Dodaj do ulubionych

Seks na weselu

• mikams75 Re: Seks na weselu 01.12.21, 10:57
      2 pary w jednym pokoju to slabe rozwiazanie a seks to cos, na co nie moglas powiedziec, ze przeciez im druga para nie bedzie przeszkadzac. Co miala powiedziec? Ze moze inni beda chrapac? Wchodzic i wychodzic z pokoju o roznych porach? Ze nawet jak sie beda starac to i tak inni generuja halas, ze sie spac nie da. Ze niekomfortowo? Ze brak prywatnosci? Na wszystko bys znalazla argument, ze przesadza.

Ja bym sobie chciala nad ranem wziac dlugi prysznic a tu 3 kolejne osoby w kolejce albo ja po czekaniu w kolejce jako ostatnia szumie woda a inni probuja zasnac. Jest mnostwo rzeczy, ktore w takim ukladzie przeszkadza. I ok, ja moze bym sie poswiecila i jedna noc przezyla ale nie sadze, zeby moj maz chcial isc na taki uklad. Nawet bez seksu. W sumie to bysmy byli po takie nocce tak wykonczeni, ze na jedno by wyszlo jakbysmy po prostu wrocili w srodku nocy do domu.

Troche Ci wspolczuje sytuacji, bo sie starasz, organizujesz, zapewniasz nocleg, masz sama duzo stresu przy okazji a hotel nie jest z gumy i dwojek wiecej nie bedzie. A tu jeszcze goscie sie dokladaja z zyczeniami. Ale jednak postaraj sie ich zrozumiec, ze taki nocleg jest bardzo niekomfortowy. I nie chodzi tu o siostry a o facetow do kompletu. Jakby to mialy byc np. 4 siostry w jednym pokoju to by bylo ok, bo to sa same sobie bliskie osoby.
      • heniek.8 Re: Seks na weselu 01.12.21, 11:09
        alternatywą dla pokoju czterosobowego nie jest dwa apartamenty 2-os.
        alternatywą jest powrót do domu nad ranem, albo w ogóle nieprzyjechanie na wesele
        • astomi25 Re: Seks na weselu 01.12.21, 11:20
          Albo znalezienie sobie pokoju w innym hotelu.
      • little_fish Re: Seks na weselu 01.12.21, 11:35
        O, to trzeba znaleźć jeszcze dwie pary, wymienić się i skompletować jeden pokój damski a drugi męski. Odpadnie problem szwagra w gaciach
        • mikams75 Re: Seks na weselu 01.12.21, 20:27
          byloby ok ale pewnie trudno znalezc 4 blisko spokrewnione kobiety i jednoczesnie 4 facetow, ktorzy beda chcieli byc w jednym pokoju. Zawsze ktos bedzie niezadowolony.
    • palacinka2020 Re: Seks na weselu 01.12.21, 13:01
      Ten slub jak rozumiem jest w te sobote? to w sumie nie ma co juz kombinowac.
    • spirit_of_africa Re: Seks na weselu 01.12.21, 15:23
      Dla mnie słabe z obu stron. I grupowanie dorosłych osob w wieloosobowym pokoju i ich argumentacja.
    • borsuczyca.klusek Re: Seks na weselu 01.12.21, 15:26
      Brakuje w tym wątku Hrabiny 😒
      • boogiecat Re: Seks na weselu 01.12.21, 17:47
        😀
    • iberka Re: Seks na weselu 01.12.21, 16:31
      Hehe, że taki darmowy weekend z mężem bez dzieci 😂. Zawsze mogą poszukać hotelu gdzie indziej 🤷
    • pingus Re: Seks na weselu 01.12.21, 17:44
      Odpowiedziałabym, że zapraszasz na wesele a nie na seks, Jak się nie podoba to niech same organizują sobie nocleg. Ludzie są bezczelni.
    • zuleyka.z.talgaru Re: Seks na weselu 01.12.21, 17:52
      Dla mnie nie problem. W koncu ile sie tam przebywa. Pare h na spanie i tyle. Ale ja chlopka to w izbie i w 20 trza spac bylo.
      • ludzikmichelin4245 Re: Seks na weselu 01.12.21, 18:09
        To i tak mieliście lepiej. U nas wesela były w jeziorze. Nikt nie narzekał.
        • iwoniaw Re: Seks na weselu 01.12.21, 19:20
          ludzikmichelin4245 napisał(a):

> To i tak mieliście lepiej. U nas wesela były w jeziorze. Nikt nie narzekał.

🤣
          W jeziorze? W dudach Wam się poprzewracało! U nas w pudełku po butach i jeszcze nastepnego dnia musielismy wstać i je zwolnić, zanim zdążyliśmy w ogóle je zająć!
          • kura17 Re: Seks na weselu 02.12.21, 10:45
            > U nas w pudełku po butach i jeszcze nastepnego dnia musielismy
            > wstać i je zwolnić, zanim zdążyliśmy w ogóle je zająć!

szuflandia! szuflandia! big_grin
    • sasha_m Re: Seks na weselu 01.12.21, 19:12

Domy weselne specjalnie mają takie wieloosobowe pokoje, dla rodzin z dziećmi, chyba nigdzie nie ma samych dwójek. Jest co jest i w ograniczonej liczbie, i tak ładnie z Waszej strony, że opłacacie gościom nocleg. Jeśli dla mnie byłoby to nieakceptowalne, poszukałabym noclegu gdzie indziej na swój koszt, bez żadnych pretensji i oburzenia. A gdybym była organizatorem, podeszłabym z pełnym zrozumieniem do faktu, że ktoś woli zapłacić za swój komfort. Natomiast nie podjęłabym się negocjacji z czerdziestką gości, kto ewentualnie wyrazi zgodę na takie warunki, a na pewno nie kilka dni przed imprezą.
      • mid.week Re: Seks na weselu 01.12.21, 19:17
        naprawde jest cos takiego jak "Dom Weselny"? Nachalnie pcha mi sie od razu do głowy "Dom Pogrzebowy" smile
        • metro_mh Re: Seks na weselu 01.12.21, 20:43
          A ty pod kamieniem siedziałaś ostatnie 20 lat?
          • mid.week Re: Seks na weselu 02.12.21, 18:58
            Prawdopodobnie tak smile
        • sasha_m Re: Seks na weselu 01.12.21, 21:28
          W dobie internetu musi być jakieś wspólne hasło dla lokali, które organizują wyłącznie takie usługi. Wpisz w google hasło dom weselny lub sala weselna, a wyskoczy przykładowo Dwór w piwoniach czy Pałacyk pod kasztanowcami i inne ładne nazwy tego typu miejsc.
    • furiatka_wariatka Re: Seks na weselu 01.12.21, 20:00
      Ja będąc na miejscu Kasi czy Basi po prostu poszukałabym noclegu na własną rękę.
      • little_fish Re: Seks na weselu 01.12.21, 20:51
        Podejrzewam, że będzie problem z płatnością. Po pierwsze "dlaczego mają płacić z własnej kieszeni", a po drugie, która ma szukać tego noclegu i za niego płacić?
        Jak Kasia wynajmie pokój w innym hotelu, to będzie musiała tam dotrzeć (wesele w jakimś folwarku, to podejrzewam, że po sąsiedzku żaden hotel nie stoi) i jeszcze za to zapłacić. A Basia będzie miała lepsze warunki za free? Czarno to widzę...
    • bywalec.hoteli Re: Seks na weselu 01.12.21, 23:04
      Łe, myślałem, że zapytasz nas czy masz zrealizować noc poślubną w trakcie wesela smile
    • asia_i_p Re: Seks na weselu 01.12.21, 23:12
      Przypomniał mi się ślub własnego ojca z moją macochą, miejsce akcji pensjonat w Tatrach, więc pokoje wyłącznie rodzinne, właśnie takie czwórki i szóstki, i my z siostrą byłyśmy zakwaterowane w apartamencie nowożeńców. Siostra się wkręciła do kuzynów, a ja stawałam na rzęsach, żeby znaleźć kogoś, kto mnie weźmie do pokoju . . .
    • jowita771 Re: Seks na weselu 02.12.21, 10:42
      Dla mnie nie byłoby problemu. Przebierać w obecności szwagra bym się nie chciała, ale jaki to problem? Wysyłamy z siostrą mężów do kwiaciarni albo na spacer, mówimy, że wracają za godzinę, nie wcześniej, ubieramy się i malujemy w tym czasie. To naprawdę takie trudne?
      • iwoniaw Re: Seks na weselu 02.12.21, 11:20
        Siebie i siostrę też wysyłasz na spacer grudniową porą, czy dla męża i szwagra nie przewidujesz koniecznisvi korzystania z łazienki i zmiany garderoby? Żeby to jeszcze akcja działa się w czerwcu... 😀
        • kira02 Re: Seks na weselu 08.12.21, 10:41
          Nie, schodzą sobie do lobby i siedzą przez godzinę na komórkach. Jak najbardziej wykonalne.
    • nikita1908 Re: Seks na weselu 02.12.21, 10:50
      Abstrahując od seksu - nie wyobrażam dobie spać w pokoju z kimkolwiek z rodziny oprócz swojego chłopa. Nie mówiąc o dzieleniu łazienki - po moim trupie
      • niemaznaczenia Re: Seks na weselu 02.12.21, 12:57
        I jeszcze to ziarnko grochu pod materacem...

nikita1908 napisał(a):

> Abstrahując od seksu - nie wyobrażam dobie spać w pokoju z kimkolwiek z rodziny
        > oprócz swojego chłopa. Nie mówiąc o dzieleniu łazienki - po moim trupie
      • kropkaa Re: Seks na weselu 02.12.21, 18:46
        A jak rozwiązujesz sprawę robienia siku poza domem?
        • volta2 Re: Seks na weselu 02.12.21, 22:46
          damy i księżniczki nie sikają, to oczywista oczywistość
    • rozwiane_marzenie Re: Seks na weselu 02.12.21, 21:18
      A może tylko tak powiedziały o tym seksie, bo nie umiały powiedzieć wprost, że nie odpowiada im taki pokój.
      Nie poszłabym na wesele gdybym miała nocleg w pokoju 4 osobowym, nie wyobrażam sobie noclegu w jednym pokoju ze szwagrem (którego nie mam, ale piszę tak potencjalnie). Mam brata i bratową, więc gdyby przyszło spać we czwórkę to o ile ja i brat, bratowa jest dla mnie ok, a tyle bratowa mogłaby mieć "problem" z nocowaniem w obecności mojego męża. Nie mamy już po naście lat, kolonie odpadają.
      Mogę natomiast iść na wesele, a nocleg zorganizować sobie sama.
      • heniek.8 Re: Seks na weselu 02.12.21, 21:40
        > Mogę natomiast iść na wesele, a nocleg zorganizować sobie sama.

no to sama sobie zorganizuj, dziewczyna chce ludziom zrobić dobrze to jeszcze narzekanie słyszy smile
        tu nie chodzi o jakiś wyjazd na kilka tygodni na wakacje we wspólnym pokoju ze szwagrem, tylko żeby o tej 2 czy 3 w nocy mieć gdzie się położyć, wstać o 8, zjeść śniadanie i spadać do domu.
    • default Re: Seks na weselu 03.12.21, 17:59
      Nie chciałabym spać w jednym pokoju z obcym facetem. Nawet jeśli to mąż siostry. Niemniej chyba nie zgłaszałabym pretensji do organizatora wesela, najwyżej podziekowałabym za nocleg i załatwiła sobie na własną rękę.
      Zresztą miałam podobną sytuacje, nocleg miał być w domu matki pana młodego, tez dwie pary w jednym pokoju. Grzecznie podziekowałam, zapewniłam ze nie musi sobie robić kłopotu, bo przenocujemy w hotelu. I tak zrobiliśmy.
    • gliminstory Re: Seks na weselu 03.12.21, 19:00
      Powiedz kuzynkom że mają szansę się umawiać "na godziny" z druga parą.

ech... gdzie te czasy gdy po weselu spało się zbiorowo w jednej izbie na materacach a rano szukało sztucznej szczęki wujka Zenka którą zgubił potknąwszy się po ciemku na schodach?
      • riki_i Re: Seks na weselu 03.12.21, 21:09
        gliminstory napisała:

> Powiedz kuzynkom że mają szansę się umawiać "na godziny" z druga parą.
        >
        > ech... gdzie te czasy gdy po weselu spało się zbiorowo w jednej izbie na matera
        > cach a rano szukało sztucznej szczęki wujka Zenka którą zgubił potknąwszy się p
        > o ciemku na schodach?

Pamiętam czasy gdy byłem opiekunem zagranicznej wyprawy dla studentów, gdzie nocleg był w pofabrycznym lofcie na podłodze w śpiworach. W środku nocy jedna parka zaczęła wpierw intensywnie omawiać planowany akt seksualny, a potem przeszli do rzeczy. Dramaturgia tego wydarzenia oraz latające między nimi teksty były hitem paru kolejnych dni.
    • mandre_polo Re: Seks na weselu 03.12.21, 19:12
      W takich warunkach obecność to nie przyjemność, w kopercie znajduje się stosowna kwota na opłacenie śniadania i noclegu. Dzielenie pokoju z kimś z rodziny albo waszymi znajomymi jest dobre dla dwudziestolatków. Podsumowując: słabe jest robienie imprezy wyjazdowej kiedy wszyscy są poza swoim terytorium. To tyle w kwestii folwarków, stodół. Myślę że moda minie i oby szybko.
    • ela.dzi Re: Seks na weselu 04.12.21, 15:50
      Byłam postawiona w takiej sytuacji, więc się wypowiem. Mi to nie przeszkadzało, dla mojego męża nie wchodziło to w grę. Chcieliśmy poszukać noclegu we własnym zakresie, młodzi przeorganizowali pokoje, że akurat nam trafiła się dwójka. Trochę się mojemu mężowi nie dziwię. Nie dość, że to było wesele koleżanki, więc bylibyśmy w pokoju z inną koleżanką i jej partnerem, a po drugie w tamtym okresie mając małe dzieci marzyliśmy o tym, żeby się wyspać na własnych warunkach.
    • umi Re: Seks na weselu 04.12.21, 18:52
      Dwie kuzynki zglaszaja problem, a reszcie nie przeszkadza? To niech jedna para sie wykruszy i bedzie po problemie.
      Moim zdaniem w czworki najlepiej upychac dzieci z rodzicami (dorosle tez) albo rodzenstwo przeciwnej plci z partnerami, jesli te pary sie ze soba dogaduja. Inaczej nie, bo niektorzy obawiaja sie cyrkow roznych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka