Dodaj do ulubionych

Taina Licciardo-Toivola youtube

29.12.21, 04:55
Jesli znacie ta australijska rodzine z youtuba, polecam obejrzec ostatni filmik, ktory nagrala Kleopatra-najstarsza corka.
w momencie kiedy rodzinka planuje przeprowadzke z Finlandii do Austalii-20 lub byc moze nawet 19 latka wtedy chcac sie wyrwac z tej sekciarskiej rodzinki poznaje (domyslam sie ze przez internet) socjopate, wyjezdza do Ameryki, bierze slub i tam zaczyna sie jej horror. rodzina przez kilka miesiecy nie ma z nia zadnego kontaktu, nie wiedzac nawet czy ona zyje, mlodszym dzieciom matka mowi ze juz nigdy nie zobacza siostry- w tym czasie nagrywa kolejne radosne filmiki na youtube.
dla mnie to jest jakis horror, horrorem jest ta cala rodzina, w ktorej corka podejmuje takie decyzje i znajduje socjopate, aby tylko wyrwac sie z tego chorego domu.
zastanawia mnie tylko skad u niej ta radosc i usmiech na twarzy, przy opowiadaniu tej koszmarnej historii
Obserwuj wątek
    • pani_tau Re: Taina Licciardo-Toivola youtube 29.12.21, 08:07
      YT podrzucił mi kanał Tainy, obejrzałam kilka filmików. Przyjemne obrazki z życia idealnej rodziny, nie wiem, na ile to jest ustawione. Zgrzytały mi te jednakowe ciuchy, cokolwiek upiorny plan urodzenia dziesieciorga dzieci, imiona typu King James i sama Taina na dłuższą metę była dla mnie męcząca.
      Film z Cleopatra obejrzałam pobieżnie, kręciła to matka, która chyba zawsze jest wierna cukierkowej narracji, niezależnie od tematu, a ten jest trudny.
      Córka wygląda jakby miała syndrom sztokholmski.

• borsuczyca.klusek Re: Taina Licciardo-Toivola youtube 29.12.21, 08:18
      Skąd wiadomo, że facet jest socjopatą?
      • fabryka.lodow.napatyku Re: Taina Licciardo-Toivola youtube 29.12.21, 16:16
        bo dziewczyna o tym opowiada w filmiku. zabral jej paszport, prawo jazdy, odcial od rodziny na kilka miesiecy (oni dopuszczli mysl, ze corka moze nie zyje), znecal sie psychicznie i fizycznie nad nia, oklamal ze ma 175 cm wzrostu-mial 158, ze ma 26 lat, mial 33.
        wyglada na to, ze poznala go przez internet i od razu pojechala do Stanow wziac z nim slub
        • borsuczyca.klusek Re: Taina Licciardo-Toivola youtube 29.12.21, 16:50
          Dzięki za wyjaśnienie. Koszmar, dziewczyna trafiła z deszczu pod rynnę.
          • fabryka.lodow.napatyku Re: Taina Licciardo-Toivola youtube 31.12.21, 03:13
            nastepny koszmar, dziewczyna jest w ciazy.
            Jestem pewna, ze to rodzice wypchneli ja z domu, wczesniej trzymajac w swoim shelter, bo nie mogli juz brac zadnych zasilkow na nia, popchneli do slubu ze swirusem z drugiego konca swiata.
            koszmar, koszmar, koszmar
    • majenkir Re: Taina Licciardo-Toivola youtube 31.12.21, 03:54
      Ja akurat się załapałam jak matka zaczynała swoja karierę na yt. Szła jak burza i dopiero jej się dostało za blanket training 😉. Ogólnie dziwne ludzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka