kryzys_wieku_sredniego Re: Kurier - transport psa 15.02.22, 08:02 Pies zdechnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Kurier - transport psa 15.02.22, 10:38 A w życiu. Ja bym swojej do Kołobrzegu tak nie wysłała. Podróż z psem spoko, ale tylko ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Kurier - transport psa 15.02.22, 11:39 przez 5 dni pies ma nie jeść i nie pic, a ty się zastanawiasz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
niemoralna Re: Kurier - transport psa 15.02.22, 12:26 Okrutna tortura. Żaden człowiek, który ma serce nie skazalby zwierzaka na takie męki Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Kurier - transport psa 15.02.22, 18:55 Nie. Ale myślę że jeśli to rozważasz to sytuacja musi być dramatyczna, może ktoś umarł, czy coś takiego. Jeśli pies mnie zna, jechałabym sama po niego. Jeśli nie- to rozumiem, że ktoś musi go przywieźć, ale dlatego tak długo 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Kurier - transport psa 15.02.22, 19:13 W życiu! Mój pies przyleciał do mnie z Moskwy, tyle godzin w małej klatce 😭😭😭, był taki zestresowany 😔, do tej pory go przepraszam. Ale 5 dni?!? Skąd i dokąd tyle czasu?? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Kurier - transport psa 16.02.22, 08:29 Objazdówka po Polsce, aby zebrać zwierzaki. A potem objazdowka poza granicami, by je odwieźć pod drzwi. Zdziwiłabyś się, jak ludzie potrafią kombinować i okłamywać hodowców aby ten zgodził się na taką podróż. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Kurier - transport psa 17.02.22, 13:40 Okropienstwo. Pancia jedna z druga powinna tak sie przejechac... Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Kurier - transport psa 17.02.22, 16:39 Tak. Okropieństwo. Biedne, przerażone zwierzę wyrwane z domu, od swojej matki, na takiej objazdowce, klatka w klatkę z innymi zwierzakami. I czesto w jednym busie wiezione są jednocześnie i psy, i koty. Ja w każdym razie nie polecam takiego transportu i samodzielne odbieranie zwierzaka. Przy dalekiej podroży - lot samolotem z wykupionym miejscem dla pupila w kabinie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Kurier - transport psa 17.02.22, 17:05 Przez moment myslalam, ze zamieszkamy w Anglii. Nic bardziej nie interesowalo mnie tylko,jak przewiezc zwierzaki w najwiekszych wygodach dla nich. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Kurier - transport psa 15.02.22, 19:49 Nie. Kota w analogicznej sytuacji także nie. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Kurier - transport psa 15.02.22, 19:53 Dlaczego transport ma trwać 5 dni? Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Kurier - transport psa 15.02.22, 19:57 Wyobraź sobie, ze ty jedziesz gdzieś 5 dni pociągniem. Sama. W stresie. Bez dostępu do toalety. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Kurier - transport psa 15.02.22, 20:25 Bez swiadomisci gdzie i po co. Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Kurier - transport psa 15.02.22, 20:21 5 dni? skojarzyło mi się z tymi tygrysami przechwyconymi na garnicy... Szukała bym innego rozwiazania Odpowiedz Link Zgłoś