yenna_m 17.12.21, 14:01 Aby przykryc matactwa podczas procesu w sprawie wypadku Sejmu. Jestem przerazona tym, co robi Polsce PIS. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konserwatywna_rebelia Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 14:03 A Ty byś chciała żeby Discovery mogło sprzedać TVN Rosjanom albo Chińczykom? Lex TVN nie zamykałoby TVN, jedynie kazałoby sprzedać część udziałów kapitałowi z europejskiej strefy gospodarczej. Odpowiedz Link Zgłoś
konserwatywna_rebelia Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 14:08 Jest wiele lewackich europejskich koncernów medialnych, które kupiłyby TVN. Niech kupią Niemcy, wtedy będzie czarno na białym komu TVN służy. Tak samo przegoniłbym gnidę Sorosa z rynku prasowego. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 14:11 Najpierw TVN, potem bedzie Internet. Jeszcze zaplaczesz i zatesknisz za wolnoscią slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 14:11 Ale przecież nie chodzi o to, żeby je sprzedać lewackiemu koncernowi, tylko żeby je przejąć, nie udawaj głupszego niż jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
mondaymorning1987 Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 14:12 Morawiecki z żoną chętnie odkupią za grosze, mają wprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 14:09 Przeciez chodzi o przejecie wrażej telewizji i zrobienie z niej kolejnego TVP lub Trwam. Jak z lokalną prasą. Odpowiedz Link Zgłoś
konserwatywna_rebelia Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 14:13 Tych lokalnych gazetek dla emerytów to Niemcy sami chcieli się pozbyć, Orlen wykorzystał okazję. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 14:17 "Dziennik Zachodni" czy "Gazeta Krakowska" to lokalne gazetki dla emerytów twoim zdaniem? Boshe, jakim ty jesteś ignorantem... Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 17:27 konserwatywna_rebelia napisał: > Tych lokalnych gazetek dla emerytów to Niemcy sami chcieli się pozbyć, Orlen wy > korzystał okazję. No patrz, super. Zamiast zainwestować w zmniejszenie awaryjności Orlenu, bo rok w rok jakaś niebezpieczna awaria. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 15:01 Biedny pisowski brunatny tłuku, jakby chodziło o Chińczyków czy Rosjan, to ustawa byłaby skonstruowana w inny sposób. A ty dalej idź w zaparte, przejrzysz na oczy jak ci mieszkanko zabiorą? Czy dalej będziesz trwał w przekonaniu, że to winatuska? Odpowiedz Link Zgłoś
konserwatywna_rebelia Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 15:27 Dla Ciebie wszystko co jest na prawo od centrolewicy jest brunatne. Odpowiedz Link Zgłoś
konserwatywna_rebelia Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 15:52 Ja się czuję chadekiem, zamoczonym trochę w endeckim sosie. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 16:20 konserwatywna_rebelia napisał: > Ja się czuję chadekiem, zamoczonym trochę w endeckim sosie. Brzmi to dwuznacznie, Józefie. Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 16:59 ty w życiu nie zamoczyłeś i nie zamoczysz Odpowiedz Link Zgłoś
mondaymorning1987 Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 23:25 On chyba bardziej konfę kocha Odpowiedz Link Zgłoś
konserwatywna_rebelia Re: Lex TVN od nowa 18.12.21, 00:31 Ja Konfę? Ja liberałów nienawidzę, jak każdy szanujący się endokomunista. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Lex TVN od nowa 18.12.21, 01:11 konserwatywna_rebelia napisał: > Ja Konfę? Ja liberałów nienawidzę, jak każdy szanujący się endokomunista. A jeszcze niedawno za Krzysia Bosaka dałbyś dobie jaja odciąć 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
konserwatywna_rebelia Re: Lex TVN od nowa 18.12.21, 09:33 Wiele lat temu. Nie spodziewałem się sojuszu z wolnościowcami od Korwina. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 16:05 Powiedz co by się stało jakby Discowery sprzedało tą TVN Rosjanom? Odpowiedz Link Zgłoś
konserwatywna_rebelia Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 16:10 Od kogo wielki kapitał w Rosji jest zależny? Od jednego pana, który do momentu wojny na Ukrainie był uważany przez TVN i Michnika za przyjaciela i partnera Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 16:22 Nie ważne od kogo jest zależne, powiedz konkretnie co się stanie jeśli to TVN kupi ten pan. Zobacz Polska Press kupił Orlen. Przez pół roku większość tytułów straciła 25 % użytkowników. My slisz że jeśli TVN kupił by ten pan to FAKTY były by najchętniej oglądanym programem informacyjnym? Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 16:17 A z europejskiej strefy gospodarczej nie będą mogli Rosjanom sprzedać? Odpowiedz Link Zgłoś
konserwatywna_rebelia Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 16:22 Chodzi o to, by właściciel mógł być tylko z europejskiej strefy gospodarczej. Odpowiedz Link Zgłoś
konserwatywna_rebelia Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 16:29 Daje to, że nie będzie tu jawnej putinowskiej propagandy i przy okazji można utrzeć trochę nosa jankesom. Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 16:35 A teraz jest jawna putinowska propaganda? Przykład by mi się przydał. Skąd wiadomo, że wtedy nie będzie takiej propagandy? I dlaczego musimy utrzeć nosa jankesom? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 17:07 Po co ucierać nosa jankesom, którzy obecnie są jednym z naszych ostatnich sojuszników? Taką potęgą jesteśmy? I serio wierzysz w to, że ktokolwiek istotny w światowej polityce traktuje decyzje rządu PiS poważnie, a nie jak podrygi populistów?... Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 17:13 sumire napisała: > Po co ucierać nosa jankesom, którzy obecnie są jednym z naszych ostatnich sojus > zników? No myśl, myśl, może wymyślisz. Podpowiem - a może nikt nie uciera nosa żadnym jankesom? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 17:18 No widzisz, józef twierdzi inaczej, nara. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 17:37 Dramatis jak zwykle: czyn wyprzedza mysl. A wystarczyło przeczytać, o czym dyskusja w tej gałęzi, dwa posty wyżej 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
kotletymielone5 Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 22:05 Jankesi "sojusznikami" ROTFL. Na pewno nie będziemy nigdy potęgą, jak będziemy mieć 38 mln sumire, które tylko pilnują, aby Polska nie pomyślała o sobie dobrze, albo że może na coś nie wyrazić zgody Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 22:10 Ciekawe czy będziesz tak śpiewać gdy ruskie zaatakują... Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 23:18 Potęgą nie staniemy się od myślenia o sobie dobrze albo od ciągłego niewyrażania zgody. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Lex TVN od nowa 18.12.21, 08:37 No właśnie ja bym bardzo chciała, by Polska myślała o sobie dobrze. Ale realnie. A nie wstawała z kolan co chwila i próbowała utrzeć nosa wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 19:00 Chodzi wyłącznie o to, żeby zlikwidować możliwości ujawniania morderstw, oszustw i złodziejstw oraz wszystkich innych przestępstw zorganizowanej grupy przestępczej PIS oraz przykryć coraz to nowe afery PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Lex TVN od nowa 18.12.21, 08:41 My Rosjanom niczego nie sprzedamy - oddamy za darmo, jeszcze dopłacimy, i tvn i całą resztę. A potem zaczniemy robić powstania. Odpowiedz Link Zgłoś
mondaymorning1987 Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 14:13 Po to im Mejza był potrzebny, żeby głosował z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 14:58 No i odrzucili weto senatu. Ciekawe, jak głosowali "wolnościowcy" z konfy... I czy już się przyszykowali na reakcję Amerykanów. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 15:02 Konfa głosowała tak jak PiS. Tępi zamordyści. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 15:04 A nie, sorki, "bohatersko" się wstrzymali. Kukiz oczywiście za. Odpowiedz Link Zgłoś
konserwatywna_rebelia Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 15:27 Kukiz od początku mówił, że jest za repolonizacją mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 19:01 A jak oni mogli głosować? "Wolnościowcy"... Odpowiedz Link Zgłoś
nena20 Re: to tylko przykrywka dla podwyżek gazu i energ 17.12.21, 15:16 Energia elektryczna poszła do góry o 24-26%. Jak sobie robiła. Rozdają kolejne bony, a inflacja będzie się tylko nakrecala. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 15:18 O ... wyszłam na spacer, wróciłam i .... po wolnych mediach. To cudowna wiadomość. Koniec krytyki, koniec malkontentów, koniec polemiki z rządem, koniec ukazywania korupcji PiS. To niesamowicie poprawi jakość życia Polaków. Od teraz szczęśliwsi od nas będą już wyłącznie obywatele Korei Północnej. W Polsce jest pięknie! Nie mogę się doczekać momentu, kiedy staniemy się najszczęśliwszym i najbogatszym krajem w UE. Po przecież z mediów rządowych wiemy, że Niemcy już nam zazdroszczą. W sumie, to już tylko Szwajcarzy mają lepiej od nas. Alleluja! Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 15:28 gaskama napisała: > O ... wyszłam na spacer, wróciłam i .... po wolnych mediach Że te "wolne" to tvn? You made my day! Odpowiedz Link Zgłoś
nena20 Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 15:55 Wolne to trwam i TVP🤣 całe szczęście coraz więcej ludzi widzi jak wolne to są media. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 16:34 jak wyglądają wasze "wolne media" cudnie pokazała impreza u mazurka. Cały (prawie) polityczno-dziennikarski światek zgodnie skakał razem. Ale ok, udawajcie, że czarne wcale nie jest czarne tylko białe. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Lex TVN od nowa 18.12.21, 09:43 kub-ma napisała: > A które Twoim zdaniem są wolniejsze? > Ona nie ma zdania. Rzyga jadem dla samej przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 16:39 alicia033 napisała: > jak wyglądają wasze "wolne media" cudnie pokazała impreza u mazurka. O, widzę że nie tylko mi się kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
nena20 Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 17:34 Kiedyś to przejdzie, odejdą raz na zawsze. Głupi naród uwierzył w socjalizm. Za kilka srebrników dali się kupić. Zapewne dzisiaj w jedynej słusznej stacji stwierdza wina Tuska i jego dziadka. Odpowiedz Link Zgłoś
nena20 Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 20:03 Za to w tej słusznej i jedynej prawdziwej tv ani słowa o podwyżkach cen energii, za to zapowiedzieli sylwester. Padłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 20:07 Też usłyszałam o tym sylwestrze, bo przełączyłam na chwilę. I jaka pani prowadząca była zadowolona i dumna mówiąc o tym sylwestrze. A wcześniej taka ogromna duma, że nasze polskie meble są popularne w USA. Super że są popularne i cenione. My w zamian, ustawą o TVN, pokazujemy gdzie my ich mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 16:32 No wracam z roboty, umęczona jak koń po westernie (bo przecież pracuję w cudownie zarządzanej, zaplanowanej i opłacanej szkole), myślałam, że kapkę odpocznę, a ty kolejny powód do "radości". Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 15:25 Czyli możemy zapomnieć o abramsach. Mam nadzieję że gdy na wiosnę ruskie zaatakują Ukrainę wezmą się za Polskę i wsioki pójdą do piachu. Pieprzony kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 15:37 Bzdury piszesz. Rosja już dawno się wzięła za Polskę, konsekwencje przecież widzisz dookoła. A jak rzeczywiście się weźmie za Polskę (w sensie podejmie kroki militarne), to do piachu pójdziemy wszyscy. Sojuszników już nigdzie nie mamy. Węgrzy sami są pod wpływem Rosji więc nie będą za nas umierać, mimo że niektórym tak się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 19:22 Węgrzy - umierać za nas? Nawet gdyby chcieli walczyć, to ilu ich (w armii)? Poza tym to absurd. Węgrzy mają nas "w poważaniu". Tak jak Czesi. Odpowiedz Link Zgłoś
konserwatywna_rebelia Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 15:50 Jan Strzeżek z Porozumienia kiedyś mówił, że jakiekolwiek ograniczenia dla Discovery są niedozwolone, nawet w zakazie sprzedaży TVN Rosjanom. A Porozumienie to jankeskie, neokonserwatywne, atlantyckie pachołki, więc wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 15:54 Nowomowa jak za komuny. Zabraklo tylko "zaplutych karlów reakcji"! Popraw się! Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 16:03 Ich bezczelność nie raz już przekraczała granicę i to jest kolejny przykład... Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 16:07 Moim zdaniem to granic od kilku lat nie ma. Tu nie ma czego przekraczać, tu jest tworzone nowe państwo z nowymi granicami. Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 16:28 I to jest w tym najbardziej przerażające. To znaczy, że każda następna władza wcale do sensownych granic nie musi wrócić. Wystarczy, że wróci cokolwiek z przeszłości, jakieś normy i my już będziemy się cieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 21:56 Nie tylko "zaplute karły reakcji", nawiasem mówiąc wasz pan, prezes, też o nich mówił. Ale też "psy łańcuchowe amerykańskiego imperializmu", Józek nie zapominaj. Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 16:07 A wybiórcza dba o najlepsze standardy cenzury. Ech, wolne i niezależne media. Żal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 16:13 Spoko, niedługo będzie pięknie. Będziemy mieć wyłącznie media dbające o standardy. Standardy wyznacza oczywiście jedyna słuszna partia. Nie będzie więc zgrzytów rząd-media. Fantastycznie! Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 16:37 gaskama napisała: > Spoko, niedługo będzie pięknie. Będziemy mieć wyłącznie media dbające o standar > dy. Standardy wyznacza oczywiście jedyna słuszna partia. Nie będzie więc zgrzyt > ów rząd-media. Niczego nie będzie, niczego! Boże, jak oni na was żerują. To jest wręcz przykre patrzeć jak was nakręcają. Biedne zastraszone lemingi. Zastraszone grypą, upadkiem demokracji, mordowaniem kobiet, likwidacją sądów, likwidacją "wolnych mediów". A wszystko po to, żeby was zagonić do urn i podtrzymać tę farsę, zwaną umownie "urodzinami u Mazurka" Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 16:42 Napisz proszę, że ty jednak coś bierzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 17:30 Napisz mi gaskama co twoja gadka na forum o PIS i prezydencie coś zmieniła .Jak rządzi tak rządził . PO,PSL,SLD/Lewica najpierw solidarnie wywala posła Brauna, a potem zdziwione, że PiS wyr***ł ich bez mydła. Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 20:04 No wiesz, od tego jest forum, żeby sobie pogadać. Wymiana poglądów to się nazywa. Na wiele kwestii taka wymiana mi otworzyła oczy. Nie wiesz jak konkretna wypowiedź jednej osoby wpływa na innych czytających. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Lex TVN od nowa 21.12.21, 19:20 Zmienia nastrój tych, co będą ich wszystkich sądzić. Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 21:20 Widzisz, kicia, gdyby nie ciachnęli pierwszego posta, może i twój miałby inny wydźwięk, a tak robisz z siebie popisowego głupka Wybiórcza robi dokładnie to samo co PIS, wycina niepasujące jej opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 16:41 Biuro legislacyjne sejmu ogłosiło, że procedura byłą niezgodna z regulaminem. O procedowaniu ustawy powiadomiono posłów sms na 24 minuty przed rozpoczęciem obrad w komisji kultury. Fajne! Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 16:46 to klaszcz teraz uszami! bo to pretekst dla dudy do zawetowania jej. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 16:54 Duda coś zawetował? Większość ustaw jest tak procedowana. Odda Przyłębskiej. I będzie pędził z długopisem. Suweren ma to w doopie. Głęboko. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 17:20 Wytłumacz mi co może prezydent oddać Przyłębskiej. Suweren ma to w doopie. Głęboko.A co ma robić jak nie ma wpływu na nic .Zmieniłaś tu coś swoją pyskówką i ta cala reszta co się wpisała ? Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 17:39 gaskama napisała: > Duda coś zawetował? a owszem, już mu się zdarzało. > Większość ustaw jest tak procedowana. Nie, większość ustaw nie jest tu tak procedowana. > Odda Przyłębskiej. na miejscu takiej obrończyni "wolnych mediów" jak ty, jednak naprawdę bym się z tego cieszyła. Bo to najprawdopodobniej oznacza, że ta ustawa nie wejdzie w życie. Biuro legislacyjne Sejmu z własnej inicjatywy nie wydałoby takiego komunikatu. A skoro taki wypuścili, to znaczy, że zagranica błyskawicznie, zakulisowo ich ostro dźgnęła. Więc i towarzyski klub przyłębskiej wyda wyrok potwierdzający niekonstytucyjność wprowadzenia tej ustawy w życie. > Suweren ma to w doopie. Głęboko. przestańcie swoją nieudolność i inercję tłumaczyć "suwerenem" i pokażcie, na co was stać. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 18:00 Dokładnie. Duda już i tak ma wy...dudane, ponieważ to jego ostatnia kadencja, a poza tym ma focha na USA. Mocno wątpię, by to zawetował, chyba że mały Voldemort mu każe. Albo podpisze, ględząc coś o suwerenności Polski, albo skieruje do kucharki. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: ja dostałem wyższą podwyżkę energii 17.12.21, 17:09 Cale forum Świat się błąka teraz .No to emeryci mają ból. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 17:19 P RZ E R A Ż A J Ą C E! A durny naród, którego reprezentantem jest np. taki józek, będzie zadowolone... Nieważne, jak kradną, oszukują, manipulują, łamią prawo (nawet już nie udając), niszczą wszystko, pogrążają kraj, a suweren zadowolony. Bo czuje więź z tymi ^%#$%$. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 17:26 Rusz na barykady ,porwij tłumy .Nic ta gadka na forach nie wnosi.Jak PIS rządzi to rządził.Chyba że chcesz sobie podnieś dobry humor .Wcześniej tamci kradli lepiej,ci oni trochę ludziom dają .Czy to jasne jest jak słońce ? Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 17:46 Pierdolisz, jak moja przyjaciółka. Ze dobrze, że dają patologii, bo przynajmniej mają mniej do kradzenia Qrwa, jak trzeba mieć zryte mózgi, aby w ten sposób bronić złodziei. Jak ktoś kradnie, to jest złodziejem. I nie ma usprawiedliwienia. Jak kradnie, to znaczy, że nie ma żadnych zasad. Jak nie ma żadnych zasad, to jest przestępcą. I nie ma żadnego usprawiedliwienie. Jeżeli usprawiedliwiasz, to jesteś takim samym przestępcą. PiS rządzi, bo ludziom (tępemu suwerenowi) sie podoba. Bo suweren czuje więź z tymi piśdzielcami. Są tak samo tępi, tak samo niemoralni, tak samo otępieni kościółkowo, jak rządzący. Myśla (oksymoron), że rządzący ich nie tylko reprezentują, ale i zadbają o ich interesy. A są tak tępi, że nawet nie są wstanie dostrzec, że ich piździelce też dymają. Jak to szło? Qrwa qrwie łba nie ukręci, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 17:49 Za szybko mi się wysłało. Nie ukręci, ale piździelce są taką qrwą, co nie ma żadnych zasad. żadnych. Więc wydyma wszystkich. Nawet swoich wiernych idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Lex TVN od nowa 21.12.21, 19:23 Kiedyś ta gadka coś przyniesie. Nie poprę żadnej opozycji, która nie będzie miała na sztandarach sądzenia przestępców PIS z Kaczyńskim, Szydło, Morawieckim, Kamińskim, Ziobro na czele. Za łamanie prawa, morderstwa, oszustwa, kłamstwa, złodziejstwa i zdradę główną. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 19:35 Suweren rodem z PGR przemowil. Stad tak widzi im sie komuna bis. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 19:39 yenna_m napisała: > Suweren rodem z PGR przemowil. przy takiej "identyfikacji" problemu niestety szanse waszego zwycięstwa rysują się baaaaaardzo słabiutko. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 19:41 Przecież widać kto na PiS głosuje. Więc co mamy myśleć? Cudowny suweren, sól ziemi pokazuje nam właściwy kierunek? Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 19:45 tanebo001 napisał: > Przecież widać kto na PiS głosuje. Widać. Tylko, wsioku, nie jesteś w stanie tego ogarnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 19:52 No wszyscy głosują. Premier mówi że wszyscy to wszyscy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 19:53 A IV RP będzie trwać tysiąc lat... Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 17:34 yenna_m napisała: > Jestem przerazona tym, co robi Polsce PIS. Holokaust wolnych mediów!! A tak serio: nie płakałem po TVNie... Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 17:41 dyzurny_troll_forum napisała: > > > A tak serio: nie płakałem po TVNie... > Powiedział wierny słuchacz Radia Erewań 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 18:37 iwles napisała: > Powiedział wierny słuchacz Radia Erewań 🤣 Jak będziecie potrzebowali bronić TVNu to zaszczepionych poproście Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Lex TVN od nowa 18.12.21, 00:23 W koncu przyjda i po ciebie, nie martw sie. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Lex TVN od nowa 18.12.21, 18:06 aniani7 napisała: > W koncu przyjda i po ciebie, nie martw sie. Już przyszli! Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 17:42 dyzurny_troll_forum napisała: > A tak serio: nie płakałem po TVNie... #metoo! Ematki też nie powinny. Ktokolwiek ewentualnie przejmie tę tubę na pewno zachowa ulubione produkcje ematek, typu hotel paradise... Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 19:34 Nie bede plakac po Trwam i Radio Maryja. A przyjdzie taki czas, ze wyoramy do korzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 19:40 yenna_m napisała: > A przyjdzie taki czas, ze wyoramy do korzeni. nie możemy się doczekać tego spektaklu! Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 17:45 O, szalone nożyczki poszły w ruch! Wypraszam sobie, gaskama i tanebo tak pięknie się kompromitowali! Noi jak mnie teraz tanebo będzie pozywał, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 18:08 Ala ,a Ty czym się znowu podniecasz ?Wiesz że to nie jest zdrowe .Bardzo z dużą ambicją podchodza pod koniec roku admini .Ten z auto moto tu wpadł też się pochwalić ,że ma uprawnienia do usuwania . Odpowiedz Link Zgłoś
demono2004 Re: Lex TVN od nowa 17.12.21, 19:46 Kogo obchodzi TVN? Jest tak samo zakłamana jak Tvp PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Lex TVN od nowa 18.12.21, 00:20 Racja kogo, brawo PiS, brawo ich madre i sprawiedliwe rzady. Pewnie jestes konfederata? Witaj niedlugo w Korei Polnocnej, was tez wytna w pien, bo przeciez Polska to Polacy, a prawdziwy Polak jest jednej slusznej opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Lex TVN od nowa 18.12.21, 08:17 Tu nie chodzi o to, czy dana, prywatna zresztą stacja, podaje szczerą i tylko szczerą prawdę. Tu chodzi o to, żeby mieć wybór, żeby nikt nie decydował za mnie co ja mam oglądać i czego słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Lex TVN od nowa 18.12.21, 10:06 A tak trabia o wolnosci podejmowania decyzji w sprawie szczepionek, a tu prosze, jeden z drugim dziennikarz stacji, ktorej wcale nie musza wlaczac, tak ich denerwuje, ze az trzeba zablokowac ja. Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Lex TVN od nowa 18.12.21, 10:16 I takiej wolnościowej Konfederacji jest dokładnie obojętne, czy będzie ta wolność wyboru czy nie. Ważne, że weszła do ustawy ich poprawka i będzie można się tym pochwalić Odpowiedz Link Zgłoś
nikita1908 Re: Lex TVN od nowa 19.12.21, 12:36 No i po co takie "mecyje" - Prezydent i tak tego nie podpisze... Odpowiedz Link Zgłoś