Dodaj do ulubionych

Wyprowadzanie psa, a covid

21.05.21, 22:11
Czy zdajcie sobie sprawę z tego że wasi sąsiedzi pomimo izolacji, albo kwarantanny wychodzą z psami na spacery i mijacie ich na korytarzu lub w windzie? Posiadacze psów nie mają raczej innego wyjścia.
Obserwuj wątek
    • cruella_demon Re: Wyprowadzanie psa, a covid 21.05.21, 22:13
      Ojej😱
      Straszne😱
      Ze@#srałam się 😱
    • iwles Re: Wyprowadzanie psa, a covid 21.05.21, 22:14

Jedyna rodzina, która w mojej klatce ma psa, jestem ja 😛
      • bominka Re: Wyprowadzanie psa, a covid 21.05.21, 22:17
        Dobrze,ze maja litość i wychodzą z psami🙂🙃😉
    • malia Re: Wyprowadzanie psa, a covid 21.05.21, 22:16
      no i? Sama wieczorem wychodziłam z psem podczas kwarantanny. Ale nie mam widny i wspólnych korytarzy, to mogłam czy nie?
    • kalafiorowa.es Re: Wyprowadzanie psa, a covid 21.05.21, 22:18
      Zdaję, moja sąsiadka w izolacji po kontakcie z pozytywem wyprowadzala psa. W (obowiazkowej) masce i nie zbliżając sie zbytnio do ludzi.
      Cieszę sie, ze nie wszyscy jeszcze do reszty ochujali i zachowali resztki zdrowego rozsądku.
    • little_fish Re: Wyprowadzanie psa, a covid 21.05.21, 22:19
      Ależ mają inne wyjście, mają...
      Tak poza tym, nie mam wspólnych korytarzy, a zwłaszcza windy.
    • arabelax Re: Wyprowadzanie psa, a covid 21.05.21, 22:38
      U mnie w miescie jest grupa na fb. Zglaszaja sie chetni wyprowadzacze psow i ludzie, ktorzy potrzbuja kogos, kto psiaka wezmie na spacer.
      • hugo43 Re: Wyprowadzanie psa, a covid 21.05.21, 22:52
        W Warszawie jest na fb „ Pies w koronie”.prężnie działa grupa,wolontariuszy nie brakowało.
        • karola2122 Re: Wyprowadzanie psa, a covid 23.05.21, 08:31
          To nie jest warszawska grupa, tylko ogólnopolska. Faktycznie działa bardzo prężnie, też jestem na tej grupie i wyprowadzałam psy ludzi na kwarantannie (psy z różnych rodzin)
    • mid.week Re: Wyprowadzanie psa, a covid 21.05.21, 23:00
      Jak że wszystkimi innymi chorobami
    • skumbrie Re: Wyprowadzanie psa, a covid 21.05.21, 23:00
      To straszne, wszyscy umroooo.
      • paskap Re: Wyprowadzanie psa, a covid 21.05.21, 23:19
        O bosze !!
        A tak w ogóle mój pies i pies mojej siostry miały w tym czasie wspólne wczasy u dziadków. Także nie wszyscy chadzają w trakcie kwarantanno izolacji. A moi sąsiedzi to chcieli grafik układać na wyjścia z piesem także ten
    • sundace46 Re: Wyprowadzanie psa, a covid 22.05.21, 06:41
      jaga34 napisała:

>Posia
      > dacze psów nie mają raczej innego wyjścia.

Oczywiście, że mają, są znajomi, sąsiedzi, rodzina. Jest grupa pies w koronie. Wystarczy pomysleć zamiast bzdury wyisywac. Spróbuj, ni boli.
      • egzorcystka123 Re: Wyprowadzanie psa, a covid 22.05.21, 07:57
        na fejsie sa grupy Widzialna łapa w roznych miastach - aktywnie wyprowadzają ludziom psy
    • slonko1335 Re: Wyprowadzanie psa, a covid 22.05.21, 07:21
      Hmm. Moi sąsiedzi nie mają psa zatem chyba trudno z nim wychodzić nawet jak nie mają kwarantanny. My nie wychodzilismy z psem na spacery mijając ich na korytarzu. Windy nie ma.
    • fibi00 Re: Wyprowadzanie psa, a covid 22.05.21, 07:40
      Ja wyprowadzałam późnym wieczorem się mieszkam w domu więc z nikim kontaktu nie miałam. Natomiast moja sąsiadka kiedy miała kwarantannę mimo że też mogła tak robić to jednak poprosiła mnie o wyprowadzanie psa. Tak więc jednak nie zawsze posiadacze psów wychodzą z nimi na spacer w czasie kwarantanny.
      • fibi00 Re: Wyprowadzanie psa, a covid 22.05.21, 07:41
        fibi00 napisała:

> Ja wyprowadzałam późnym wieczorem się*

*ale

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka