Dodaj do ulubionych

Forumki z Niemiec

14.07.21, 00:12
Dziewczyny, czy znacie może niemiecką stronę myclassico.com? Albo mogłybyście sprawdzić czy są wiarygodni i czy wysyłają do PL? Zachorowałam na jedną sukienkę brytyjskiej marki, w PL jest tylko na Moliera 2 i została tylko S, szukałam w UK, USA i Francji wyprzedana wszędzie albo do PL nie wysyłają. Znalazłam mój rozmiar na tej stronie, ale nie wiem czy nie jest jakaś lipna, niemieckiego nie znam. A muszę ją mieć! big_grin Pomóżcie bitte!
Obserwuj wątek
    • pytajacakinga Re: Forumki z Niemiec 14.07.21, 00:16
      Mają zle opinie lepiej nie ryzykuj

de.trustpilot.com/review/www.myclassico.com
      • bergamotka77 Re: Forumki z Niemiec 14.07.21, 00:24
        Dzięki kinga. Zmieniłam język na angielski i chyba dostarczają do PL ale jakiś wysoki VAT doliczają. Sukienka nie jest tania więc trochę się obawiam. Z drugiej strony nie planuję jej zwracać. Mierzyłam mniejszy rozmiar i tylko trochę brakowało więc ten z tej strony będzie idealny. Waham się...
        • kotekfelek Re: Forumki z Niemiec 14.07.21, 00:28
          Dostarczaja do Polski, ale maja zle opinie zarowno jesli chodzi o jakosc produktow jak i o obsluge, czas i koszt wysylki i reklamacje.
        • snakelilith Re: Forumki z Niemiec 14.07.21, 00:28
          Wysyłka do Polski kosztuje 12 euro.
        • pytajacakinga Re: Forumki z Niemiec 14.07.21, 08:09
          bergamotka77 napisała:
          . Z drugie
          > j strony nie planuję jej zwracać. Mierzyłam mniejszy rozmiar i tylko trochę bra
          > kowało więc ten z tej strony będzie idealny. Waham się...

Tylko jak przyślą ci jakąś szmate wyglądająca inaczej to będziesz chciała zwrócić i pojawi się problem.
    • savignonblanc Re: Forumki z Niemiec 14.07.21, 09:51
      Zapytaj w Moliera2 czy nie maja możliwości sprowadzenia większego rozmiaru. Mi tak buty sprowadzali.
      • bergamotka77 Re: Forumki z Niemiec 14.07.21, 13:24
        Byłam wczoraj, mierzyłam, pytałam. Wcześniej mailowo. To tak fason ze prawie w S weszłam big_grin Tylko w ramionach za wąska.
        • savignonblanc Re: Forumki z Niemiec 14.07.21, 13:30
          A na mytheresa albo net-a-porter patrzyłaś?
          • bergamotka77 Re: Forumki z Niemiec 14.07.21, 13:58
            Tak, cała sieć przeszukana. Marka to Mabe Apparel. Strasznie podobają mi się ich sukienki.
            • chococaffe Re: Forumki z Niemiec 14.07.21, 14:01
              Poproś jakiegoś znajomego w UK, żeby przesyłke wysłać na jego adres a potem on Ci wyśle pocztą.

Chyba, że chcesz na cito
              • bergamotka77 Re: Forumki z Niemiec 14.07.21, 16:11
                W UK już wyprzedane bo są wyprzedaże. 2h po ogłoszeniu przecen moj model byl wyprzedany sad
            • savignonblanc Re: Forumki z Niemiec 14.07.21, 14:38
              To może podejdź do tego jak ja.
              Kiedy nie udaje mi się czegoś kupić, uznaje ze wszechświat nie chce, żebym to kupowała, a wszechświat wie co robi i co dla mnie najlepsze.
              Wszechświat chce czegoś ładniejszego.
              • bergamotka77 Re: Forumki z Niemiec 14.07.21, 16:14
                Haha tez tak ostatecznie podchodzę. Ostatnio polowałam na cudna shopperke Uterque i też była wyprzedana w PL. Rozważałam czy nie zajechać do głównej siedziby tej firmy bo mijaliśmy ja w Katalonii big_grin A tu wracam i tadam, wróciła jednak sztuka na Zalando I właśnie na nią czekam smile
                • bergamotka77 Re: Forumki z Niemiec 13.08.21, 22:20
                  No i nie uwierzycie. Sukienka była mi przeznaczona : odpuscilam myclassico.com, ale znalazłam ja w butiku w Londynie i zapytałam mailowo czy wysyłają do PL. Napisali, ze tak ale cło jest doliczane.
                  Po kilku dniach odpowiedź, że mają ostatnią sztukę M i jest na wyprzedaży z 70 proc. zniżką. Zamówiłam oczywiście i już u mnie jest - piękna, idealna, choć nie mierzona wcześniej - to będzie moja ulubiona sukienka. Po prostu była mi pisana smile Pozdrawiam tym samym Marianne z pewnego butiku w Londynie. Może to była Polka?
    • alpepe Re: Forumki z Niemiec 14.07.21, 13:45
      Ja bym zaryzykowała, koszty przesyłki zwrotnej musisz ponieść sama, ale to już wiesz.
      • bergamotka77 Re: Forumki z Niemiec 14.07.21, 13:59
        Jeszcze myślę, ale dziękuję wam dziewczyny. Sukienka kosztuje prawie 200 euro z przesyłką.
        • homohominilupus Re: Forumki z Niemiec 13.08.21, 22:57
          Bez zdjęcia się nie liczy 😊
          • paskap Re: Forumki z Niemiec 13.08.21, 23:08
            Fota sukienki musi być !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka