Ematka też jeszcze niedawno "brała" Astrę z pocałowaniem ręki.
      • saszanasza Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 19:49
        palacinka2020 napisała:

>
        > W Bialymstoku, Garwolinie, Plonsku czy Walbrzychu terminy sa caly czas, co 5 mi
        > nut. Czasem tylko Astra, czasem jest wybor. Tak samo w Rzeszowie, i tak jest w
        > wielu innych miastach o ktorych pewnie nie slyszalam.

No oczywiście że są, tylko że to nie problem w ludziach a w przydzieleniu szczepionki. Coś mi się o uszy obiło, że Niedzielski ostatnio coś gadał, że w związku z tym, że zbyt mało ludzi szczepi się gdzieś tam na wschodnich rubieżach bodajże, to tam przesuną szczepionki.
      • araceli Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 19:54
        palacinka2020 napisała:
        > i musi byc koniecznie w moim mies
        > cie bo dojechac do wsi obok (gdzie szczepienie jest chocby jutro) to za duzy k
        > lopot.
        >
        > W Bialymstoku, Garwolinie, Plonsku czy Walbrzychu terminy sa caly czas,

Białystok czy Wałbrzych to 'wieś obok Warszawy?? big_grin big_grin big_grin
        • palacinka2020 Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 20:06
          Czy ja pisalam o Warszawie? Nie mialam pojecia w ktorym miescie mieszka autorka watku.
      • forumologin Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 22:44
        palacinka2020 napisała:

> Mysle, ze kleska systemu szczepien jest, ze pozwolono ludziom wybrac.
        > Mlodzi ludzie z innych krajow z pocalowaniem reki wzieliby astre zenece,

zgadzam sie. to chyba tylko u nas tenwyglupy z wybieraniem
    • nutella_fan Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 19:47
      Jedz do Białegostoku, Pfizer i Johnson od ręki na jutro.
      • ajr27 Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 20:17
        No przecież napisałam, że Białystok odwołał mi termin na jutro w 45 min.
        • klementyna156 Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 20:21
          Pisz do innego Białegostoku, jest tam kilka szybko szczepiących, spokojnie się zapiszesz na co tylko chcesz.
          Ponoć świetnie też działa Łódź czy Mińsk Maz., jeśli to dla ciebie dobre rejony - daty za kilka dni.
          Na pewno przed czerwcem spokojnie się zaszczepisz, tylko trzeba szukać.
    • mama_duzych_dzieci Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 20:01
      no to ja cos napiszę, moj syn młody zapobiegliwie zgłosił sie w styczniu, skierowanie dostałna 05.05 , jest 10 lat młodszy od Was ( rocznik 1963+15+10 ) wszedł do namiotu w majówkę i wyszedł zaszczepiony.Nie musi wychodzic z pracy, nie martwił się jak samopoczucie , bo był w domu. Miał mieć szczpionkę w dwóch dawkach, skorzystał z majówki i ma za sobą. Nie mogłaś podejść?
      • sol_13 Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 20:12
        Może była na majówce?
        Nie każdy jest az tak zdeterminowany, żeby stac w kilkugodzinnej kolejce albo jezdzic z Wawy do Białegostoku. No sorry ale dla mnie np obydwie takie opcje są nie do przejścia. Ma być blisko i wygodnie.
        • ajr27 Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 20:20
          Nie byłam na majówce, bo 4.05, czyli dziś miałam termin wyznaczony 3 tyg wcześniej. Dostałam smsa, że termin ten został odwołany. W tej sytuacji miałam powiedzieć: tak, kraj wygania mnie drzwiami, lecz wepcham się oknem, pójdę postać na deszczu 10 godzin.
          • mama_duzych_dzieci Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 20:27
            napisalas - Następnie z mężem swoim, zapisywanym już rocznikowo przepisaliśmy się na J&J na dziś. Lecz niestety- 30 kwietnia system się zawalił przez wspaniały pomysł rządu pt. szczepimy się w majówkę, co spowodowało, że odwołano nam termin, ponieważ kraj wypsztykał się z J&J. Czy dziisaj 04.05 dostałaś smsa , ze masz nie pzrychodzic na szczepinie?
            • ajr27 Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 20:54
              Nie, smsa dostałam 30.04, czyli w piątek późnym wieczorem. Niestety nie znalazłam w sobie dość samozaparcia, żeby po takim kopie w d... iść stać w kolejce, zwłaszcza, że zaproponowano nam nowy termin, na 05.05, który to termin właśnie dziś został odwołany. Nie wyrażam się precyzyjnie, bo sama mam już mętlik od tego bajzlu.
      • kk345 Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 20:20
        To pochwal się jeszcze, ile czasu stał na deszczu zanim wszedł do tego namiotu...
        • mama_duzych_dzieci Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 20:24
          No to mówię, 02.05 godz. 13:15 - pora obiadowa, deszczu prawie nie było - 40 min i wracał do domu ( Wrocław)
      • rb_111222333 Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 20:23
        mama_duzych_dzieci napisała:

> Nie mogłaś podejść?

No ale autorka wątku miała mieć szczepienie 4 maja j&j, na konkretną godzinę. Była by dziwna gdyby stała w kilkugodzinnej kolejce 2 dni wcześniej, bez gwarancji zaszczepienia.
        • mama_duzych_dzieci Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 20:28
          kiedy dostała sms-a ? dzisiaj? w dniu szczepienia?
          • klementyna156 Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 20:31
            Zwykle, jak odwołują to od razu podają smsem drugi, proponowany termin parę dni później, bez samodzielnego szukania - tak mieli moi w rodzinie, jak dawki nie dojechały. Coś się tu nie klei...
            • ajr27 Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 21:15
              I zaproponowali, z 4.05 przenieśli nas na 05.05, czyli jutro. Dzisiaj koło 16 i ten termin odwołali. Czyli najpierw przełożyli, aby dziś odwołać. Nie ma już J&J w hurtowniach. W związku z tym wszyscy rzucili się na Pfizera, którego też zabrakło, co zrozumiałe.
              • klementyna156 Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 21:19
                ajr27 napisała:

> I zaproponowali, z 4.05 przenieśli nas na 05.05, czyli jutro. Dzisiaj koło 16 i
                > ten termin odwołali. Czyli najpierw przełożyli, aby dziś odwołać. Nie ma już J
                > &J w hurtowniach. W związku z tym wszyscy rzucili się na Pfizera, którego też z
                > abrakło, co zrozumiałe.
                O w mordę!
                To słabo, w sobotę w nocy muszę młodym pomóc się zapisać, a tu takie kwiatki, mówisz? Jak nic będę robić kolejne kursy do Białego znów, coś czuję...
      • morekac Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 23:22
        Widziałam kolejkę na Bankowym w Warszawie w lejącym deszczu. Zapalenia płuc można było dostać od samego patrzenia. To tak a propos podejścia.
    • taniarada Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 20:16
      Ten chiński wirus już się kończy, ale idą kolejne: brazylijski, indyjski ...
      A ja mam pytanie: czy te szczepionki na kolejne mutacje, to nie jest już stała taktyka gry?
      I co dalej z tym uzależnieniem ludzi od szczepionek?
      Czy producentami i akwizytorami tych szczepionek nie powinien się zająć jakiś urząd antynarkotykowy?
      • ajr27 Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 20:55
        Czy możesz z łaski swojej spadać z mojego wątku?
    • cruella_demon Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 20:27
      Ja już dawno zaszczepiona, ale mam szwagrów mocno 90 plus. Raptem 20 plus skończone.
      Podeszli po 17 na to masowe szczepienie i bez problemu się zaszczepili.
      Natomiast faktycznie paskudnie wychujano zapisanych na j&j w kolejce.
      Znam dporo osób które poszły po jednadawkową, bo wyjeżdżają za granicę.
    • lauren6 Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 21:02
      W czwartki między 13, a 14 wrzucają nowe terminy szczepień na podwarszawiu. Siedźcie wtedy nad wyszukiwarką i odświeżajcie stronę. Jak wpadną terminy to się natychmiast zapisujcie.
    • saszanasza Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 21:07
      Dzwoń po prywatnych placówkach, typu enel-med, medicover, luxmed i pytaj, czy przypadkiem się jakiś termin nie zwolnił. Dzwoń też do swojej przychodni dokładnie z tym samym pytaniem.
      • ajr27 Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 21:15
        Tak robię od dzisiejszego popołudnia.
    • rb_111222333 Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 21:28
      Czytałam o tym, że właśnie ludziom zmieniają terminy, bo wszystko rzucili na majówkę. To jest chore, człowiek tak czeka na szczepienie, układa sobie plany pod to, a potem jednym ruchem rządzący to wszystko anulują.
      • ajr27 Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 22:20
        Bo trzeba się było popisać piękną akcją medialną. Taraz się okazuje, że nasze dawki poszły pod namioty i nikt oczywiście tego nie policzył, bo po co.
    • eresse Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 21:46
      Spróbuj dzwonić bezpośrednio do punktów szczepień. Ponoć zostawiają dużo terminów wewnętrznych dla siebie.
      Ja zapisywałam się przez IKP, ale odświeżałam wyszukiwanie jak głupia co kilka minut przez 5 godzin. W ten sposób udało mi się znaleźć szybki termin w Poznaniu, gdzie w IKP moderna/pfizer są prawie niedostępne.

Wczoraj szukaliśmy terminu dla mojego faceta (bo nie chciało się formularza wypełnić uncertain), zajęło to 4 godziny. Dosłownie na 5 minut pojawiło się kilka terminów na pfizer 15 km od nas. Szczepienie odbyło się dzisiaj. Gdyby nie to, że wczoraj było święto, to zdecydowalibyśmy się na telefonowanie do punktów szczepień. A w województwie obok terminów w zeszłym tygodniu i tym było od groma uncertain
      • ajr27 Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 21:51
        Ale żeby znaleźć sobie nowy termin trzeba zrezygnować ze starego. Ryzykujecie tyle razy?
        • berdebul Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 22:29
          Przez infolinię nie musisz najpierw zrezygnować, przez ikp tak.
          • klementyna156 Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 22:40
            berdebul napisała:

> Przez infolinię nie musisz najpierw zrezygnować, przez ikp tak.
            Tak samo przy zapisie bezpośrednio w punkcie - podyktowaliśmy przez tel. nasze pesele i zgłosiliśmy chęć szczepienia. A za chwilę dostaliśmy smsa o anulowaniu poprzedniego terminu i kolejny z zapisem na nowy, wcześniejszy. Czyli nie ma ryzyka, że w międzyczasie coś przepadnie, nie zdąży się i straci oba.
            Dlatego polecam zapisy w punktach właśnie, oni logują się na konta zapisywanych pacjentów i zmieniają termin za nas, no i od razu to się w IKP pojawia.
        • eresse Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 22:57
          ajr27 napisała:

> Ale żeby znaleźć sobie nowy termin trzeba zrezygnować ze starego. Ryzykujecie t
          > yle razy?

Nie. Po prostu u nas nie było w ogóle terminów na preferowane przez nas szczepionki. Zero na cały miesiąc, a astra od połowy miesiąca albo pod koniec. Jak już się pokazywały to czasami na kilka sekund (kliknięcie zawsze zbyt późno, termin już zajęty), albo kilka minut. Pierwszą udało mi się skutecznie kliknąć po 5 godzinach i już przy niej pozostałam, szczepienie za 7 dni.

W przypadku partnera trwało to trochę krócej i już nawet nie czekaliśmy na Poznań. Ustaliliśmy, że do ok. 30 km możemy jechać, jak się nie uda to będziemy wydzwaniać po przychodniach. Przyjęliśmy za cel szybki termin, bo ogólnie jest wiadomo, że terminy na najbliższe dni pojawiają się i znikają codziennie. Tutaj od zapisu do szczepienia ok. 20 godzin smile

Natomiast zdradzam patent by mieć dostęp do wyszukiwarki po wybraniu terminu. Najpierw logujesz się na dwa urządzenia (my przez kod sms), jak już utrafisz termin, to na drugim urządzeniu nadal jesteś zalogowana i możesz szukać (ale nie możesz wybrać terminu bez anulacji). No ale podgląd masz, co jakiś czas wciskasz "szukaj" żeby nie wylogowało. Więc potem nawet natrafiłam na moje miasto, ale nie ryzykowaliśmy. Bo jak mówiłam, te terminy trzymają się u nas bardzo krótko, czasem kilka sekund.
          • rb_111222333 Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 23:08
            Łoooo, ale kombinacja wink na to nie wpadłam
    • andace Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 22:06
      Na Fejsbuku jest grupa COVID-19 Szczepienia Polska #SzczepimySie - gdzie punkty i aktualności, ogłaszają się tam przychodnie z Białegostoku z info o wolnych terminach na Modernę, podają nawet bezpośrednie nr tel do przychodni. Poza tym pojawiają się posty o wolnych terminach w Wawie i okolicy.
      Polecam też przez główna infolinie, jak trafi się na sensownego konsultanta po przeszuka całe województwo. Mi poradzili żeby dzwonić regularnie bo ciagle pojawiają się wolne terminy.
      • ajr27 Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 23:06
        No cóż, najnowszy post tam, sprzed paru godzin głosi, że rząd zablokował terminarz na e-pacjencie. Jest gorzej niż myślałam...
    • bombalska Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 22:22
      E-pacjent obcina wyniki wyszukiwania. Nie pokazuje wszystkiego, co powienien, tylko pierwsze 20 terminow.
      W kryteriach wyszukiwania musisz mocno zawezic wyniki.
      Oznacz: wojewodztwo, 1 rodzaj szczepionki, 1 termin godzinowy (np.8-12).
      Wtedy pokaze ci wszystkie wyniki, bo bedzie ich niewiele.
      A jak dasz : pokaz wszystkie Pfaizery i Moderny z mazowieckiego, to pokaze ci tylko 20 linii, chociaz w bazie znajdzie wynikow 80.
    • bombalska Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 22:24
      Czy w Poznaniu nadal jest tyle szczepionek, ze w zyciu tego nie zużyją?
      • little_fish Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 22:59
        Jak ostatnio sprawdzaliśmy to głównie Astra wyskakiwała.
      • eresse Re: ogłaszam się ofiarą narodowego systemu szczep 04.05.21, 23:01
        bombalska napisała:

> Czy w Poznaniu nadal jest tyle szczepionek, ze w zyciu tego nie zużyją?
        >

Wczoraj od godz. 8 do 14 było zazwyczaj zero dostępnych do końca miesiąca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka