Dodaj do ulubionych

Snowden i Depardieu

08.03.22, 20:35
Tak sobie pomyślałam o nich.

Nie wiem, co teraz robi Depardieu, pogubiłam się, czy jest aktualnie Rosjaninem czy Belgiem, ani gdzie teraz jest. Ale jeśli jest Rosjaninem i jest w Rosji, to chyba jednak pluje sobie w brodę. A on tylko nie chciał płacić 75% podatku.

Ale najbardziej żal mi obecnie Snowdena.
Rzecznik wolności i jawności.

Jeśli siedzi obecnie w Rosji i może oglądać jedynie państwowe wiadomości i państwowy Internet i nie ma prawa się wypowiedzieć, to ten nieszczęśnik przegrał życie.
Obserwuj wątek
    • nickbezznaczenia Re: Snowden i Depardieu 08.03.22, 20:38
      Deaprdieu w Maroku, ale obywatelstwo zachował i coś nawet bredził pozytywnego o Putinie.
      • chococaffe Re: Snowden i Depardieu 08.03.22, 20:47
        Chyba wręcz przeciwnie - wycofuje się z przyjaźni i staje "za Ukrainą" - niemrawo dosyć
        • nickbezznaczenia Re: Snowden i Depardieu 08.03.22, 20:53
          Bardzo niemrawo.
          • chococaffe Re: Snowden i Depardieu 08.03.22, 20:58
            Był tylko krótki okres kiedy go ceniłam (aktorsko) - po Dantonie. Potem nigdy nie miałam dobrego zdania ani jako aktorze (przewidywalna gra do bólu) ani czlowieka. Dlatego teraz to jego wycofywanie mnie bawi, ale próbuje pan jak moze
            • nickbezznaczenia Re: Snowden i Depardieu 08.03.22, 21:01
              Też go cenię tylko za Dantona.
              • aqua48 Re: Snowden i Depardieu 09.03.22, 09:36
                Dla mnie Depardieu w każdej roli jest... tylko sobą wygłaszającym cudze teksty, podobnie mam z Trelą, który też jest uznawany za wielkiego aktora. A dla mnie to aktorzy którzy nie potrafią się wcielić w postać. A Depardieu po kilku latach mieszkania w Rosji chyba ten wychwalany głośno miód zbrzydł..to wyjątkowa szuja.
                • chococaffe Re: Snowden i Depardieu 09.03.22, 16:15
                  Myślę od południa na tym Trelą.... i sama nie wiem
    • chococaffe Re: Snowden i Depardieu 08.03.22, 20:51
      Swoją drogą... jak dobrze bawił się Putin kupując ludzi. Nie przekupując, tylko zwyczajnie kupując , jak zabawki.
      • mava1 Re: Snowden i Depardieu 08.03.22, 21:00
        a, przepraszam, nasz wuc robi/ł co innego?
        Przecież on też kupuje ludzi, kałuża i inni co to nagle "pomylili się" i nacisnęli nie ten guzik.
        To kalka z putinowskiej rassiji. I Polacy też się na to nabierają.
        Oby nie musieli przekonywać się o wartości "wodza" w ten sam sposób co Rosjanie. Chociaż chyba nie, nasz karypel jest sporo głupszy a jego świta wyłącznie chciwa. Jednak mechanizm działania identyczny
        • chococaffe Re: Snowden i Depardieu 08.03.22, 21:06
          Tak, tylko, że to nie ta cena. Nasz wuc to sobie kupuje sasinów i kukisów.
        • lily_evans011 Re: Snowden i Depardieu 08.03.22, 21:25
          Gdzie tam naszej kaczce w dwóch innych butach i zasikanych portkach do faceta, który kupil sobie Merkel i Schroedera.
          • volta2 Re: Snowden i Depardieu 09.03.22, 15:48
            no właśne, gdzie jest mężyni stanu merkel? gdzie się pani schowała, nasi byli prezydenci i premierzy byrlują po mediach a angela nie ma nic do powiedzenia?
    • huang_he Re: Snowden i Depardieu 08.03.22, 20:53
      I'm not suspended from the ceiling above a barrel of acid by a rope that burns a little faster every time I tweet, you concern-trolling ghouls. I've just lost any confidence I had that sharing my thinking on this particular topic continues to be useful, because I called it wrong.

To ostatni tweet Snowdena.
      • chococaffe Re: Snowden i Depardieu 08.03.22, 20:59
        kiedy/smile
        • kochamruskieileniwe Re: Snowden i Depardieu 08.03.22, 21:18
          27.03.2022 w nocy
        • huang_he Re: Snowden i Depardieu 08.03.22, 21:19
          27.02, z tego co widziałam.
          Przedtem krzyczał na Kanadyjczyków za blokowanie kont
          • kochamruskieileniwe Re: Snowden i Depardieu 09.03.22, 05:21
            No fakt. Miesiace pomylilam. Ale jakos ostatnio z datami mi nie po drodze. Ciagle sie nie moge przystosowac do pisania 2022. Moze w okolicach wrzesnia sie przyzwyczaje...
    • afro.ninja Re: Snowden i Depardieu 09.03.22, 14:18
      30 lat wiezienia, czy siedzenie w kraju, ktory wiadomo jaki jest, ale mozesz sie na jego terenie przemieszczac?! Choc na 100 procent jest non stop obserwowany.
      Co bys wybrała?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka