jammer1974 17.02.22, 12:44 - przyjaznic sie/kolegowac/isc na kawke z kims kto jest dla Ciebie pociagajacy fizycznie - calowac sie bez dalszego biegu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jammer1974 Re: Czy to zdrada 17.02.22, 13:09 Pytam teoretycznie. Interesuje mnie punkt widzenia kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Czy to zdrada 17.02.22, 13:13 Ja ja to robię, to nie zdrada, jak mąz- tak. Taki double standard🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
podaje_haslo_okon Re: Czy to zdrada 17.02.22, 12:47 A całować się z dalszym biegiem? Odpowiedz Link Zgłoś
odnawialna Re: Czy to zdrada 17.02.22, 12:54 Zależy w jakich butach ten bieg, jeśli Prada lub Gucci to spoko, można Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Czy to zdrada 17.02.22, 13:10 podaje_haslo_okon napisała: > A całować się z dalszym biegiem? No seksem. Calowanie jak w podstawowce. Odpowiedz Link Zgłoś
podaje_haslo_okon Re: Czy to zdrada 17.02.22, 13:16 Ale oralnym czy takim zwykłym? Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Czy to zdrada 17.02.22, 13:20 Ales ty jest. No zwyklym. Oralny to juz chyba seks. Choc taki nie do konca. Odpowiedz Link Zgłoś
podaje_haslo_okon Re: Czy to zdrada 17.02.22, 13:25 No czasem da się i do końca 😂 Przepraszam za zboczeństwa. A co do meritum, to zależy na co się z partnerem umówisz. Jak się umówicie, że nie spotykacie się z płcią przeciwną, to i pierwsze może być zdradą. A jak się umówicie na otwarty związek, to i drugie nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
podaje_haslo_okon Re: Czy to zdrada 17.02.22, 13:38 Jak nie ma umowy, to znaczy, że mamy do czynienia z singlem, który nie ma kogo zdradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Czy to zdrada 17.02.22, 17:40 podaje_haslo_okon napisała: > Jak się umówicie, że nie spotykacie się z > płcią przeciwną, to i pierwsze może być zdradą. To chyba w krajach arabskich? Odpowiedz Link Zgłoś
podaje_haslo_okon Re: Czy to zdrada 17.02.22, 17:50 Czemu tylko w arabskich? Pełno tu jest wątków o tym, że męża trzeba krótko trzymać i co to za wymysły, żeby chłop miał koleżanki. Więc zakładam, że niejedna pani stąd tak się umówiła Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Czy to zdrada 17.02.22, 22:16 Chlop nie może koleżanek ale ja mogę kolegów A w prawie każdej pracy mam fajnych Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Czy to zdrada 17.02.22, 12:49 Ale czy na delegacji? ( Tak, wiem, suchar) Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Czy to zdrada 17.02.22, 12:51 I czy z osobą tej samej płci albo czy we śnie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Czy to zdrada 17.02.22, 13:00 I czy zdarzyło się to w Las Vegas. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Czy to zdrada 20.02.22, 20:37 magdallenac napisała: > I czy zdarzyło się to w Las Vegas. a jak ktos mieszka w Vegas to może cały rok bezkarnie? Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Czy to zdrada 17.02.22, 13:01 extereso napisała: > Ale czy na delegacji? ( Tak, wiem, suchar) ahahaha nie czytałam wątku i wpisałam to samo na delegacji NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Czy to zdrada 17.02.22, 12:51 Takie rozkminy miałam na przełomie podstawówki i liceum Odpowiedz Link Zgłoś
literatka.7 Re: Czy to zdrada 17.02.22, 12:58 Razem te dwa punkty czy osobno? Punkt 1 - nie. Punkt 2 - tak. Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Czy to zdrada 17.02.22, 13:08 literatka.7 napisała: > Razem te dwa punkty czy osobno? > Punkt 1 - nie. > Punkt 2 - tak. Wreszcie konkret. Dzieki. Jak czlowiek ma ochote zjesc ciastko to ferworze moze sie pogubic. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Czy to zdrada 17.02.22, 13:11 Ale mieć też by chciał? Bo jak wszystko jedno, to po prostu smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Czy to zdrada 17.02.22, 22:07 extereso napisała: > Ale mieć też by chciał? Bo jak wszystko jedno, to po prostu smacznego! Wlasnie. Zjesc ciastko i miec ciastko by chcial. Czlowiek robi pare milych rzeczy ale zeby nie bylo zdrady , by chcial. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Czy to zdrada 17.02.22, 13:20 "Jak czlowiek ma ochote zjesc ciastko to ferworze moze sie pogubic." O jaki napalony Nie, jak obie strony mogą to samo, to nie zdrada. Czyli jak nie przeszkadza ci, ze zona będzie wychodzić z kimś na kawkę i całować się w samochodzie na pożegnanie, to śmiało! ty tez całuj Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Czy to zdrada 17.02.22, 13:13 Tylko wtedy nie jest to zdrada, jeśli mąż może to samo robić z koleżanką a żony to nie rusza. Chociaż nie wiem, czy wtedy wszystko powyższe nie moze być tajemnicą a normalną sprawą omawianą do śniadanka ze współmałżonkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Czy to zdrada 17.02.22, 13:13 Jammer, usiądź sobie i pomysl czego byś dalej chciała ( do tego biegu piję). Jak na tym ma być koniec, to było minęło, nie zadręczaj się. Jeśli nie ma być na tym koniec, to ten pocałunek to też małe miki w porównaniu do tego co dalej, więc też się nie zadręczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
makinetka82 Re: Czy to zdrada 19.02.22, 13:09 lauren6 napisała: > Całować, gdzie? W Sosnowcu Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Czy to zdrada 17.02.22, 13:24 Dowcipy z neta . Kochanie, czy mógłbyś mnie zdradzić z inną kobietą? - pyta żona męża. - Mówisz i masz - mówi rozradowany mąż.Gdy kobieta zdradza to ma z tego przyjemność ,gdy facet raz zdradzi to ma wyrzuty sumienia . Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Czy to zdrada 17.02.22, 13:26 Jammar, mam już jednoznaczną odpowiedź. W połączeniu z ramoneska to nie zdrada, to KWŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Czy to zdrada 17.02.22, 13:35 Dorzuc do tego smoothie jeszcze operacje. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Czy to zdrada 17.02.22, 13:46 No to przecież wszystko jasne kliniczny przypadek! Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Czy to zdrada 17.02.22, 14:00 Polaczenie tego wszystkiego w jedna calosc pachnie przypadkiem klinicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Czy to zdrada 17.02.22, 17:54 Czyli co wg Ciebie. Jest zdrada czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Czy to zdrada 17.02.22, 19:53 Ja się nie zajmuję definiowaniem ( już to wyszło w wątku o luksusach). 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Czy to zdrada 19.02.22, 14:43 Jak w lombardzie to nie zdrada! Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Czy to zdrada 17.02.22, 17:12 Dla jednych jeszcze nie zdrada... Ale dużo wam nie brakuje i pojdziexie do łóżka. Tak się zawsze zaczyna Odpowiedz Link Zgłoś
wrotek0 Re: Czy to zdrada 17.02.22, 19:08 Kawa tak. Przyjaźń - to już kwestia czy nie dochodzi do naruszenia lojalności, bo wtedy dla mnie to zdrada. Dlatego o moich poważnych problemach w związku nie rozmawiam z przyjaciółmi (niezależnie od płci). Całowanie - to zależy od okoliczności. Jak jednorazowy spontan, to bym spuściła zasłonę miłosierdzia. Jak jest ryzyko, że powstaje więź, to już gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Czy to zdrada 17.02.22, 23:41 1.Gdybym tak do tego podchodziła, w życiu z nikim nie udałoby mi się iść na kawę, imprezę, pracować czy kolegować się - poza własnym mężem, a gdyby tak miało być, to już chyba lepiej skoczyć z mostu. Gdyby na kilka miliardów ludzi tylko jeden facet pociągał mnie fizycznie, uznałabym, że mam jakiś feler. 2.dla mnie to bez znaczenia, ale decydujące jest, co uważa partner, a nie co ja uważam Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Czy to zdrada 18.02.22, 00:53 - Pierwsze nie, ale może potencjalnie problematyczne. To znaczy sama przyjaźń i chodzenie na kawę z innymi jest ok, ale jak ktoś cię zdecydowanie mocno pociąga to pytanie na ile jesteś wstanie nie mieć z tym problemu. - Trudno mi zakwalifikować jednoznacznie. Myślę, że nie zdrada w pełnym znaczeniu ale na pewno też nie zachowanie które jest całkiem ok. To zależy jak kto podchodzi, dla kogoś to już może być konkretny problem i zdrada. Ja miałabym z tym zgrzyt, ale nie uznałabym za zdradę. Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Czy to zdrada 19.02.22, 13:20 kaki11 napisał(a): > jak ktoś cię zdecydowanie mocno pocią > ga to pytanie na ile jesteś wstanie nie mieć z tym problemu. Wlasnie ze tak powiem mam problem. Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Czy to zdrada 19.02.22, 14:23 To ja chyba bym chyba spróbowała chwilowo ochłodzić te relacje tak aby unikać sytuacji typu sam na sam, by po prostu zminimalizować szansę że coś się może wydarzyć a tym razem się nie powstrzymam. Bo jak rozumiem o coś takiego chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Czy to zdrada 19.02.22, 13:20 myelegans napisała: > Calowac z kobieta czy mezczyzna? Z kobieta nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
demono2004 Re: Czy to zdrada 19.02.22, 15:18 Tak. Gdyby mąż zrobił to o czym piszesz, jakbyś się czuła? Odpowiedz Link Zgłoś
pingus Re: Czy to zdrada 19.02.22, 17:16 Jeśli pociąga to się w to nie wchodzi, chyba że się chce zmienić partnera. Więc zdrada. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Czy to zdrada 20.02.22, 20:32 1 nie ale może przejść w tak 2 całus w usta to juz przekroczenie bariery intymnej czyli tak - chyba ze jest jakaś kultura gdzie całuje się w usta na przywitanie/pozegnanie - ale jeśli pocałunek jest z języczkiem to juz zdrada na pewno Odpowiedz Link Zgłoś