savignonblanc 27.08.21, 21:13 Kto tańczy? Właśnie na tik toku mignął mi content i szukam szkoły 😀 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ophelia78 Re: Tango 27.08.21, 22:46 Ja. Argentynskie. Jeśli jesteś z Warszawy to polecam szkole Marii i Nazara na Nowym Świecie (I żeby nie bylo: mieszkam 600 km od Warszawy - a z nimi bulam lipcu na obozie tangowym i było bosko). A w ogóle tango to rewelacyjny taniec. Można tańczyć do śmierci. Bo to pasja i emocje. I trochę techniki. Kondycji nie trzeba mieć żadnej. Dopóki nozesz chodzic, dopóty możesz tańczyć tango. Uwielbiam filmiki z starszukami tańczącymi tango. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Tango 27.08.21, 22:53 Colin Firth and Jessica Biel - Easy Virtue - Tango Scene - Por una cabeza na zachętę Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Tango 27.08.21, 23:17 Zapach kobiety Al Pacino Scena z tango Ja lubię to Odpowiedz Link Zgłoś
savignonblanc Re: Tango 28.08.21, 06:44 o tak bym umiała, chociaż nie lubię jak partner mną tak szarpie Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Tango 27.08.21, 23:08 znam kroki podstawowe ale zaawansowane tango jest mega trudne. I bardzo namiętne. Powodzenia w nauce. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Tango 27.08.21, 23:30 Ja. Między innymi. uwielbiam tango. Ale to nie jedyny taniec, ktory tańczę. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Tango 28.08.21, 09:12 Najsłynniejsza szkoła tańca w Poznaniu: Jawor wciąż działa prężnie? Stanisław Jawor zmarł w 2015 roku, ale może następcy kontynuują piękne tradycje? Odpowiedz Link Zgłoś
berber_rock Re: Tango 28.08.21, 11:35 To ja tez mam kilka na zachete: slynny Carlos Saura: Recuerdo from "Tango" by Carlos Saura Wlasciwie jedynie koncowka jest trudna. Bo wczesniej to same ochos i takie tam. Ta pani wymiata Carlos Saura - Scene Film "Tango" - Trio de Tango I na koniec La Cumparsita by Juan Carlos Copes: Carlos Saura - Scene Film "Tango" - Trio de Tango Odpowiedz Link Zgłoś
berber_rock Re: Tango 28.08.21, 11:36 Ten ostatni to sie jakos koslalow wkleil: Carlos Saura - Escena Pelicula "Tango" Odpowiedz Link Zgłoś