tygrysek_ 17.12.07, 15:11 jest tu ku.. jeszcze ktos ze starej bandy????:-) bo jakos tu nikogo nie rozpoznaje :D PS.szaki mordo niemyta żyjesz?:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jestemn-ormalna Re: czesc!!! 17.12.07, 22:25 A co mnie k..a obchodzi twoja jakas banda Zaloz sobie prywatne forum i tam trzymaj swoja bande! Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: czesc!!! 17.12.07, 22:27 Siema tygol!Oralna to taka miejscowa psychopatka,wiesz,co sie z takimi robi,heheh!Gdzie bywales jak cie nie bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
jestemn-ormalna Re: czesc!!! 17.12.07, 22:29 buhahahha odezwal sie ten co tu siedzi i lize doopy tym zakompleksionym dziewuszkom z tego forum!! heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
dag-a24 Re: czesc!!! 17.12.07, 23:49 jestemn-ormalna napisała: > buhahahha odezwal sie ten co tu siedzi i lize doopy tym zakompleksionym > dziewuszkom z tego forum!! heheheh Nie ma kto Tobie polizać?Słabiutko Popłacz sobie Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: czesc!!! 18.12.07, 08:59 czesc lezior pijoku stary hehehe , a w róznych miejscach bywałem i na chwile tu zaglądam żeby sprawdzic czy z naszych ktos żyje:D szaki kajś nie widziałes??? a ta oralna to co to za pi..? pierd..li widze od rzeczy:D Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: czesc!!! 18.12.07, 23:38 Tak,ona tak zawsze.Sam widzisz co sie kobitom robi od tego,jak latami nie maja sie z kim wydymac bo i z litosci nikt oralnej nie chce... Szaki sie ukrywa.Pewnie sie zakochala... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: czesc!!! 19.12.07, 11:55 hehe a ktury to juz k...wa raz sie szaki zakochała? 100 ?? hehe a i tak wezmie faceta wydyma , wyciagnie kase i rzuci hahaha to wiesz co stary? trzaby zaprosic te oralna na takie spotkanie coś jak wtedy na mazurach i tam ją każdy wyrucha:-) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: czesc!!! 19.12.07, 12:29 tajger, siersciuchu pieprzony, znow nie mozesz jezora powstrzymac??? poza tym na mazurach to TYLKO zesmy byli, plywali, zeglowani, [przy ognisku szanty spiewali, kielbaski piekli i juz! nic ponad to, bo my sa grzeczne dziewczynki i chlopcy, no! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: czesc!!! 19.12.07, 12:37 no ja nie moge:D kogo me piekne oczy widzą:) hrabinia we własnej osobie:D wiesz, musze troche poużywac bo zaś znikne na jaki czas;p a na mazurach to chyba ci sie pomyliły wypady;p mysmy wtedy nie jedli , nie pili , nie spiewali ino sie ruchali hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: czesc!!! 19.12.07, 15:04 taaak?? ja tam bylam grzeczna. hmm, siersciuch , a z kimze ty tak chedozyles? poza tym Chrabinia! przez ce ha! Odpowiedz Link Zgłoś