Dodaj do ulubionych

Szafa burza mozgow

29.03.22, 18:56
Mam do zrobienia szafę 138 cm. Przeznaczenie ubraniowe.
1. Drzwi kieszeniowe (-20cm?) w środku bez podziałki, na gorze wieszaki(zjeżdżające?) na dole polki (dwoje drzwi)
2. Podzielona na moduły - 100 i 35 (3 drzwi)
3. Podzielona na moduły 50:50 (4 drzwi)
Co wydaje się wam najwygodniejsze i co było totalna szafowa wtopa? (Zdaniem mojej matki - specjalne polki na buty)
Obserwuj wątek
    • 35wcieniu Re: Szafa burza mozgow 29.03.22, 19:00
      Zależy co kto lubi. Ja bym zrobiła opcję 2, co do wnętrza się nie wypowiadam- gdyby szafa miała być tylko dla mnie to ja używam praktycznie tylko półek więc bym półki zrobiła w całości. Ewentualnie półki na setce i drążek na 35 gdyby jednak coś wiało wisieć.
    • alicia033 Re: Szafa burza mozgow 29.03.22, 19:08
      80% mojej garderoby to sukienki, spódnice, bluzki koszulowe i żakiety. Więc dałabym od góry drążek na całej szerokości, tak, żeby ubrania mogły zwisać swobodnie na metr (takiej długość jest większość moich sukienek i płaszczy) a niżej półki/szuflady. Rodzaj drzwi bez znaczenia.
    • georgia.guidestones Re: Szafa burza mozgow 29.03.22, 19:12
      Odpowiednio sporo miejsca na dlugie sukienki, bo chyba nosisz, takie 130 cm i dluzsze - od wysokosci drazka. Dzianiny bawelniane mozna od biedy poskladac w pol czy cos, ale tkaninowy cienki jeans i tencel cudnie sie gniota (ze wzgl na higroskopijnosc nie zrezygnuje).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka