Dodaj do ulubionych

Sobotni chill:p

• mysiulek08 Re: Sobotni chill:p 29.05.22, 00:30
      zrobilam ser 😁 upieklam sernik ( ale nie ze zrobionego sera, ze zwyklej philadelfi), umylam dwa okna ( z 18stu 🤣), wypilam morze herbaty ( pierwsza dostawa z ulubionego angielskiego sklepu, po ponad dwoch latach 🤬) i kapuczino z nowego expresu, teraz leze na kanapie, przywalona Miszczem 🤣 i sacze likier z mango

na obiad cos posredniego pomiedzy frytkami a pieczonymi pyrami ( kreciolek w frytownicy sie zablokowal, peklo mocowanie, trzeba bylo dokonczyc pieczenie w piekarniku) z dodatkami do wyboru

jutro coho, ryz jasminowy i salata
    • igge Re: Sobotni chill:p 30.05.22, 14:56
      Chciałam psy do ogródka wypuścić i patrzę, a moje sójki z tarasu z gniazda wyszły i porozłaziły się po ogrodzie w ten deszcz. Rodzice pilnują ale one jeszcze TAKIE MALUTKIE i nic nie umieją! Spadają z gałęzi, nie umieją podlecieć, po piaskownicy chodzą. Bezradne są jeszcze i takie nieopierzone do końca i boję się, że koty sąsiadów przybiegną i je zeżrą. Nieporadne bardzo.
      Nic nie mogę pomóc. Naszych psów do ogrodu już nie damy ale co z tego.
      • mashcaron Re: Sobotni chill:p 30.05.22, 14:59
        Jakie kochane 🥰
        • igge Re: Sobotni chill:p 30.05.22, 21:28
          Teraz rozejrzałam się po ogródku i ...znikły.

Zaryzykowałam puszczenie psów. Pół dnia żyłami w stresie. Jeszcze jak na złość wielkie kałuże wody i miałam lęk, że cholera nie wcelują i utopią się. Jakby mało niebezpieczeństw. Znajomi mówią, że natura i część pewnie przeżyje, a część nie.

Pies srał ( sorry) na taką naturę. Chcę by żyły wszystkie. Trzy tygodnie przy kawie słuchałam ich szczebiotania z gniazda. W sumie myślałam, że są mniejsze. Widywałam tylko nonstop ich rodziców.

Widywałam już młodziutkie podfruwajki sójki. Zachowują się zabawnie. Wyglądają zabawnie. Widać bardzo, że młode.
          Ale te moje tarasowe to mniejsze jakieś jeszcze. Maluchy.
          • homohominilupus Re: Sobotni chill:p 30.05.22, 21:57
            Sójki to ponoć straszne ptasie bandziory.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka