silenta 23.01.22, 12:53 i jej reklamie usłyszałam pierwszy raz tą muzykę i się zakochałam. Śmieszne jest to, że podkład pod reklamę tarczy pochodzi z filmu Bandyta Oglądałyście ten film, cały jest pełen takiej muzyki? Warto obejrzeć? Michał Lorenc, Taniec Eleny z filmu "Bandyta" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolie Re: Dzięki tarczy 2.0 23.01.22, 12:56 To chyba "Taniec Eleny", bardzo znana melodia M.Lorenca. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Dzięki tarczy 2.0 23.01.22, 12:57 Kurcze, przecież jest tytuł na filmiku😀, zobaczyłam tylko tytuł wątku. Za dużo rzeczy robię w tym samym czasie na komputerze. Odpowiedz Link Zgłoś
ewenny58 Re: Dzięki tarczy 2.0 23.01.22, 15:22 Tak, warto obejrzeć, dobra muzyka najlepsze jest to, że Elena nie tańczy wisienką na torcie jest Til Schweiger, grający główną rolę, niezłe ciacho można zobaczyć na Netflixie Odpowiedz Link Zgłoś
silenta Re: Dzięki tarczy 2.0 23.01.22, 15:35 Oj, nie ma na Netfliksie ani na HBO. Odpowiedz Link Zgłoś
mahrtam Re: Dzięki tarczy 2.0 23.01.22, 15:10 Film dobry, zdecydowanie warto obejrzeć, ale uwaga, mocno dołujący. Muzyka piękna, a jak obejrzysz, to zobaczysz kolejny powód (po tytule) jak bardzo ten podkład pasuje do reklamy nowego wału. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Dzięki tarczy 2.0 23.01.22, 15:13 Mój ukochany soundtrack. Pisałam o tym niedawno, że słyszałam, jak na pogrzebie komuś Taniec Eleny grali. Mi też by mogli, choć chyba mało pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś