Dodaj do ulubionych

Karta Multisport.

01.04.22, 16:59
Właśnie coś takiego dostalam w pracy za symboliczną opłatą, więc mam. Jest do tego jakiś regulamin? Korzystacie, warto? Wzięłam, bo może w końcu wezmę się za jakiś sport. Albo nie. Najpierw wzięłam a teraz się zastanawiam, czy będę używać. Może ktoś ma i mnie zachęci?
Obserwuj wątek
    • klementyna156 Re: Karta Multisport. 01.04.22, 19:01
      Pewnie
      W cenie masz wejście do wielu (większości) przybytków sportowych. Do innych - ze sporą zniżką, albo wręcz tylko z symboliczną opłatą. Nie tylko kluby fitness, ale i baseny, szkoły tańca honorują, no niemal wszyscy. Jeśli się sporo ćwiczy w różnych miejscach i nie chce kupować wszędzie karnetów - bardzo się opłaca. A w symbolicznej cenie to już w ogóle nie ma się nad czym zastanawiać.
    • koronka2012 Re: Karta Multisport. 01.04.22, 19:04
      Wszystko jest na stronie albo w aplikacji. Wybierasz co ci pasuje i patrzysz jakie są zasady bo nie ma jednolitego regulaminu dla wszystkich. W jednych punktach nie dopłacasz nic w innych musisz opłacić kaucje albo dopłacić do korzystania. Są zarówno siłownie jak i groty solne, chyba nawet zajęcia taneczne

Zapisz się gdzieś na jogę, basen coś niezbyt męczącego na początek żeby się nie zarazić.
      • zerlinda Re: Karta Multisport. 01.04.22, 19:25
        Super. Dziękuję za informację.
    • zazou123 Re: Karta Multisport. 01.04.22, 20:08
      Chodze na basen saune aquaerobic solo latino pilates i grotę solnąwink wy
      Placę ok 110 zl
      • zerlinda Re: Karta Multisport. 01.04.22, 21:37
        Grota solna jest świetna. I nic nie trzeba robić 😀
    • paskudek1 Re: Karta Multisport. 01.04.22, 20:13
      Nie wiem skąd jesteś ale np w Łodzi wiele szkół tańca zajęcia ma na te karty, różne warsztaty itp. Generalnie bardzo wiele obiektów sportowych różnego typu.
    • bei Re: Karta Multisport. 01.04.22, 21:55
      Możesz oprócz przybytków sportowych odwiedzać saunarium
    • aqua48 Re: Karta Multisport. 02.04.22, 10:18
      Mam, korzystam, fajna rzecz. Wszystko masz na stronie wyjaśnione, wyświetla też mapkę miejsc które honorują kartę.
    • asfiksja Re: Karta Multisport. 02.04.22, 12:24
      Kiedyś miałam w pracy. Ale wtedy nie było w ramach tego nic ciekawego - tylko sporty w zamkniętych pomieszczeniach: siłownie, fitnessy, basen nie ten, który mam najbliżej, grota solna, generalnie nic dla mnie atrakcyjnego. Ja jestem outdoorowa - przyjęłabym konie, narty, snowboard, żagle, wszelkie kitesurfingi itp., ale tego nie było, nawet z częściową odpłatnością.
      • karmello29 Re: Karta Multisport. 02.04.22, 17:22
        asfiksja napisał:

> Ja jestem outd
        > oorowa - przyjęłabym konie, narty, snowboard, żagle, wszelkie kitesurfingi itp.
        > , ale tego nie było, nawet z częściową odpłatnością.

wymienilas drogie sporty-karta musialaby chyba kosztowac 1000 zl zeby to sie komus oplacalo.
        multi to oferta dla przecietnego klienta ktory chce skorzystac z basenu,silowni ,tanca a nie dla Kingi Rusin big_grinD
    • toniebylamja Re: Karta Multisport. 02.04.22, 17:46
      ja polecam, chodzę codziennie na zumbę, mogę korzystać z wielu miejsc. Basen też czasami. U mnie bez tego nie byłoby fajnie
    • anorektycznazdzira Re: Karta Multisport. 02.04.22, 21:20
      Baseny, lodowiska, aquaparki, szkoły tańca, fitnessy sieciowe i niesieciowe, siłki, szkoły sztuk walki.
      Wybierasz co Cię interesuje, upewniasz się, że honorują Multisporta i chodzisz smile
    • kaki11 Re: Karta Multisport. 02.04.22, 21:57
      Mamy oboje z mężem z jego pracy. My faktycznie używamy więc wychodzi nam oszczędniej (ja chodzę raz w tygodniu na pole dance, mąż na siłownię i/lub basen zależnie od czasu).
      Na stronie multisportu możesz wyszukać interesujące cię aktywności i miasto w którym mieszkasz, i tam dopiero sprawdzić jakie są zasady korzystania z obiektu bo one są różne. Czasem obiekt wymaga dopłaty, ale bardzo dużo jest darmowych. Trzeba sprawdzić na jaki czas, bo są miejsca bez ograniczeń i miejsca gdzie np. tylko raz dziennie albo tylko przez określony czas.
      Co też fajne są tam dostępne też rzeczy bardziej w kategorii rozrywki - można wejść do parku linowego, parku trampolin, aqua parku czy na jakieś termy, więc nawet przy okazji jakiegoś weekendowego wypadu można sprawdzić i zrobić coś fajnego
      My sobie w każdy razie chwalimy smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka