mashcaron 16.02.22, 11:35 Pakuję resztki dobytku a kierownik nadzoruje. Jego wzrok mówi wszystko- jestem za wolna:p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mashcaron Re: Kierownik 16.02.22, 11:46 Nie ma spokoju, bo latam w te i we wte a on się czuje w obowiązku wszędzie za mną łazić:p co się położy to znów się zrywa :p Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Kierownik 16.02.22, 11:58 Umościl się za torbami z za małymi ciuchami córki, może już tam zostanie:p Odpowiedz Link Zgłoś
eglantine Re: Kierownik 16.02.22, 13:00 Stresuje się biedaczek, że go zostawicie. Nasza sunia przy każdym pakowaniu próbowała zająć strategiczne miejsce w walizce, żebyśmy przypadkiem o niej nie zapomnieli. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Kierownik 16.02.22, 13:09 eglantine napisała: > Stresuje się biedaczek, że go zostawicie. Nasza sunia przy każdym pakowaniu pró > bowała zająć strategiczne miejsce w walizce, żebyśmy przypadkiem o niej nie zap > omnieli. O matko, przypomnialas mi ! Po dwoch kolejnych przeprowadzkach szykowalismy sie na krotki wypad, a kota (swietej pamieci) nijak nie dawalo sie znalezc - wtem nagle rozpaczliwy wrzask z biurka ! ulozyl sie na moich papierzyskach, wiedzial, ze moge zapomniec o garach, ciuchach i innych, ale papiery na pewno poiowedruja z nami Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Kierownik 16.02.22, 13:19 O tak tak. Moja na widok walizki dostaje pobudzenia ruchowego. Sprawdza co chwilę co robimy i kto tym razem zglupial i psu wyjeżdża. Bywa że leży na walizce. Chucky pewnie ma to samo. Plus pilnuje pańci, bo pańci pilnować należy z każdego powodu. To się po prostu psu opłaca ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Kierownik 16.02.22, 14:00 On mnie zawsze pilnuje, ale ja za zwyczaj się aż tak nie miotam z kąta w kąt :p Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Kierownik 16.02.22, 13:53 mashcaron napisała: > Nie ma spokoju, bo latam w te i we wte a on się czuje w obowiązku wszędzie za m > ną łazić:p co się położy to znów się zrywa :p a wytłumaczyłaś temu księciu, jak człowiekowi, całe zamieszanie ? No wiesz, skąd, dokąd, po co ... Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Kierownik 16.02.22, 13:55 Był z nami w poniedziałek w nowym domu, już obsikał okolicę:p Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Kierownik 17.02.22, 10:10 No wiesz, skąd, dokąd, po co ... No.i w ogole ... Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Kierownik 17.02.22, 14:05 lilia.z.doliny napisała: > No wiesz, skąd, dokąd, po co ... > > No.i w ogole ... > wzrok tych pań jest IDENTYCZNY jak kierownika Odpowiedz Link Zgłoś
philippa_p Re: Kierownik 16.02.22, 11:51 No przyglada sie sceptycznie. Na pewno wiesz, co robisz? Moze powinnas zapytac kierownika o rade? Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Kierownik 16.02.22, 13:11 Mina typu: po co ludziom tyle bambetli. Przyzwoity piesek zabiera miseczki, zabawki, posłanie i pana/panią. A nie cały dom wynosi... Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Kierownik 16.02.22, 13:13 Zmęczył się bidula tym kierowniczeniem🙂🙂🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Kierownik 16.02.22, 13:18 Obijasz się pewnie 😄 Mina z gatunku wtf? Pewnie zastanawia się, po co ci tyle gratów. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Kierownik 16.02.22, 13:50 Sama się nad tym zastanawiam... Pakowałam pokój córki 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Kierownik 16.02.22, 13:52 Fajny .Dobrze że Cię nie ugryzł .Dobra psina .😊 Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Kierownik 16.02.22, 13:56 On, ugryzł? On w ogóle nie wie, że potrafi gryźć 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Kierownik 16.02.22, 14:19 Dlaczego biedny? Nie ma się przed czym bronić, wiedzie spokojne, dostatnie i bezpieczne życie, zębów używa tylko do jedzenia i zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
ophelia78 Re: Kierownik 16.02.22, 14:07 On jest po prostu niemożebnie zmęczony. Boi się zasnąć... A Oczka same sie zamykają Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Kierownik 16.02.22, 14:14 ta mina mówi - no przytul i zaświadcz, że nie zostawisz...🐶💞🧳 Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Kierownik 17.02.22, 08:18 Dziś zaczynamy dzień pt. " Bez dziecka nie pójdą, dziecko swoich rzeczy nie porzuci, popilnuję tego, co leży" :p Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Kierownik 17.02.22, 08:31 Ostatnio, gdy było pakowanie, zeslaliscie go do jakiejś kolonii karnej... Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Kierownik 17.02.22, 08:33 Na filmikach wysyłanych przez klawiszy z tej kolonii nie wyglądał na niezadowolonego :p Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Kierownik 17.02.22, 08:55 Filmiki były zmanipulowane przez klawiszy! Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Kierownik 17.02.22, 09:37 Jakie fajne więźnie! A trawa boska! Zieloniutka, soczysta ... Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Kierownik 17.02.22, 10:30 A wiecie, że ja ostatnio odkryłam, że oni mi z tej kolonii karnej oddali uprany kocyk? Myślicie, że chcieli zatrzeć ślady? Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Kierownik 17.02.22, 10:37 Na bank. Najwidoczniej było więcej osadzonych, tylko zabawa wymknęła się psiej bandzie spod kontroli. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Kierownik 17.02.22, 13:29 Poszliśmy się trochę wywietrzyć na wietrze:p Odpowiedz Link Zgłoś