mid.week 05.12.21, 08:16 Ale niespodzianka 🥰 Wstajemy a tu snieg lezy! Dolepilam sobie trzeciego bałwanka do moich dwoch futrzastych. Kawa, czapka i w pola, trzeba korzystać, bo pewnie do jutra rozmoknie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
januszekxxl Re: Znow zima 😁😁😁 05.12.21, 08:31 mid.week napisała: > Wstajemy a tu snieg lezy! Śnieg w grudniu! Koniec świata już blisko!! Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Znow zima 😁😁😁 05.12.21, 12:47 januszekxxl napisał: > mid.week napisała: > > Wstajemy a tu snieg lezy! > > Śnieg w grudniu! Koniec świata już blisko!! Witamy mistrza źle przyciętej riposty! A teraz spieprzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta.bukiet123 Re: Znow zima 😁😁😁 05.12.21, 08:33 U mnie jak co roku - zima zaskoczyła hiacyntę. Zaraz muszę jechać autem, a szczota do odśnieżania jest ch.j wie gdzie pod stertą klamotów w bagażniku, moje ciepłe rękawiczki też są ch.j wie gdzie (w planach jest dłuższy spacer). Opony wymienione, tyle dobrego. Zima jest fajna na zdjęciach lub jako widok z okna. Odpowiedz Link Zgłoś
nota_bene0 Re: Znow zima 😁😁😁 05.12.21, 08:41 To co ta Hiacynta ma taki bajzel i taka nieprzygotowana? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Znow zima 😁😁😁 05.12.21, 08:45 Ja mam wszystko oprócz opon, ale jazda w śniegu na letnich to akurat moja coroczna tradycja. Kota dotknęłalapką zime białe i uciekła na kaloryfer, dobrze że jest pies, tylko on mnie rozumie! Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Znow zima 😁😁😁 05.12.21, 09:03 Wow... No to u mnie śnieg nie stopniał jeszcze całkiem z poprzedniej śnieżycy , już był brzydki i ble . Do tego ziemia po wierzchu jest lekko zmrożona od kilku dni... Cóż taka aura przyszła zdecydowanie wcześniej niż w poprzednich latach/ sezonach i pokrzyżowała nam pewne prace, można powiedzieć że niewyrobilam się z robotą jeszcze jutro i pojutrze będziemy walczyć ale chyba czas zakończyć prace w terminie. Tak więc mnie tegoroczna zima nie zachwyca. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Znow zima 😁😁😁 05.12.21, 09:10 Ja mieszkam na polskim biegunie ciepła, wiec jak jest śnieg to atrakcja na całego Odpowiedz Link Zgłoś
marusiatoja47 Re: Znow zima 😁😁😁 05.12.21, 09:20 Kurcze a mnie się marzy duużo śniegu skrzypiącego pod butami i mróz taki z - 20.. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Znow zima 😁😁😁 05.12.21, 09:30 Na Lubelszczyznie jak zwykle nie ma. U nas jest chyba najmniej śniegu zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
joana012 Re: Znow zima 😁😁😁 05.12.21, 10:24 Na lodowisku atmosfera pięknie podkręcona śniegiem Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Znow zima 😁😁😁 05.12.21, 10:57 U somsiadów śnieg zawsze bielszy, coś takiego dostałam od kumpla ze szwajcarskich Tater: Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Znow zima 😁😁😁 05.12.21, 13:26 No cusz... U mnie mniej spektakularnie, mgła i szarosc ale nogi mi w tylek weszly i jestem usatysfakcjonowana dzisiejszym kontaktem z zimą Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Znow zima 😁😁😁 05.12.21, 11:14 Ale ładne zwierza! Też się rano zdziwiłam, jakoś się nie spodziewałam. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Znow zima 😁😁😁 05.12.21, 11:35 Super! Wszystkie bałwanki urocze 😄 Ja dziś też wybieram się na śnieg. Szkoda, że słońce znów za chmurami. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Znow zima 😁😁😁 05.12.21, 11:52 Moja Lolka sika krwią Przeziębiła się przez ostatnie dni bo niskie podwozie a ona lubi sobie dupę w snieg wepchać. Dobrze, ze mam leki z zeszłego roku to na dzisiaj starczą a jutro weterynarz. Odpowiedz Link Zgłoś