Dodaj do ulubionych

Zabieg kriolipolizy

04.03.22, 15:22
Czy któraś robiła taki zabieg? Czy to jest rzeczywiście skuteczne? Mam problem z pozbyciem się brzucha, mimo że schudłam i ćwiczę regularnie ta tkanka tłuszczowa na brzuchu wciąż jest więc myślę żeby się wspomóc takim zabiegiem. Jestem ciekawa waszych doświadczeń
Obserwuj wątek
    • fraudes Re: Zabieg kriolipolizy 04.03.22, 15:27
      Fundnęłam se na Zeltiq. Efekty niezadowalające. Kilka K w błoto
    • swinka-morska Re: Zabieg kriolipolizy 04.03.22, 15:32
      Miałam (CoolTech) nie polecam.
      Pieniądze wywalone w błoto.

Do tego po zabiegu pojawiła mi się mała przepuklina brzuszna w miejscu gdzie dawno temu miałam wprowadzony trokar podczas laparoskopii. Ostatecznie musiałam się położyć do szpitala, żeby się tej przepukliny pozbyć.
    • 35wcieniu Re: Zabieg kriolipolizy 04.03.22, 15:34
      Linda robiła:
      viva.pl/uroda/linda-evangelista-po-pokazala-zdeformowane-cialo-po-nieudanym-zabiegu-137946-r1/
    • magdallenac Re: Zabieg kriolipolizy 04.03.22, 15:34
      Tak, Linda Evangelista zrobiła i była bardzo niezadowolona.
      plejada.pl/newsy/linda-evangelista-pokazala-sie-po-zabiegu-ktory-zdeformowal-jej-cialo/jlklqp2
    • saszanasza Re: Zabieg kriolipolizy 04.03.22, 15:42
      Tak miałam, nieskuteczny.
    • lot_w_kosmos Re: Zabieg kriolipolizy 04.03.22, 16:59
      Na grupach kosmetolidzy, zabiegi itp. pełno zdjęć z powiklaniami.
      Dla mnie ten zabieg jest na równi z HiFu jeśli chodzi o syfiaste następstwa.
      No ale każdy sam decyduje.
    • olkka_99 Re: Zabieg kriolipolizy 04.03.22, 18:40
      Miałam 1 zabieg na wewnętrzną stronę ud. oprocz gigantycznych siniaków, z którymi musiałam przejechać potem całe miasto w szortach i wyszczuplenia stanu portfela nie stwierdziłam żadnej poprawy. Już nawet po masażu bańką chińską za 10 zł efekt jest lepszy.
    • maja0026 Re: Zabieg kriolipolizy 04.03.22, 20:27
      No to chyba jednak odpuszczę sobię, fatalnie wyglądaja te powikłania u Evangelisty
    • mamkaantka Re: Zabieg kriolipolizy 05.03.22, 12:43
      A to niespodzianka, już sobie zaplanowałam ten zabieg, bo kosmetolodzy mocno zachwalają, ale w takim razie muszę odpuścić Skupię się bardziej na bieganiu.
    • joann_80 Re: Zabieg kriolipolizy 06.03.22, 21:32
      Czy będę jedyną która robiła i jest zadowolona? 😳
      Cool Tech, jedno przyłożenie na dolną część brzucha.
      W 8 tygodni pozbyłam się "pączka tłuszczu" pozostałego po ciąży.
      Efekt utrzymuje się do dziś czyli już rok, ale ja stosowałam i stosuję się do zaleceń oraz mój " problem" nie był duży.
      Zdjęcie efektów przed i po 3 i 6 tygodniach od zabiegu
      • 35wcieniu Re: Zabieg kriolipolizy 06.03.22, 21:38
        Hm... Szczerze mowiac nie widzę pączka tłuszczu na żadnym z tych zdjęć.
        • joann_80 Re: Zabieg kriolipolizy 06.03.22, 21:46
          Heh, gdyby zdjęcia były robione z boku to byłoby widać. Wkurzało mnie to, bo brzuch płaski a pod pępkiem odstawało takie coś...
          Pozbyłam się i mam z głowy jednak dziwi mnie, że ani jedna osoba w tym wątku nie wypowiedziała się pozytywnie 🤷🏼‍♀️

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka