turbinkamalinka 24.03.22, 17:25 No więc dziś się zebrałam na kilka fotek To jest Comber, wielki dostojny, spokojny, nie boi się ludzi. Przy karmieniu zawsze tak podłazi pod rękę. Nie ma możliwości go chociaż nie dotknąć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
turbinkamalinka Re: Comber i ... 24.03.22, 17:29 A ten to sama nie wiem jak się nazywa. Jest mniejszy i to sporo, bardziej ruchliwy, ciekawski. Do tego o mało nie zjadł mi psa. A mój pies to nie jest byle jaki kundel, tylko kundel myśliwski. Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans011 Re: Comber i ... 24.03.22, 17:32 Ten drugi wygląda bardzo groźnie . Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Comber i ... 24.03.22, 17:36 Ten pierwszy w drugim poście to mi się Comber zaplątał . Teraz to już wiem, że ten wielki, co mi się pod ręce pcha to Comber. Ale na początku rozpoznawałam go po uchu. Ten drugo to Morderca psów Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Comber i ... 24.03.22, 17:56 turbinkamalinka napisała: > Do tego o mało nie zjadł mi psa. Król Bojowy! Comber z tym uchem też fajny. Wstawiaj ich fotki jak najczęściej! Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Comber i ... 24.03.22, 17:57 turbinkamalinka napisała: > A ten to sama nie wiem jak się nazywa. Jest mniejszy i to sporo, bardziej ruchl > iwy, ciekawski. Do tego o mało nie zjadł mi psa. probowalam to sobie wyobrazic i ni cholehy nie idzie - opisz, pls, dokladniej, jak on sie do tego psa zabieral ! Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Comber i ... 24.03.22, 18:29 Hehe. Królika miałam na kolanach. Mój mądry piesek chciał zobaczyć co to i trącał ja nosem. Królikowi się to nie spodobało, chciał zmienić pozycję i zadrapał ja w nos Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Comber i ... 24.03.22, 17:41 Myślałam, że będzie wątek kulinarny 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Comber i ... 24.03.22, 17:46 Prawie kulinarny. ten pierwszy to prawie 4 kg waży, a to dopiero mały chłopiec. Drugi jest mniejszy, bo to króliczy kundel jest Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Comber i ... 24.03.22, 17:56 Powinien mieć koło 8-10 kg i koło 80 cm długości. Drugi nie powinien mieć dużo mniej. Bo matka to Belg a ojciec też nie wiele mniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Comber i ... 24.03.22, 17:57 Nie zmienię już się przyzwyczaiłam, ale tego drugiego za chiny nie wiem jak nazwać i mówię do niego Laluś Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Comber i ... 24.03.22, 17:58 Daj spokój nie jem mięsa, które głaszczę Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Comber i ... 24.03.22, 18:17 pyszności.... widać, że tuczony na święta... Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Comber i ... 24.03.22, 18:28 One same się tuczą. W życiu nie pomyślałabym, że króliki tyle żrą. Odpowiedz Link Zgłoś