lukrecja46 19.06.21, 15:30 A jak wasze zwierzaki w ten upał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bulzemba Re: Jasio padł.. 19.06.21, 16:00 Lata temu mój ówczesny pies gdy był na podwórku odgrzebywał warstwę suchej ziemi i kładł się podwoziem na wilgotnej. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Jasio padł.. 19.06.21, 18:21 Moje nie zbliżają się do siebie na odległość mniejszą niż dwa metry, ogonem czy pyszczkiem obojętnie - chyba czują bijący od wszystkiego co żyje i jest stałocieplne dodatkowy żar. Odpowiedz Link Zgłoś
y_y Re: Jasio padł.. 21.06.21, 11:39 U mnie po prostu szuja (bo sika na kanapę) (kocham pomimo) Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Jasio padł.. 19.06.21, 16:18 lukrecja46 napisała: > A jak wasze zwierzaki w ten upał? > > Moje pieseły podobny pomysł mają na upał. Zwierzaki są mądre. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Jasio padł.. 19.06.21, 16:24 Moja nie może się zdecydować czy leżeć na dywanie, podłodze, w prawo czy w lewo 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
chomiczanora Re: Jasio padł.. 19.06.21, 18:11 Artystka Leży jak w wierszu Świetlickiego: "troszeczkę na dywanie, troszeczkę na podłodze" Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Jasio padł.. 19.06.21, 18:22 Jaki piękny marmurkowy wzorek posiada na boczku Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Jasio padł.. 21.06.21, 22:46 swinka-morska napisała: > Czy to Panna Cotta? Tak Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: Jasio padł.. 23.06.21, 12:18 śliczna, ma piękny wzór na boczkach Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Jasio padł.. 19.06.21, 16:43 Pies rozpłaszczony na podłodze w kuchni, suka się smaży na balkonie, ale ona nie jest normalna. Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: Jasio padł.. 19.06.21, 17:21 Maly znosi upal swietnie, ale on mlody i zdrowy. 37 stopni w ciebiu a ten glupek mi pileczke przynosi. Starszy, chory na serce lezy sobie i odpoczywa. Na macie chlodzacej lezec nie chce, ale chetnie daje sie w mokry recznik owinac. Odpowiedz Link Zgłoś
leia33 Re: Jasio padł.. 19.06.21, 17:56 Moja sunia kategorycznie odmówiła spaceru - doszła do furtki, spojrzała z wyrzutem: "no chyba żartujesz" i wróciła do domu. Leży w najchłodniejszym pokoju od północy i ma wywalone. Odpowiedz Link Zgłoś
em_em71 Re: Jasio padł.. 19.06.21, 18:10 Moje dzis w terenie, pod parasolem Leżały wyciągnięte i chyba drzemały, ale jak podeszłam, jedna zrobila się czujna. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Jasio padł.. 21.06.21, 15:39 O kurde, mam prawie identyczne świnki, mogłabym się pomylić, też jedna długowłosa. Ale numer Dzisiaj w domu biwakują, ale w domu chłodek raczej 25 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś
mimfa Re: Jasio padł.. 23.06.21, 05:01 Widzę, że masz kuwetkę. Ja swojego świnka ni cholery nie mogłam nauczyć korzystania z niej. Teraz ja wyjęłam po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Jasio padł.. 23.06.21, 10:54 Tak średnio z tą kuwetką, to zależy od świnki, jedna grzecznie maszeruje do kuwetki (nie uczona, sama z siebie) a druga robi bobki gdzie popadnie, ale w sumie zawsze przed sprzątaniem w kuwecie jest brudniej niż w innych miejscach, więc ją zostawiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
mimfa Re: Jasio padł.. 23.06.21, 13:29 No mój demonstracyjnie robił obok kuwety ( a kuwetę postawiłam tam gdzie się zwykle załatwiał). Kuwetę wyjęłam i położyłam tam legowisko i teraz zauważyłam, że zaczyna się w nie załatwiać. Wrrr, złośliwy zwierzak, zaczynam podejrzewać, że mnie po prostu nie lubi . Odpowiedz Link Zgłoś
aamarzena Re: Jasio padł.. 21.06.21, 22:02 Ojej, nie boisz się, że coś wlezie gora i je zje? Czy cały czas pilnujesz? Ale slicznotki Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Jasio padł.. 19.06.21, 18:10 Moja właśnie wyszła spod prysznica, którym ją obdarzyłam po spacerku, a że ja na łóżku, więc musi mnie pilnować, w zasadzie to jej spanko, tam pod łóżkiem, na legowisku jej za gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Jasio padł.. 19.06.21, 18:24 Mój grzeczny pieseczek został wykapany co spowodowało wybuch euforii a potem słodka drzemkę. Nie umiem wklejac zdjęć, ale leży na łóżku z bloga miną. Odpowiedz Link Zgłoś
1papryczka.chili Re: Jasio padł.. 21.06.21, 11:33 Mojemu jakby ktoś baterię wyjął, ale on już jest niemłody (9 lat) i rasa kiepsko znosząca upały (shih tzu). Kładzie się w domu na płytki albo jeśli koło domu to w cieniu na trawie. Nic mu się nie chce. Nie dziwię mu się, w taki upał mu tez się nic nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Jasio padł.. 21.06.21, 11:47 Leży bez sił. Kot wróg mu przemaszerował przed nosem w drodze na balkon, a jemu się nawet nie chciało go obszczekiwać, co jest normalnie punktem honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
pani07 Re: Jasio padł.. 21.06.21, 14:34 O, rany, pomyślałam, że chodzi o Jasia Kapelę, lat 37 , który wrzuca na TT swoje zdjątko: Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Jasio padł.. 21.06.21, 15:15 On jest gejem, że tak zachęca do podziwiania łona? Odpowiedz Link Zgłoś
nigdynigdynigdy84 Re: Jasio padł.. 21.06.21, 17:39 Hahahaha alepepe tym łonem mnie zabilas Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Jasio padł.. 23.06.21, 04:08 alpepe napisała: > On jest gejem, że tak zachęca do podziwiania łona? A to trzeba być gejem???? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Jasio padł.. 23.06.21, 10:53 A to hetero tak zachęcają? Nie spotkałam się. Odpowiedz Link Zgłoś
szpil1 Re: Jasio padł.. 21.06.21, 17:23 Birch, ale jak to tak, na twardym, bez poduszki czy kocyka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
birch70 Re: Jasio padł.. 21.06.21, 20:26 Można to wytłumaczyć tylko ogólnym umęczeniem kota Odpowiedz Link Zgłoś
szpil1 Re: Jasio padł.. 22.06.21, 15:04 birch70 napisała: > Można to wytłumaczyć tylko ogólnym umęczeniem kota A, chyba że... Odpowiedz Link Zgłoś
joaz Re: Jasio padł.. 23.06.21, 12:30 birch70 napisała: > 😉 Ale piękna szylkretka Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Jasio padł.. 21.06.21, 14:36 Leżą pod nawiewiem z klimy i wyglądają na przeszczęśliwych Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Jasio padł.. 21.06.21, 15:28 Pies musi zaliczyć dzienna porcję moczenia dupska, nie ma zmiłuj. Odpowiedz Link Zgłoś
hamerykanka Re: Jasio padł.. 21.06.21, 21:37 Wilki spia w dzien, wariuja wieczorem, ganiaja sie na podworku, a potem padaja. Ulubionym miejscem relaksu i snu jest stol jadalniany. Ostatnio maly spal na nim, Tala zrobila sie zazdrosna. kot padl na kocu psow, Nanuk stwierdzil ze dotrzyma jej towarzystwa Odpowiedz Link Zgłoś
hamerykanka Re: Jasio padł.. 21.06.21, 22:52 Mozna tez sie pluskac w pojemniku z woda, lub w nawet w taczce, gdzie byla woda z deszczu. Mozna wykopac sobie dziure w ziemi, lub schronic sie pod paulownia, albo odpoczac przy wlocie klimy... Odpowiedz Link Zgłoś
kiszona_kapusta Re: Jasio padł.. 21.06.21, 21:51 Pies starszy, lubi słońce. Jedna kotka w cieniu, druga wygięta na łóżku. Odpowiedz Link Zgłoś
aamarzena Re: Jasio padł.. 21.06.21, 21:55 Moja się przeniosła z leżaczka pod sufitem, na leżaczek w połowie wysokości ściany. Znaczy się upał jest. Teraz właśnie przyszła i położyła się córce na nodze. Nie ma to tamto, w nocy temperatura spada poniżej 30 stopni, to trzeba się dogrzewać 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
aamarzena Re: Jasio padł.. 21.06.21, 21:58 A psica spi w przedpokoju na płytkach, bo tam najzimniej. Odpowiedz Link Zgłoś
joaz Re: Jasio padł.. 23.06.21, 12:31 aamarzena napisała: > Moja się przeniosła z leżaczka pod sufitem, na leżaczek w połowie wysokości ści > any. Znaczy się upał jest. Teraz właśnie przyszła i położyła się córce na nodze > . Nie ma to tamto, w nocy temperatura spada poniżej 30 stopni, to trzeba się do > grzewać 🤣 Jejku jeszcze jedna piękna szylkretowa dama Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Jasio padł.. 21.06.21, 22:23 Różnie. Ganiają się po ogrodzie, piją nonstop z licznych misek i noszą wszędzie zadowolone puste kolorowe kubełki po wodzie. Kopią i kopią i kopią i po harcach i fikołkach i nurkowaniu w dole - przypłaszczają się w cieniu w chłodnej ziemi. Leżą na kanapie. Leżą rozciągnięte na chłodnej posadzce kuchennej. Dyszą w aucie i tulą się w drodze do weta. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Jasio padł.. 21.06.21, 22:53 Panna Cota z dzisiaj. Obrała inną strategię 😉 Spędza czas (dosłownie) nad basenem. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Jasio padł.. 22.06.21, 15:07 Kot nad basenem, tego tu jeszcze chyba nie było 😃 Heca nie boisz się, że Ci znowu będą basen wypominać 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Jasio padł.. 22.06.21, 16:01 Kurcze, zapomniałam o tym! Ale ona się tak cieszy nową budowlą w ogródku ( w piątek rozstawiony), że nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Jasio padł.. 22.06.21, 21:39 Czarny i kudłaty. Musi mu być ciężko w taką pogodę. Odpowiedz Link Zgłoś