Dodaj do ulubionych

Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki...

29.05.22, 18:53
To co Panie sądzą o Marcinie-Lepiej, żeby prawda nie ujrzała światła dziennego- Hakielu?
Moje zdanie jest takie, że dogania Justynę Żyłę i się ośmiesza.

Ps. Marcin Hakiel to tancerz, jeszcze-mąż Katarzyny Cichopek, znanej z M jak Miłość i Pytania na śniadanie, która go niedawno porzuciła.

www.pudelek.pl/marcin-hakiel-sugeruje-ze-nie-wiemy-wszystkiego-o-rozstaniu-z-katarzyna-cichopek-lepiej-zeby-prawda-nie-ujrzala-swiatla-dziennego-6773990404364896a
Obserwuj wątek
    • kicifura Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 18:58
      "Lepiej, żeby prawda nie ujrzała światła dziennego"

= lepiej dla niej, ale w następnym wywiadzie ją wychlapię big_grin
      • annaboleyn Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:08
        Hyhy, tak, "a teraz wam tak umiętnie postopniuję napięcie", srsly, roztańczony Hitchcock.
        • primula.alpicola Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:12
          No naprawdę!
        • kicifura Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:12
          a tam nie było grubszej afery z nagrywaniem prywatnych rozmów Cichopek i rozsyłaniem ich do jakichś plotkarskich gazet?
          • primula.alpicola Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:13
            Były, sprawa jest w prokuraturze. Czy do gazet, to nie wiem, nic konkretnego nie wypłynęło.
            • kicifura Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:16
              jak to się mówi.. lepiej żeby sprawa nie ujrzała światła dziennego : >
            • annaboleyn Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:17
              Do gazet właśnie wpłynęło, ale żadna gazeta nie odważyła się na konsekwencje wypłyniecia.
              • primula.alpicola Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:18
                O! To gruby content musiał być!
                • annaboleyn Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:20
                  Prawda? Natomiast mam coraz grubsze podejrzenia co do osoby nagrywającej.
                  • kicifura Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:21
                    paradoksalnie osoba nagrywająca wygląda na coraz chudszą
                    • annaboleyn Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:30
                      This!
                • borsuczyca.klusek Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:24
                  Nic nie pobije taśm Vegi 🙄
        • fornita111 Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:22
          annaboleyn napisała:

> Hyhy, tak, "a teraz wam tak umiętnie postopniuję napięcie", srsly, roztańczony
          > Hitchcock.
          big_grin sie usmialam wink
          • annaboleyn Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:30
            A jemu smutno!
    • annaboleyn Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 18:59
      Pan bardzo umiejętnie przeprowadzil mnie od: "Oj, pewnie jest w szoku, biedak" do "Jezuuu, co za męczybuła, niech mu ktoś skróci męki, jak ona z nim tyle lat...?" wink
    • ludzikmichelin4245 Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:02
      Spotkałam trochę ludzi, którym czasowo odklepało po porzuceniu/zdradzie i wyniosła reakcję otoczenia pt. "ta Genowefa to nie umie zachować się z klasą" uważam za dość okrutną.
      • annaboleyn Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:08
        Wiesz co, ja w pełni rozumiem odklepanie i jestem w zasadzie współczująca, ale na litość, ile można na tę samą, pasywnie agresywną melodię? Niech, nie wiem, czymś rzuci, przeklnie szpetnie i upije się oraz zatańczy nago na pomniku, a ten bez przerwy mękoli wink I puszcza zawoalowane smrodki.
      • kicifura Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:08
        ale faktem jest, że mu odklepało i to publicznie, czymże jest awanturka w pracy byłego męża wobec tych wywiadów?
      • primula.alpicola Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:08
        Z mojej strony to nie wyniosłość, w sumie żal mi go, ale odczuwam jakieś zażenowanie z powodu jego zachowania. Mniejsze niż przy Psalmie Żony Niezłomnej, ale jednak.
        • annaboleyn Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:09
          Nikt nie przebije Żony Niezłomnej, żodyn. Jamais.
          • primula.alpicola Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:12
            Ani żodna. Tak jak mówisz.
            • annaboleyn Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:17
              Swoją drogą - czy Mariusz ostatecznie wrócił do domu? I czy tylko po gitarę? wink
              • kicifura Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:20
                chyba już jakaś inna żona niesie ten krzyż
              • primula.alpicola Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 20:20
                Boh, pojęcia nie mam!
        • borsuczyca.klusek Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:19
          Ale trzeba przyznać, że Żona Niezłomna miała 100% racji, tylko tę rację mogła sobie w buty wsadzić 😔
      • starczy_tego Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:26
        No właśnie, facet najprawdopodobniej został zdradzony i kopnięty w doope, moim zdaniem ma prawo do trudnych emocji. Niech powie w końcu czy to ten Kurzajewski czy nie tongue_out
        • wkswks Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 21:35
          Tez tak uważam. Taki ma sposób na odreagowanie. On jest ofiarą.
    • piataziuta Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:23
      Jest żenujący, ale i tak mi go bardzo szkoda.
      Taki sam odbiór miałam w przypadku Justyny - desperackie, żenujące posty, krzyczące cierpieniem.
      • annaboleyn Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:42
        Justyny było mi szkoda bardziej.
        Nie wykluczam żenującej solidarności jajników, choć, jako żywo, nigdy nie byłam w jej sytuacji..
        Ona była taka zdesperowana.
        • annaboleyn Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:43
          Za wcześnie mi się wysłało.
          Ona zdesperowana, a on, mam wrażenie, ma to wszystko poukładane i w przemyślany sposób cyka informacjami.
          Ona wariatka na pełnej, a on rozgrywa.
          • fornita111 Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:50
            Rozgrywa- ototo. Fujowe to bardzo.
          • piataziuta Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 21:31
            > Ona wariatka na pełnej, a on rozgrywa.

Coś ty, on nic nie rozgrywa, tylko sam nie wie co robi.
            Różnica jest między nimi taka, że ona popadała w furię, a jego szczytem ekspresji jest publikowanie zdjęcia ze swoimi zapłakanymi oczętami.
            • annaboleyn Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 21:33
              Może i się miota, ale coraz częsciej podejrzewam go o zaplanowane działania, normalnie w wątpiach to czuję!
              • piataziuta Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 21:50
                Pewnie poprzez publikowanie coraz większej ilości informacji, odbija sobie poczucie sprawiedliwości. Im więcej puszcza info, tym większe współczucie dla niego i większa nagana dla eks żony - to może być uzależniające, dla osoby, która wierzy, że niczym nie zawiniła.
    • fornita111 Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:23
      Ja juz pisalam, ale moge powtorzyc wink Krindzowy atencjusz.
      • annaboleyn Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:34
        Mnie nawet nie dziwi atak atencjuszowania, rozumiem, że dowolnej płci porzucona istota chce sobie i innym udowodnić, że "mam ja innych na tysiące, o ciebie nie stoję". I że szuka tego w sieci - zrozumienia, współczucia, wpisów "jesteś wspaniały, ona nie wie, co straciła". To zrozumiałe.
        Niezrozumiałe i żałosne jest to puszczanie aluzyjek. Takie...tanie.
        • fornita111 Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:48
          Tanie- tak. Ale nie niezrozumiale. To zemsta na bylej i przy okazji kreowanie sie na ofiare, dwie korzysci za jednym zamachem. Cwana gapa z niego, chociaz niby poldebil wink
          • annaboleyn Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:53
            No właśnie, to ja już wolę szalejącego zrozpaczonego ogłupieńca, niż taką cwaną gapunię. Ale to moje osobiste preferencje, li i jedynie big_grin
          • tt-tka Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 21:47
            fornita111 napisała:

> Tanie- tak. Ale nie niezrozumiale. To zemsta na bylej i przy okazji kreowanie
            > sie na ofiare, dwie korzysci za jednym zamachem. Cwana gapa z niego, chociaz ni
            > by poldebil wink

A ja podejrzewam jeszcze trzecie... zastraszanie z widokami na przyszlosc. Oni maja dzieci - cos, co dla sadu czy nawet publiki mogloby byc srednio interesujace, dla dzieci moze byc miazdzace. I tak mi to wyglada na "powiem, albo nie powiem, ale moge powiedziec i oblicz, czy oplaci ci sie, zeby nasze dzieci sie o tym dowiedzialy".

odbior czysto subiektywny, ale smierdzi mi to pogrywanie
    • sandy_cheeks Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:24
      Dla mnie to świr, nie dziwie się ze żona go kopnęła w Dudę. Ja się pytam dlaszczemuż tak późno?!?
      • mashcaron Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:54
        Jej, ależ on się zmienił.. faktycznie wygląda jak świr.
      • kropkaa Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 30.05.22, 00:25
        Dżizas, takcy jak on grają seryjnych morderców w serialach 😱
    • hanusinamama Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:50
      Nie interesowałam się ich związkiem (ogólnie ich osobami) ale teraz to ja się jej nie dziwię, ze go zostawiła.
    • jolie Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:57
      Niegdy nie rozumiałam, co Cichopek w nim widziała. I o ile rozumiem, że taniec zbliża i to bardzo, to jednak są jakieś granice 😉. Niestety nie rozumiem również zainteresowania Kurzajewskim, ale w sumie nie muszę, Kasi Cichopek to zwisa i powiewa.
    • daniela34 Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 19:58
      Dobra, do tej pory wybitnie nie miałam zdania na temat tego rozstania (nawet nie czuję kiedy rymuję), teraz zaś man takie zdanie, że rozumiałabym rozpacz i nawet ciężkie oskarżenia, ale takiego "wiem, ale nie powiem" nie rozumiem i nie budzi to mojego współczucia.
      • ludzikmichelin4245 Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 20:00
        Ja wprawdzie nie śledzę szczególnie tej sprawy, ale "ja ci jeszcze pokażę" kojarzy mi się po prostu z jedną z faz żałoby.
        • daniela34 Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 20:13
          Nie, nie, nie, to nie jest "ja ci jeszcze pokażę." To jest po prostu szantaż.
          • annaboleyn Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 20:19
            Zgadzam się. Szantaż i groźby. Rozpacz, łzy i JESZCZE ZOBACZYSZ to ja bym w pełni rozumiała.
            • daniela34 Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 20:25
              O to, to, to...

"Ja ci pokażę" w rozpaczy a "wiem, ale nie powiem, to znaczy na razie nie powiem, ale ty się bój, bo może powiem, a wy się ludziska domyślajcie, co to takiego strasznego" to zupełnie inna para kaloszy, emitująca brzydką woń zapoconych raciczek.
              • primula.alpicola Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 20:28
                Ale może tym osiągnąć efekt inny od zamierzonego. Ludzie napaleni, bo diabli wiedzą, co tam Katarzyna naodstawiała, a tu okaże się, że banalnie, kochanek, i gawiedź rozejdzie się do swoich zajęć, wzruszając ramionami, no bo cóż znowu takiego.
                • daniela34 Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 20:34
                  Może osiągnąć. Ja nie snuję prognoz na temat tego, co on osiągnie. Mnie się to po prostu nie podoba,
                  Przypomina mi stare plotkary z gatunku: "Pani Danielomatkowska, jakich ja się strasznych rzeczy dowiedziałam o Trzeciopietrowskiej! Nie powiem pani, bo dowiedziałam się w zaufaniu, ale straszne."
                  • annaboleyn Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 20:46
                    No, a ta wspomniana niżej przeze mnie miała zwyczaj następująco i nie, nie zmyślam! "Moja kochana, rozmawiałam z jedną z mam... nie mogę ci powiedzieć z kim... i ona ma na temat jednej osoby z naszej klasy... mniejsza o kogo... no, powiedziała coś takiego... ale nie powiem co, nie pytaj mnie nawet (nie pytałam)". Oczywiście wybuch śmiechu urażał ją do żywego i płakała, że ją mobbują i linczują wink
                    • daniela34 Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 20:50
                      No to! Właśnie to!!! Mam ostrą reakcję alergiczną na takie gadanie. A jak człowiek wyśmieje, to oczywiście jest obraza, bo przecież miała dobre intencje (nie wiadomo, jakie w sumie, czyli co chciała osiągnąć, ale DOBRE!!!)
                      • annaboleyn Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 20:52
                        Oraz "JA CI SIĘ ZWIERZAM, A TY JESTEŚ NIEMIŁA". Niestety, jedynym sposobem dania odporu takim Tajemniczym Don Pedrom obojga płci jest właśnie bycie niemiłym, aż do spodu wink
          • primula.alpicola Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 20:23
            daniela34 napisała:

> Nie, nie, nie, to nie jest "ja ci jeszcze pokażę." To jest po prostu szantaż.

Ale cóż on ma na nią takiego? Że odeszła bo kogoś miała? Nie ona pierwsza i nie ostatnia, nikogo to chyba szczególnie nie oburzy. Przecież jej z TVP nie wyrzucą, nieprawdaż, szef będzie wyrozumiaływink
            • daniela34 Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 20:29
              Nie wiem co ma i niespecjalnie mnie to interesuje, natomiast mam alergię na "wiem, ale nie powiem, ale jakbym powiedział to ho, ho, ho, ale nie powiem, bo lepiej żebym nie powiedział, ale moiściewy, co by to było gdybym powiedział."
              • ludzikmichelin4245 Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 20:31
                daniela34 napisała:

> Nie wiem co ma i niespecjalnie mnie to interesuje, natomiast mam alergię na "wi
                > em, ale nie powiem, ale jakbym powiedział to ho, ho, ho, ale nie powiem, bo lep
                > iej żebym nie powiedział, ale moiściewy, co by to było gdybym powiedział."

😂
              • annaboleyn Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 20:35
                Jesu, była taka jedna matka w klasie mojego dziecka. Tacy ludzie potrafią dyskusję o szparagach zamienić w III WŚ. Od zera do setki w pół sekundy.
              • primula.alpicola Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 20:37
                Boże, znam takich!
                • annaboleyn Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 20:44
                  To dość zdrowe środowisko, błyskawicznie spotkał ją ostracyzm, ale do dziś jak ją widzę, to rozumiem, że sensem i miłościa jej życia jest mieszanie, judzenie i podgrzewanie big_grin
          • hanusinamama Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 21:43
            Też tak to odbieram. pan ma chya jednak nie do konca równo pod sufitem..
      • annaboleyn Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 20:01
        Piątunia. Zwłaszcza, że to chyba "wiem i powiem, że nie powiem, ale powiem - w czasie i okolicznościach, które najstaranniej i na zimno wybiorę".
    • fredzia098 Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 20:20
      A ja jeszcze zapytam co ten gość ma z tymi zębami🤮 ? Co za konował mu zrobił taką sztuczną, röwniutkä, nie mieszczäcä się w paszczy klawiaturę. I jeszcze ta koścista, ledwo powleczona skórą, łysa, trupia czaszka.Jest tak wstrętny i obleśny jak mało kto. Też na was działa tak wybitnie odpychająco?
      • jolie Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 20:22
        Jeszcze przed licówkami miał zęby jak szyna, taki typ zgryzu i uzębienia.
      • annaboleyn Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 20:23
        Ja rozważam jego postępowanie, nie urodę. A na pewno nie w taki sposób.
      • primula.alpicola Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 20:26
        Tak. I wtedy, kiedy był Crazy Frog, i teraz.
    • kaki11 Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 21:41
      Oj, do Justyny Żyły to Hakielowi jeszcze brakuje. Natomiast tak, trochę się ośmiesza tymi komentarzami i wywiadami, zwłaszcza w kontekście pierwszego wspólnie dodanego oświadczenia z prośbą o uszanowanie prywatności.
      Gość ewidentnie próbuje na siebie zwrócić uwagę mediów, i nie da się zaprzeczyć, że mu się udaje, ale jednak słabo to wygląda z perspektywy odbiorcy.
    • lot_w_kosmos Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 23:04
      Przypomnę, że w poprzednim wątku większość ematek mu uwierzyła, że Cichopkowa go zdradza z "wolnością która ma imię ".....
      Także ten ....

Przegryw jak dla mnie.
      • primula.alpicola Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 23:05
        Ja nadal w to wierzę, ale co z tego?
        • annaboleyn Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 23:06
          I ja, oraz dokładnie, co z tego.
    • m_incubo Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 29.05.22, 23:32
      Myślę, że sobie nie radzi z sytuacją, do tego on zawsze był taki trochę creepy.
      • primula.alpicola Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 30.05.22, 08:13
        Tak to wygląda, że sobie nie radzi. A mógłby się wzorować na Macieju Stuhrze.
        • m_incubo Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 30.05.22, 17:21
          Moim zdaniem ciężko się w takiej sytuacji na kimkolwiek wzorować.
          Robi się to, co emocje każą.
    • eliksir_czarodziejski Re: Skoro już mamy weekend plotkarsko- celebrycki 30.05.22, 15:34
      Jeśli prawdą jest że był uzależniony od hazardu to tak, dogania Justynę Żyłę, która dla mnie osobiście jest wzorcem z Sevres żenady połączonej z atenszynhoryzmem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka