jammer1974 08.12.21, 14:29 Cos symbolicznego. Moze recznie robionego? Choc niekoniecznie. Co kotki lubia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta.graca Re: Prezent dla kociary 08.12.21, 14:31 To ma być prezent dla kociary, czy kotków? Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Prezent dla kociary 08.12.21, 16:41 Zalozylam moze mylnie ze kociara ktora ma 8 kotow zyje tylko kotkami i wszystko co kotkowe jej sie spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna_a Re: Prezent dla kociary 08.12.21, 17:26 A to może lepiej chłopa jej znaleźć 😜? Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Prezent dla kociary 08.12.21, 17:59 A ma chlopa i 22doroslych dzieci (pracowala jako mama zastepcza). Kotkami sie teraz zajmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
spirit_of_africa Re: Prezent dla kociary 08.12.21, 15:23 Upewnij się, ze kolezanka lubi prezenty związane z kotami. Jajestem kociarą i wszyscy zakładają, ze skoro mam koty, pomagam kotom i lubię koty to koniecznie lubię tez akcesoria z kotami albo dla kotów. Otóż nie Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Prezent dla kociary 08.12.21, 16:42 Slusznie, zorientuje sie. Wiem ze juz inni jej kociarskie presenty szykuja. Moze pytali a moze zalozyli jak ja ze wszystko co kotkowe bedzie dla niej wspaniale Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Prezent dla kociary 08.12.21, 17:20 ale np fajny miekki, puchaty koc moze byc fajnym, wspolnym prezentem Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Prezent dla kociary 09.12.21, 21:36 Jak wszyscy jej szykują kotkowe prezenty, to dziewczyna tym bardziej się ucieszy z czegoś nie-kotkowego. Bo na pewno ma już kilkanaście par kolczyków w kształcie kota, z dziesięc wisiorków w kształcie kota - i może jej się marzy biżuteria w ksztalcie łezki, kwadratu lub kwiatka? A obrazków z kotkami to już na pewno bym nie kupowała - ma własne koty do podziwiania, po co jej cudze? Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Prezent dla kociary 08.12.21, 17:19 mam dokladnie tak samo a nie znosze tych wszystkich gadzetow i gadzecikow z kotami/kociakami itp zadnych kubekow, podstawek, breloczkow (choc mam taki z jaguarem ), poscieli, sweterkow, skarpetek raz mamuska mi sprawila dwa tszirty z rysunkiem kota, nie bylam zachwycona ale nosze, bo to taki nienachalny rysunek dla kotow wole sama kupowac, bo wiem co lubia a czym pogardze ale bym byla zadowolona z ksiazek o kotach, o ile bym nie miala, np seria Jacsona Galaxy tak wiec najpierw sie zorientuj rozejrzyj sie po domu jak mozesz Odpowiedz Link Zgłoś
silenta Re: Prezent dla kociary 08.12.21, 17:22 Wiesz, bardzo lubię koty i mam własne, ale jak dostaję prezenty z kotami np. kubeczki to nie sprawiają mi żadnej radości. Najczęściej oddaję innym chętnym. Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Prezent dla kociary 08.12.21, 17:30 Bon do zrealizowania w sklepie gdzie så rzeczy i dla ludzi i dla kotów Odpowiedz Link Zgłoś
szybki-lisek Re: Prezent dla kociary 08.12.21, 23:04 Uwielbiam kota Simona, nie pogardziłabym np kalendarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Prezent dla kociary 08.12.21, 23:12 Super pomysl. Kot jest swietny. Fajny prezent nawet nie dla kociary a co dopiero kociary. Dxieki Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Prezent dla kociary 15.12.21, 17:25 Mam 3 koty, ale estetyka kota Simona mi nie odpowiada i jakiś taki za bardzo ograny jest, więc osobiście pewnie oddałabym taki prezent dziecku przedszkolnemu, które faktycznie kocha wszystko, co z koteckami. Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkucozadzien Re: Prezent dla kociary 09.12.21, 03:05 Ja się przymierzam do serii o kocie Winstonie Frauke Scheunemann. Jak lubi czytać to może jej się spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś