simon_r 07.01.09, 11:51 Poklikajta mi trochę na tej mojej stronie www.simons.pl bo chciałbym wiedzieć czy mi statystyki działają. A jak macie ochotę to sobie też fotki pooglądajcie i do Księgi Gości możecie się wpisać :))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grassant Re: Prośbę mam!!... 07.01.09, 14:49 iberia.pl napisała: > gemacht:-). iberia, czy germania? Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Prośbę mam!!... 07.01.09, 12:36 Dobra, ja kliknęłam. No i w ogóle jakoś tak mi się zrobiło, że ze zdjęć meduzy nie było wyjścia, można było tylko klikać w kolejne i poprzednie a krzyżyk nie działał. :-| Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Prośbę mam!!... 07.01.09, 12:37 O, a teraz raz działa raz nie. A wcześniej przy żadnym nie działał. :-> Odpowiedz Link
kadfael Re: Prośbę mam!!... 07.01.09, 12:41 Chciałam Ci się wpisac w ksiege gości,ale jakaś niekumata jestem :((( co mam wpisać w to okienko obok-wpisz wynik działania? :P Odpowiedz Link
lupus76 Re: Prośbę mam!!... 07.01.09, 12:51 no wynik. Te chińskie krzaczki układają się w dwie cyfry pomiędzy którymi jest znak jakiegoś działania. Odpowiedz Link
kadfael Re: Prośbę mam!!... 07.01.09, 12:55 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, chyba dziś z mrozu niedowidzę:D Dzięks Odpowiedz Link
zoofka Re: Prośbę mam!!... 07.01.09, 13:48 było uprzedzić, że tam trzeba umiec dodawać, odejmować, mnożyć i dzielić! Odpowiedz Link
simon_r DZIĘKI!!!... kocham Was ;) 07.01.09, 18:36 Statystyk jeszcze nie mam ..ale Analyticsy czasami potrafią mieć dzień opóźnienia i dzisiaj chyba jest ten dzień bo na innych portalach też jeszcze nic nie zeszło. Jak będą to podliczę ile osób z forum wlazło. No i dzięki za wpisy połączone z ciężkim wszakże wysiłkiem umysłowym... ehh.. ta matematyka :) Odpowiedz Link
simon_r Statystyki... 08.01.09, 08:54 No to Goole Analytics DZIAŁA!! Wczoraj z forum weszło na stronę 59 osób... jestem z Was dumny :) Mam nadzieję, że jeszcze czasem zajrzycie.. no bo przecież zdjęć i artykułów będzie przybywać. To co jest teraz to dopiero początek. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Statystyki... 08.01.09, 09:08 simon_r napisał: > No to Goole Analytics DZIAŁA!! > Wczoraj z forum weszło na stronę 59 osób... jestem z Was dumny :) > > Mam nadzieję, że jeszcze czasem zajrzycie.. no bo przecież zdjęć i artykułów > będzie przybywać. To co jest teraz to dopiero początek. > jasne jasne postarajcie sie uwzgledniac czasem jakies obiekty sportowe na fotach, moga byc antyczne;) a i pod firefoxem "x" do zamykania otwartej i powiekszonej fotki jest nieaktywny, trza reloadowac zeby zamknac Odpowiedz Link
simon_r Re: Statystyki... 08.01.09, 09:17 W Epidavros był antyczny stadion :)).. będzie fotka jak dorobię tą galerię. Krzyżyk faktycznie ma jakieś kłopoty.. czemu to nie mam pojęcia ale wystarczy kliknąć poza obrazkiem i też się wraca do strony dlatego nigdy nie używałem krzyżyka. Tak czy inaczej będę próbował dowiedzieć się jak to naprawić. Odpowiedz Link