la_bonne_cusine 14.09.21, 18:02 Teraz modne są takie . Kiedyś modne były takie . Pewnych ingerencji już się nie odwróci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 18:04 Co się nie odhoduje, to się wytatuuje. Odpowiedz Link Zgłoś
la_bonne_cusine Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 18:05 Co złego jest w takich? Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 18:06 la_bonne_cusine napisał(a): > Co złego jest w takich? nic są piekne Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 18:09 He, he, he ... fishing for compliments? A niech Ci... piękne. Twoje? Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 21:25 Mąż robił zdjęcie 😉 zawsze się wtedy Usmiecham 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 21:35 To zdanie pasuje do uśmiechu w oczach Odpowiedz Link Zgłoś
viewiorka Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 18:12 la_bonne_cusine napisał(a): > Co złego jest w takich? Nic. Gorzej jeśli nie ma się ich wcale. Moje np są, ale niewidzialne jedynym wyjściem aby stały się widzialne był makijaż permanentny. Mam metodą ombre, nie czarne i nie głęboki tatuaż. Po pewnym czasie po prostu znikną. Wtedy mogę zrobić następne. Jakbym miała swoje własne, to ograniczyła bym się do ich regulacji. Ale niestety. Jest to w pewnym sensie ewenement, gdyż kudłów na głowie mam całe mnóstwo i nawet strata połowy z nich po covidzie nie zaszkodziła fryzurze. Rzęsy też mam czarne i gęste. A brwi parę kłaczków na krzyż Odpowiedz Link Zgłoś
ursydia Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 19:55 No to witaj w klubie, bo mam identycznie. W Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 20:57 >Mam metodą ombre, nie czarne i nie głęboki tatuaż. Ale też zrobiłaś sobie takie odrysowane od linijki, czy raczej coś wyglądającego naturalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
viewiorka Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 21:40 kk345 napisała: > >Mam metodą ombre, nie czarne i nie głęboki tatuaż. > Ale też zrobiłaś sobie takie odrysowane od linijki, czy raczej coś wyglądająceg > o naturalnie? Ombre to nie od linijki. Takie cieniowane, delikatne Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 23:06 No to git. Precz z kątami prostymi na twarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 20:04 To są moje brwii. Jestem na razie szczęściarą. Jeszcze ze starości mi nie wypadły. A i kiedyś byłam mądra i sobie nie wyskubałam. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 20:53 Ja mam takie! Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 20:56 Tylko bardziej dbam u linię od spodu, tu przy końcach bym coś wyczyściła. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 18:06 Te kreseczki to byly modne u nasxych babek czy prababek. W latch '90 byly brwi owszem wyskubane bardzo ale nie wygolone i dorysowane w formie odcinka koła. Będą modne coraz jaśniejsze brwi. Odpowiedz Link Zgłoś
nocnamagia Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 18:24 To był łuk okręgu a nie odcinek koła pl.m.wikipedia.org/wiki/Odcinek_ko%C5%82a Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 21:42 ;P Na ten sam rysunek patrzyłam ;P I oczywiscie o luk chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaabing Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 19:33 Oczyma wyobraźni zawsze widziałam jak kobieta z takimi brałam i rysuje je cyrklem. Niektóre były idealnie okrąglutkie 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
aamarzena Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 20:23 Ja czasem miałam wrażenie, że rysują od literatki 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna_a Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 21:09 Znajomej babcia brala łyżkę do zupy. Wtedy wychodzil pożądany kształt Odpowiedz Link Zgłoś
aamarzena Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 15.09.21, 11:23 Wzdluz łyżki o zupy raczej ładniej będzie niz cyrklem czy od szklanki Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 18:11 Też uważam, że co kilka lat moda na brwi bardzo się zmienia. Mam naturalne w miarę dobre, mogę się nabijać z makijażu permanentnego. Ale co mają zrobić kobiety, które mają dawno wyskubane w złe kształty, bylejakość brwi? Moim zdaniem coś sobie domalować muszą. A mało kto umie to robić samodzielnie. Brzydkie brwi jednak psują cała twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 18:19 Jednak z brwiami lepiej. Nowoczesne makijaże permanentne nie są tatuażami i dość naturalnie bledną, nie na niebiesko ani pomarańczowo. Odpowiedz Link Zgłoś
ninanos Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 19:30 Ja po trzech latach od makijażu pernamentnego nie mam po nim śladu. Brwi jaśniały stopniowo i bardzo ładnie, tak naturalnie. makijaż pozwoliłmi zapuścić brwi tam gdzie ich nie miałam, jakoś usystematyzować je, teraz mam brwi swoje naturalne które poza lekkim podkreśleniem (jak to u blondynki) niczego nie potrzebują. Pani pięknie wyrysowala mi łuk brwiowy i pózniej nie wyrywalam w tych miejscach, od lat nie miałam tak naturalnych brwi jak teraz, wyrywam jednynie kilka włosków. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 21:04 Ty jesteś z branży, może wiesz, o co chodzi z tymi brwiami rysowanymi od linijki, dokładnie według tych lini, które sobie linergistki (nomen omen) rysują na klientce? Nie da sie tych linii złagodzić, zatrzeć ostre kąty, żeby brwi nie wyglądały jak naklejka z czarnej folii samoprzylepnej? Jedynie pani na ostatnim zdjęciu nie ma brwi wykończonych przy nasadzie nosa w kąty nie występujące w naturze, aczkolwiek widać, ze od dołu linijka była przykładana... Odpowiedz Link Zgłoś
ninanos Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 21:44 Trzeba dobrze wybrać, bo jedna linergistka nie równa drugiej. Pooglądać prace, przeważnie na swoich stronach sporo tego udostępniają. Ja miałam bardzo delikatne brwi, dopasowane do słowiańskiej urody, nie byly czarne ani kanciaste. Przed zrobieniem makijażu pani powiedziała żebym nie regulowała brwi, nie regulowałam 2 miesiące i miała obraz mojej naturalnej linii brwi. Koleżanka przyoszczędziła i poszła do dziewczyny, która dopiero zaczynała w branży, zapłaciła 500zł, a ja bym tych brwi nie chciała nawet jakby mi ktoś zapłacił. Ma grube, kanciaste, dominujące na twarzy. Choć już minęło 3 lata brwi nadal dominują, choć już są bledsze. Kolor miejscami wszedł w czerwony i musi dorysowywać, żeby je kolorystycznie wyrównać. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 21:27 Ej, jedna rzecz mnie zastanawia w tej geometrii brwi. Czasami robią je tak, że ten początek brwi jest jakby kwadratowy (jak na pierwszym zdjęciu) co imo wygląda średnio, a czasami jest lekko zwężony i kierujący się lekko ku dołowi (zdjęcie drugie) - co wygląda o wiele lepiej. Dlaczego raz robią tak, a raz tak? Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 21:36 Chyba zależy od umiejętności kosmetyczki Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 21:45 Ale ja to właśnie czesto dostrzegam w obrębie prac spod ręki jednej osoby 🤔 Zresztą zdjęcia powyżej sygnowane są tym samym logo - ale fakt, wykonawczynie mogły być różne Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 22:13 Moim prywatnym zdaniem to gdyby ta ostatnia modelka nie miała wyrysowanej takiej idealnie prostej dolnej linii brwi, to wyglądałaby lepiej, naturalnie- dlatego mnie dziwi to dążenie do podkreślenia efektu sztuczności. Na tej samej zasadzie nie rozumiem rzęs 5D czy 10D, takich gąsienic na twarzy- kiedy delikatne 1-2D wyglądają świetnie i naturalnie. Ale moze fetyszyzuję naturalność i własnie nastaranie jest ważne? Odpowiedz Link Zgłoś
agatazieba Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 15.09.21, 18:52 Moim zdaniem takie są oczekiwania klientek. Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_s Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 16.09.21, 00:58 Raz, oczekiwania klientek. Dwa, lingeristki najczęściej wrzucają zdjęcia brwi TUŻ po pigmentacji. Wygojone one będą o wiele bardziej łagodne. Odpowiedz Link Zgłoś
la_bonne_cusine Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 18:12 Pierwszy z brzegu przykład( foto dostępne w necie) . Faktycznie lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 18:14 No lepiej oczywiście na tym pierwszym, IMO oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 18:20 Ta dziewczyna ma bardzo ładne brwi, nie widzę potrzeby żeby coś przy nich robić. Zwłaszcza w tym kolorze i na krzywo-kanciasto. Odpowiedz Link Zgłoś
aamarzena Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 20:25 Dokladnie, do tego dodało jej kilka lat Odpowiedz Link Zgłoś
mae224 Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 23:02 Bo jaki ma sens mieć brwi trzydzieści odcieni ciemniejsze niż włosy???? To zawsze wygląda nienaturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 18:24 też uważam że w jej przypadku nie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 18:30 Ta dziewczyna miała ładne brwi. Są ludzie, którzy jednak nie mają takich, z różnych przyczyn, także zdrowotnych, mnie np. w trakcie chemii wypadło większość włosków również z brwi. Nie tatuowałam, większość odrosła, ale mogę zrozumieć te osoby, które to robią. Dajcie ludziom żyć, bo właśnie z powodu ocen ludzie robią takie i głupsze rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 16.09.21, 08:39 Moim zdaniem lepiej na 2 gim zdj... Twarz stala się wyraźna. Odpowiedz Link Zgłoś
palacinka2020 Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 18:28 Przeciez brwi odrastaja. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 18:40 Wcale nie koniecznie. Mi po latach maltretowania i wyrywania już nie odrastają w niektórych miejscach wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 18:45 W niektórych miejscach .... nadal piszesz o brwiach 🤨? Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 18:47 Tak:p Kiedyś, jako nastolatka wyrywalam bardzo, na cienkie kreski. Część bliżej nosa odrosła jak cię mogę ale końcówki to mysie ogonki i nie odrastają, mimo, że od lat ich nie tykam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaabing Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 19:35 Dokładnie, ja też mam marne, w dodatku jasne. Po ściąganiu rycyny rosły tylko na długość, niektóre miały imponujące rozmiary, a w niektórych miejscach mam " dziury". Lata złej regulacji zrobiły swoje Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 20:07 palacinka2020 napisała: > Przeciez brwi odrastaja. niestety bardzo często nie. Odpowiedz Link Zgłoś
sarah_black38 Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 20:29 palacinka2020 napisała: > Przeciez brwi odrastaja. Po chemii owszem odrosły mi, ale dużo słabsze. Też się zastanawiam czy zrobić sobie pernamentny. Koleżance nie odrosły, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
mae224 Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 16.09.21, 11:43 Najpierw sprawdź dokładnie, jak się ten zabieg nazywa, bo nie wiesz. To jest największy problem. Zabieg stosują panie, które nie umieją go nawet poprawnie nazwać. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 20:43 palacinka2020 napisała: > Przeciez brwi odrastaja. Mnie przestały jakiś czas temu rosnąć nowe. Nawet gdybym chciała je regulowac u kosmetyczki to nie byłoby co skubać. Chwalić pana nigdy nie wyskubywalam nadmiernie, tylko do naturalnego kształtu. I dobrze, bo tylko hennę raz na jakiś czas położę a nie muszę już regulować, strasznie to było bolesne auć. Gdybym miała córkę to przestrzegalabym ją przed nadmiernym wyskubywaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
odnawialna Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 15.09.21, 14:13 ja przestrzegam moją, mamy bardzo delikatne owłosienie, co jest super w przypadku nóg, praktycznie wcale nie golę i ona też nie będzie musiała, ale brwi akurat są jaśniutkie delikatne i gdyby nie henna, to w ogóle nie byłoby ich widać. U córki podobnie, to znaczy na razie bez henny jest piękna stety/niestety moja siostra o podobnym uwłosieniu wydepilowała sobie brwi na 0 i teraz się męczy z makijażami permanentnymi, więc jest doskonałym przykładem dla mojej córki, czego nie robić. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 18:28 Nie, takie jak pokazujesz to byly modne z 2 lata temu przed pandemia albo w Polsce macie opoznienie ( w co watpie zreszta bo to nie lata 80te). Teraz moda jest na wyczesane cudacznie do gory znane jako Hybrid Brushed Up Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 18:32 Dokładnie, takie są teraz modne. Wg mnie koszmarne. Młoda Bieniukowa tak zaczesuje, albo była na zabiegu. Przecież to wygląda nienaturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 18:33 no niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 21:16 Wcale nie jakoś bardziej nienaturalnie, niż wszystkie poprzednie mody na brwi, od cienkich nitek począwszy, na rysowanych markerem skończywszy. Ja mam od zawsze dokładnie takie, jak wkleiła wcześniej autorka i nie robię z nimi nic. Jako nastolatka regulowałam tylko te rzadsze włoski poniżej głównej linii brwi. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 19:37 One są na specjalne mydło tak robione, o ile sie nie mylę Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 20:13 To laminowanie, nie mydło. Odpowiedz Link Zgłoś
aamarzena Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 20:28 Mniejsza o to, są straszne. Wyglądają jakby ktoś sobie wąsy na brwiach przyczepił Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 22:13 Przede wszystkim są za duże moim skromnym zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 15.09.21, 15:05 aamarzena napisała: > Mniejsza o to, są straszne. Wyglądają jakby ktoś sobie wąsy na brwiach przyczep > ił Mnie też się tak kojarzy, jakby ktoś sztuczne wąsy sobie nakleił. Brr Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 16.09.21, 15:04 princesswhitewolf napisała: > Nie, takie jak pokazujesz to byly modne z 2 lata temu przed pandemia albo w Pol > sce macie opoznienie ( w co watpie zreszta bo to nie lata 80te). > > Teraz moda jest na wyczesane cudacznie do gory znane jako Hybrid Brushed Up [im > g]mk0eyebrowqueenahs2r.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2021/04/1.jpg[/ > img] Trochę przypomina miniaturę skrzydeł naszego narodowego orła na sukience miss🙈 Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 16.09.21, 17:08 tak, taki rozczapierzony kurczak Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 18:33 Teraz to sobie laminuja brwi albo tez metoda soap brows robia takie cos. I do tego w 2020 byla jeszcze moda na foxy eyes czyli specyficznie "na liska" wyciagniety makijaz. Jakies trendy ekologiczne na zwierzaka czy co lol i zeby nie bylo, ja mam mode brwiowa w czterech literach Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 22:13 Wszystko fajnie tylko te brwi są strasznie wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 15.09.21, 14:14 zgadza sie. Ale jesli mowimy o tym co modne to wlasnie jest TO yuck Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 18:57 Trzeba mieć nudne życie, żeby się nad tym zastanawiać. Wyobraź sobie, że kobiety z makijażem permanentnym mają całkiem udane życie i nie zakładają takich wątków. Pierwszy robiłam 18 lat temu, kiedy u nas jeszcze nie było to modne. Czy wróciłabym do naturalnych brwi? Nie, były gęste ale chciałam mieć inny kształt. Od tego czasu miałam 2 związki, wyszłam za mąż. Ba, nawet skonczylam informatykę. Tylko troskliwe kobiety na forum ściska żal... Potem to już tylko nie wychodzić z domu... Odpowiedz Link Zgłoś
la_bonne_cusine Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 19:11 Mąż i studia dzięki brwiom? Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 21:07 Przecież z takimi brwiami powinnam nie wychodzić z domu bo wstyd i inne kobiety się dziwują, to jak mogłam poznać faceta i w dodatku studiować na męskiej uczelni? Mężczyźni mają takie rzeczy w odwłoku, za to wiele kobiet łączy się w bólu nad "ułomnościami" innych... Chyba z nudów i samotności? Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 21:19 >wstyd i inne kobiety się dziwują, to jak mogłam poznać faceta i w dodatku studiować na męskiej uczelni Pokażesz, gdzie w tym wątku to napisano? Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 22:13 Chyba jednak brwi to twoja pięta achillesowa...bo kąsasz bez powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 22:12 Jaki jest związek miedzy brwiami i zamążpójsciem? Oraz ukonczeniem studiów? Odpowiedz Link Zgłoś
mae224 Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 16.09.21, 11:38 Brwi naturalne przeszkadzaja w skończeniu studiów 😱? Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 20:15 Ja się zastanawiam, skąd ta moda na kanty i ostre kąty, nie występujące w naturze... No nie ma bata, ta moda potrwa parę miesięcy do roku, a tatuaż zostanie na dłużej... Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 21:53 Ja mam naturalne mocne łamanie na brwiach, bardzo ładnie to wyglada. To tak jak z ustami "dupa pawiana", była sobie taka Angelina Jolie i nagle zacząl się szał na duże usta, tylko te jej są naturalnie i piękne a reszty - no są. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 22:09 Ale też masz to naturalne łamanie odrysowane od linijki czy jednak rozmyte? Bo naturalnie to człowiek niewiele ma kątów ostrych na twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
pingus Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 20:37 A ja się zastanawiam co komu do tego, niech każdy podejmuje decyzje we własnym zakresie, w moim przypadku brwi to krzaki, rosnące cholernie szybko i wszystko da się z łatwością odwrócić Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 21:32 A wiecie, mam podobny dylemat w kwestii lasera bikini. Co jeśli wróci do mody full bush? Znam oczywiście proporcjum i więcej osób ogląda moje brwi, niż łono Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 21:38 Mówisz, że ta fryzura też podlega ocenie modna/niemodna? Bo ja sądziłam, ze tu są zainteresowane tylko dwie strony, opinia publiczna już nie... Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 21:42 E no, można jeszcze zadawać szyku w saunie, na plaży naturystów i tak dalej albo na ematce jak lajtova Odpowiedz Link Zgłoś
trampki_w_kwiatki Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 15.09.21, 11:58 Lajtowa ukazała puśkę na emamie? 😳 Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 15.09.21, 12:57 trampki_w_kwiatki napisała: > Lajtowa ukazała puśkę na emamie? 😳 Kurde musicie przypominać? 🤢 Wielkie dzięki 🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 15.09.21, 13:02 Nie puśkę tylko szary kuciap w kropki bordo 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 15.09.21, 14:34 trampki_w_kwiatki napisała: > Lajtowa ukazała puśkę na emamie? 😳 Przed Wielkanocą jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka4321 Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 21:38 Moda dot. brwi nie zmienia się co kilka lat, ale co kilkanaście. Z moich obserwacji - kobiety po 60-tce zostają przy tej brwiowej modzie, jaka panowała, zanim do tego wieku doszły. I tak już sobie żyją, zadowolone z siebie i ze swoich brwi. Wszystkie chyba babcie, jakie kojarzę, mają przestarzały bardzo kształt brwi. Często nie rzuca się to aż tak bardzo w oczy, bo brwi w tym wieku też już nie są specjalnie gęste. A że większość emam już dobrze po 40-tce to zmiena mody brwiowej już ich nie dotknie i tak już zawsze będą uważały, że dobrze wygladają brwi z dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
ninanos Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 14.09.21, 21:50 Kobiety to mają jednak przesrane Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 15.09.21, 14:13 >Moda dot. brwi nie zmienia się co kilka lat, ale co kilkanaście. nie masz pojecia zatem o temacie. Jak najbardziej zmienia sie co rok dwa Odpowiedz Link Zgłoś
aguha Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 16.09.21, 07:53 Brwi mogą mieć przestarzały kształt? To teraz jest taka moda, napędzana przez gabinety kosmetyczne. I mam obawy, że właśnie po tych zrobionych brwiach będzie można w przyszłości ocenić wiek kobiety, nie po tych naturalnych. Przecież ta moda kiedyś minie. Ja mam bardzo ciemne i gęste. Wieki temu kosmetyczka dobrała się do moich brwi i zrobiła kreski. Nikt mnie nie mógł rozpoznać. Wyglądałam okropnie. To był mój pierwszy i ostatni eksperyment z brwiami. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 16.09.21, 17:14 > To teraz jest taka moda, napędzana przez gabinety kosmetyczn bardziej przez przemysl kosmetyczny: pomady, mydla i inne produkty. Odpowiedz Link Zgłoś
kaskaz1 Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 15.09.21, 15:32 A co zrobić jak się ma brwi a'la Breżniew? Mimo wieeelu lat wyrywania , płakać i rwać i jeszcze przycinać bon wiekiem nir tylko gęstość ale i długość niebylejaka. Odpowiedz Link Zgłoś
backup_lady Re: Moda przeminie. Co potem. Brwi. 16.09.21, 14:40 Trochę obok tematu, ale wciąż w temacie brwi Gary Meikle | "EYEBROWS" Odpowiedz Link Zgłoś