prosbaoporade 13.08.21, 20:24 Co polecacie w tej okolicy? Plażowanie tak ale max 2 godziny. Spacery? Gdzie by nie było tłumów? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lemonka5 Re: Międzywodzie 14.08.21, 07:59 Jeżdżę do Międzywodzia od urodzenia, czyli zaraz będzie 50 lat Spacer plaża do Wisełki, całkowicie pusta plaża, latarnia morska w lesie przy Widelce, malutka i wejść się nie da, ale ładna. Jak większą wyprawa to plaża do Międzyzdrojów, jakieś 5 godzin spaceru w jedną stronę. Robimy czasem takie całodzienne wyjście. Idziesz cały czas absolutnie pusta plaża z pięknymi widokami na klif. Plażą do Dziwnowa. Kocham Międzywodzie. W sumie nie wiem za co, ale kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
lemonka5 Re: Międzywodzie 14.08.21, 08:00 Latarnia przy Wisełce oczywiście, telefon zmienia jak chce. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Międzywodzie 14.08.21, 09:29 W Świnoujściu są fajne bunkry (podziemne miasto) i najwyższa w Polsce latarnia morska. Osada wikingów w Wolinie - w sumie te osady wszędzie podobne, ale dzieci mogą lubić (moja każdą chce zobaczyć, a dla mnie to też ok - bardziej może nawet ze względu na ludzi, prezentujących dawne rzemiosła i obeznanych w temacie niż same chatki). Jezioro Czajcze, Turkusowe. Żubry w Międzyzdrojach (żubry jak żubry, ale spacer przez las miły). Grodzisko Lubin (piękne ) i pobliska wyrzutnia V3 (ciekawe historia, samo miejsce tak średnio, ale można się przejść). Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Międzywodzie 14.08.21, 09:30 A... i ja osobiście uwielbiam Trzęsacz. Byliśmy akurat w deszczowy dzień i było puściutko, ani żywego ducha przy ruinach. Pięknie. Polecam takie rozwiązanie Odpowiedz Link Zgłoś