ona-26 13.02.22, 09:15 Jestem regularnym czytaczem od 2008. Bardzo Was proszę Czarownice. Potrzymajcie za mnie kciuki, dzisiaj 10:30-11:30 Ematka nigdy nie zawodzi jak czytałam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ona-26 Re: Pierwszy raz proszę 13.02.22, 09:30 Nie dziękuję jeszcze. Jak wrócę, to Wam opowiem 😏 Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Pierwszy raz proszę 13.02.22, 09:32 Skoro obiecałaś że opowiesz, to też trzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Pierwszy raz proszę 13.02.22, 09:40 bede 3mac. teraz obstawiam, za co: przebiegniesz pierwszy raz 10km w tym czasie Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Pierwszy raz proszę 13.02.22, 09:55 Trzymam...siedzę przed netflix więc no problem...o ile nie masz zamiaru nikogo zamordować to Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Pierwszy raz proszę 13.02.22, 10:04 Niech opatrzność sprzyja i się uda, co się ma udać. Trzymam 🤞 Odpowiedz Link Zgłoś
ursydia Re: Pierwszy raz proszę 13.02.22, 10:08 Dopiero się obudziłam, trzymanie kciuków zatrzyma mnie jeszcze w łóżku. No jaką szkoda No ale jak trzeba to trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
ona-26 Re: Pierwszy raz proszę 13.02.22, 13:28 Jestescie genialne. Udało się. Chodziło o lokatora z wynajmowanego mieszkania. Kursuję właśnie autem wkoło, ale powiem Wam koszmar ogólnie . Wieczorem napiszę więcej 😘 Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Pierwszy raz proszę 13.02.22, 13:36 Odzyskałaś właśnie swoją nieruchomość? Odpowiedz Link Zgłoś
arabelax Re: Pierwszy raz proszę 13.02.22, 18:06 Napisz o co chodzi z.tym lokatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
ona-26 Re: Pierwszy raz proszę 13.02.22, 20:53 Jestem. Jeszcze raz dziękuję. Serio jestescie niesamowite. Kilka razu już widziałam, ze kciuki ematki dały radę ze wszystkim. Miałam umówione odbieranie mieszkania. Przed czasem gdyż para się rozstała, pani się wyprowadziła i miałam się pozbyć pana. Przychodzę; a tam zamek wymieniony. I tak miałam plan wymienić. Na szczęście pan zaraz przyszedł, klucze oddał. dzisiaj niedziela, miałam na szczęście umówiony sklep z zamkami ze pan mi w ndz otworzy, żeby dobrać wkładkę. Na szczęście lokatorskie pojawił, oddał klucze; mieszkanie brudne, ale nie zdewastowane. Obrocilam autem po zamki, mąż wymienił🤷♀️ Na razie muszę kogoś do sprzątania ogarnąć żeby poszorowac Kurczę, wynajmuję mieszkania od 12 lat a pierwszy raz taka akcja. Jakoś się odechciewa w ten sposób dorabiać. Z drugiej strony pieniądze spore. 😏 Odpowiedz Link Zgłoś