panna.w.paski Re: Polećcie spacerówkę 08.11.21, 01:35 Ja dla starszego miałam Joie Litrerax 4 air na pompowanych kołach, kupiłam go w 2017 roku i był wtedy dopiero od kilku miesięcy na rynku. Nam sprawdził się dobrze, duża budka, rozkładany na płasko, dobra amortyzacja. Plus długi i regulowany podnóżek na nogi. Syn długo był wózkowy, przyznam szczerze, że np na długie wycieczki typu wielogodzinna wizyta w zoo jeździł w nich jeszcze jako prawie czterolatek. Obecnie mam na stanie niemowlaka i myślę, że stary Joie zostanie wywieziony np do dziadków - bo jak najbardziej jest jeszcze w stanie powozić dziecko. Pamiętam że zastanawialam się wtedy nad Valco Snapem ale wybrałam Joie bo bardziej przekonał mnie sposób ochrony dziecka przed wiatrem i zimnem - starszy syn przesiadał się z gondoli do spacerówki zimą i bałam się, że ta buda Valco z takiego ortalionu wiatrem podszytego.. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Polećcie spacerówkę 08.11.21, 18:00 To ja też napiszę-17 lat temu woziłam syna wózkiem quinny buzz (jedną ręką składany i rozkładany, na dużych wygodnych kołach, bardzo lekki i po wszystkich jurajskich wertepach chodziliśmy. Do galerii b podręczny i leciutki quinny zapp- tylko na równe powierzchnie, można było dmuchać i sunął sam. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Polećcie spacerówkę 09.11.21, 16:42 Quinny buzz ma z kolei dość małe siedzisko. Odpowiedz Link Zgłoś