mallard 10.09.21, 08:55 Czujecie, jak dziś Szadółki walą?! No coś okropnego po prostu! 🤢 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bablara Re: Gdańszczanki! 10.09.21, 10:58 No coś w tym jest , albo było. Maż o rano stwierdził, że nie wytrzyma. A z Szadółek do nas jest spory kawałek. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Gdańszczanki! 10.09.21, 11:04 bablara napisała: > No coś w tym jest , albo było. Maż o rano stwierdził, że nie wytrzyma. A z Szadółek do nas jest spory kawałek. No do mnie też, ja na Siedlcach mieszkam Odpowiedz Link Zgłoś
bablara Re: Gdańszczanki! 10.09.21, 12:50 mallard napisał: > bablara napisała: > > > No coś w tym jest , albo było. Maż o rano stwierdził, że nie wytrzyma. A > z Szadółek do nas jest spory kawałek. > > No do mnie też, ja na Siedlcach mieszkam > No ja na Morenie Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Gdańszczanki! 10.09.21, 12:58 Ja od Szadółek ze 30 km, a ciągle mi dziś po drodze śmierdziało śmieciami. Idąc ulicą, oglądałam się za siebie, koło czego ja przeszłam, że nagle poczułam smród. Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Gdańszczanki! 10.09.21, 13:10 Do Oliwy nie zalatuje aż tak bardzo. Za to zaskoczył mnie smród sprzed paru dni na lotnisku i w okolicy. Nie typowo szadółkowy, ale, hmmm, obornika? Odpowiedz Link Zgłoś