mashcaron 25.01.22, 07:20 Zostawię wam tu bizona na trzydziestostopniowym mrozie. Miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bulzemba Re: Bizon 25.01.22, 07:24 Czy ty nie miałaś iść na odwyk od ematki? A gdzie uszy i pies? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Bizon 25.01.22, 09:09 mashcaron napisała: > Miałam, ale skręciłam kostkę i się nudzę. Kostkę znowu? A nudzenie -jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Bizon 25.01.22, 09:12 Moze to nawykowe skrecenie kostki? Jak tak dalej bedziesz skrecac, to ci sie zrosnie tkanka laczna na amen i przestanie byc mobilne w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Bizon 25.01.22, 09:39 Nie pamiętam kiedy ostatnio skręciłam kostkę, pewnie kilka lat temu. W wakacje złamałam palec u stopy, ale palec to nie kostka. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Bizon 30.01.22, 22:13 mashcaron napisała: > Nie pamiętam kiedy ostatnio skręciłam kostkę, pewnie kilka lat temu. > W wakacje złamałam palec u stopy, ale palec to nie kostka. a to przepraszam, rzeczywiście. a jak skręciłaś kostkę? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Bizon 30.01.22, 22:56 bywalec.hoteli napisał: > mashcaron napisała: > > > Nie pamiętam kiedy ostatnio skręciłam kostkę, pewnie kilka lat temu. > > W wakacje złamałam palec u stopy, ale palec to nie kostka. > a to przepraszam, rzeczywiście. > a jak skręciłaś kostkę? Masz żonę i dzieci .Wszyscy wiedzą co piszesz na forach?😊Nie przepraszaj facet się tak nie zachowuje .Nie ten z auto moto Januszu .🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Bizon 25.01.22, 09:53 Sweterek na drutach bys temu zwierzu zrobila zamiast sie nudzic... mozesz nawet zmobilizowac znajome czy sasiadki do wloczkowej partyzantki ! Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Bizon 25.01.22, 10:02 Raz w życiu zrobiłam coś na drutach. Miało że trzy metry, początek był szerokości 10 cm a koniec miał tak ze 30 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Bizon 25.01.22, 07:42 no dobra ale na tym zdjeciu jest żubr czy bizon? Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Bizon 25.01.22, 08:00 Wygląda jak posłaniec nocnego króla z gry o tron! Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Bizon 25.01.22, 11:56 Ty go tak nie zostawiaj tylko przykryj jakimś kocykiem czy coś... 🐂 Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Bizon 25.01.22, 12:31 Ja mam do niego za daleko trochę. Może któraś ematka z jueseju by skoczyła do Yellowstone przytulić bizonka?? Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Bizon 30.01.22, 22:26 Ale po co? Widzisz śnieg na nim? To oznacza że jego ciepło nie topi śniegu. Jego futro tak go izoluje. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Bizon 30.01.22, 22:38 To ja Wam zostawię sasquatcha, któremu ktoś założył czapkę Mikołaja. Za każdym razem kiedy przechodzę tą drogą, zapominam, że go tam postawili i ciśnienie mi się podnosi😂 Odpowiedz Link Zgłoś