sundace46 02.12.21, 10:54 Czy któraś emama robiła? Mam mizerne brwi. Czy henna pudrowa coś poprawi? Jak to długo się trzyma na brwiach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqua48 Re: Henna pudrowa 02.12.21, 10:59 Mam hennę Delii, żelową dwuskładnikową i robię średnio co 10 dni. Jest bardzo wygodna w użyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
arkanna Re: Henna pudrowa 02.12.21, 11:00 U mnie henna pudrowa trzymała się cały tydzień ☹️ tylko szkoda kasy.jedyny plus że też kosmetyczna zrobiła mi regulację brwi. Planowałam reklamować ale zwyczajnie mi się nie chciało znowu jechać na koniec miasta. Kupiłam hennę w R i sama nałożyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
sundace46 Re: Henna pudrowa 02.12.21, 11:06 arkanna napisała: > U mnie henna pudrowa trzymała się cały tydzień ☹️ tylko szkoda kasy. Eeee słabo. Do niczego. Liczyłam na miesiąc . Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Henna pudrowa 02.12.21, 11:40 arkanna napisała: > U mnie henna pudrowa trzymała się cały tydzień ☹️ tylko szkoda kasy.jedyny plus > że też kosmetyczna zrobiła mi regulację brwi. Planowałam reklamować ale zwycza > jnie mi się nie chciało znowu jechać na koniec miasta. Kupiłam hennę w R i sama > nałożyłam. A jakiej firmy ta henna z R..? Btw rozumiem, że położenie jej samemu w domowych warunkach to nie jest jakaś wielka sztuka..? Odpowiedz Link Zgłoś
sabek81 Re: Henna pudrowa 02.12.21, 11:09 Ja robię, jest trochę trwalsza od zwykłej, barwnik na skórze utrzymuje się u mnie do paru dni ale na włoskach około 1 miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
chebellacosa92 Re: Henna pudrowa 02.12.21, 11:47 Może jest odrobinę trwalsza, ale i tak uważam, że szkoda kasy - zwykła henna z regulacją w moim gabinecie kosztuje 20 zł a pudrowa - 70. Pudrowa trzyma się około tygodnia dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
ruscello Re: Henna pudrowa 02.12.21, 11:53 Na mojej skórze trzymała się 7 dni, na włoskach do miesiąca, ale to mogę uzyskać i zwykłą henną. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Henna pudrowa 02.12.21, 14:08 Ok.tygodnia, ale na mnie widać najmniejsza "niedoróbki" czy po prostu zmywanie się, bo mam b.jasne brwi. I tłusta skórę, co też ma wpływ. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Henna pudrowa 02.12.21, 14:17 Wiem, ze nie w temacie, ale zrobilam sobie delikatny permanent i wreszcie mam spokoj z tymi hennami, gdzie kazdego dnia mialam inny kolor brwi. Odpowiedz Link Zgłoś