Dodaj do ulubionych

nie tylko Chajzer, ale i Pique

02.06.22, 13:58
Jak to ktoś ładnie na tweeterze napisał, "jak można zdradzać Shakirę, skoro wyżej już nic nie ma"
Wiadomo, lekka przesada ale chyba oddaje sens - kurcze co jest z tymi chłopami?
Czego im brakuje?

Piękne żony, mądre, utalentowane. Zwykle w tle tych historii malutkie dzieci, choć Shakira ma już dużych synów.

Rzeźniczak to się gździł już przed porodem.
Ten pajac Królikowski zostawia Opozdę - która wygląda jak milion dolarów, wrażliwa, delikatna dziewczyna.
Chajzer ma 4 latka na stanie, ładną mądrą żonę i lata za jakąś brunetką na mieście.
Pique - nie wiem czy można sobie lepszą żonę wymarzyć - to samo.

No ludzie.
Monogamia nie dla panów?
Czego im brakuje?

W show biznesie to tylko Beckhamowie chyba się zestarzeją razem.
No i Iglesias z Kournikovą.

Reszta - mocno niepewna patrząc na to co się dzieje wokół.
Obserwuj wątek
    • mashcaron Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 14:04
      Przecież ty tych kobiet nie znasz, dlaczego zakładasz że są takie cudowne na codzień?
      Nie, żebym trzymała stronę zdradzaczy, ale pisać o kimś, z kim się słowa nie zamieniło, że jest najlepszą z żon, to chyba trochę nie bałdzo:p
      • twarz2 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 16:19
        Gdyby nie były "najlepsza z żon" to przecież by się rozstali z obecnymi paniami, zanim za nowe dupy się zabrali.
        • mashcaron Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 16:21
          🤣
          Tia, jasne wink
        • marta.graca Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.09.22, 18:38
          A to zależy od żony? Myślałam, że od zdradzającego.
    • alpepe Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 14:11
      Bekhamowie się zestarzeją razem, bo ona nie wierzy plotkom, a może i wiadomościom o jego romansach, a on najwyraźniej oddziela uczucia od małżeństwa.
      • ichi51e Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 14:56
        bardzo angielski związek 🥲
      • sonnija70 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 16:34
        Gdzie te wiadomosci? Potwierdzone? Jakos nigdy nie slyszalam, o zdradach w Beckamow.
        • alpepe Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 16:47
          O witamy Victorię w skromnych progach.
          • znana.jako.ggigus Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 17:14
            No przeciez to ty u zrodla wiedzy jestes!
            • alpepe Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 18:20
              Czy odczuwasz deficyt wiedzy w tym temacie, czy nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi?
        • ajr27 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 18:14
          Pamiętam jeden poważny skandal z ich udziałem ( romans Davida z jakąś Hiszpanką), wisiało na włosku, ale to było ponad 15 lat temu jakoś
        • massinga Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 13:04
          Jak Beckham gral w Hiszpanii, to chodzily plotki o jego romansach.
        • rosapulchra-0 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 04.09.22, 11:31
          Brukowce wielokrotnie pisały o romansach Beckhama z różnymi kobietami, ale nigdy to nie zostało potwierdzone przez samych zainteresowanych i ich bliskich.
    • nowel1 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 14:14
      "Piękna kobieto, ty siebie
      nie dręcz obawą dziecinną.
      Kochanka nie jest od ciebie piękniejszą,
      jest tylko- inną".
      Jan Izydor Sztaudynger
      • ursydia Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 20:06
        Taki dowcip januszowy znam.
        Mąż patrzy na swoją piękną, zadbana żonę i mówi: ech Krystyna, ty taka fajna jesteś, żebyś ty tylko cudza była...
        • fornita111 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 20:11
          Ja znam w wersji "obca". I to by sie bardziej zgadzalo, kochanka (kochanek tez) nie musi byc "czyjas" tylko "nowa".
      • wapaha Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 07.06.22, 08:22
        nowel1 napisała:

> "Piękna kobieto, ty siebie
        > nie dręcz obawą dziecinną.
        > Kochanka nie jest od ciebie piękniejszą,
        > jest tylko- inną".
        > Jan Izydor Sztaudynger

chłopak w którym się kochałam wpisał mi się tak w pamiętniku, ależ płakałam ! wink
    • igreksa Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 14:16
      Po prostu znudziły im się i to wszystko. A mało kto jest w stu procentach monogamiczny, nie chodzi o płeć, kobiety też zdradzają.
    • g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 14:20
      Jak wiadomo to czego najbardziej potrzeba w związku to ładna buzia i zgrabny tyłek... A monogamia to raczej w ogóle słaby koncept, biorąc pod uwagę, jak często nie działa 🙄
      • primula.alpicola Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 15:35
        A ile wysiłków w różnych kulturach, na przestrzeni wieków, żeby do tej monogamii ludzkość przekonać.
        • znana.jako.ggigus Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 16:18
          Raczej zmusic. I jak widac - dziala
          • primula.alpicola Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 16:51
            No chyba nie działa.
            • znana.jako.ggigus Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 16:54
              Czy monogamia jest powszechnym modelem na zycie? Ano tak. Czy opiewa sie dlugie zycie we dwojke? Ano tak. Czy malzenstwa sa zawierane przez wielu ludzi na zasadzie - dopoki smierc nas nie rozlaczy? Ano tak. Czy osoba, ktora zdradzila, jest zle oceniana przez otoczenie? Ano tak.
              Wg mnie dziala.
              • primula.alpicola Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 16:57
                Czy w "podziemiu" ludzie się zdradzają? Ano tak. Czyli nie działa.
                Albo inaczej- u jednych działa, u innych nie. Nie podejmuję się wyrokować o tym, jaki procent ma tak, a jaki inaczej.
                • znana.jako.ggigus Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 17:02
                  Nie rozumiem tego podziemia, szczerze piszac.
                  Oczywiscie sa zdrady, ludzei sie rozstaja, itp.
                  Mam na mysli panujacy, ogolny wzor udanego malzenstwa - jedno najlepiej i dlugo. Swietowanie okraglych rocznic np. - ludzie swietuja 50lecie i nikt nie spyta - czy im ze soba dobrze, czy chca ze soba byc, czy musza.
                  • martini.n Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 17:09
                    Plus utożsamianie trwałości małżeństwa z jego jakością.
                    • znana.jako.ggigus Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 17:15
                      i to pitolenie, ze kiedys ludzie bardziej sie starali. Nie, kiedys ludzie byli od siebie bardziej zalezni i nie mogli odejsc. Najczesciej byly to kobiety.
                      • martini.n Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 17:20
                        Taaa, że niby kiedyś się naprawiało zamiast wyrzucać 😂
              • g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 18:45
                Źle oceniana przez otoczenie? A gdzie tam, tylko przez tych co się kumplują że zdradzonym. Przecież zdrady nie przeszkadzają nawet w robieniu kariery w prawicowej partii w tak zwanym katolickim kraju
              • alicia033 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 19:49
                znana.jako.ggigus napisała:

> Wg mnie dziala.
                >

znaczy jak działa, skoro mimo tego wszystkiego, co wymieniłaś, ludzie zdradzają swoich partnerów?
                • martini.n Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 15:38
                  Ale zdradzają w ukryciu, a oficjalnie są monogamiczni. Takie narzędzie kontroli społecznej.
    • princy-mincy Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 14:21
      Niewazne, czy obecna partnerka/ zona jest piekna mloda i powabna. Wazne, ze nowa pani jest nowa.
      • sonnija70 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 16:45
        Dokladnie. W swiecie slawnych i bogatych pojecie wiernosci i monogamii wogole wyszlo z zycia. Po co facet, ktory ma miliony ma byc z jedna kobieta skoro moze byc z kazda i brac z zycia pelnymi garsciami. Ciekawe kiedy u Lewandowskich sielanka okaze sie fikcja.
        • g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 18:52
          Nieznani też zdradzają tylko pudelek o tym nie pisze
        • volta2 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.09.22, 18:34
          ależ jematkę gryzie ta lewandowskich rodzinka

już w blokach startowych od dawna czekają, by potwierdzić fikcję i zaprzeczyć sielnce.
          obrzydliwe to, ale rozumiem, że to trochę z zazdrości.
    • ms.piggy Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 14:23
      ..co za piperzenie.....a brzydkie, mniej mądre, nieutalentowane to OK, mozna porzucac/zdradzac?

super jak pary są razem do grobowej deski, ale nie zawsze tak bywa i dobrze, że osoby postanawiaja zakonczyc związek, gdy przestaje sie układac i widocznie nie widza szans na poprawe i dają sobie szanse na szczescie

lepiej by bylo gdyby krolikowski byl z opozda? myslisz, ze byla by szczesliwa?

moze jako bezdzietna mam inny poglad, ale dla mnie najwazniejsze jest moje szczescie i zadowolenie, nie tkwilabym z zwiazku w ktorym sie nie układa....a dzieci tez chyba nie sa takie głupie, że nie zauwazałby by braku milosci rodziców

napisałam to tak chaotycznie, bo juz wychodze z pracy...ale wkurzył mnie ten wątek i musialam

• zuzanna_a Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 14:31
        może w tych nerwach nie zrozumiałaś.
        mowa nie o kulturalnym rozstaniu, w którym pan się nudzi lub mu pani nie odpowiada.
        mowa o zdradach.
        to jednak jest zasadnicza różnica.
        • znana.jako.ggigus Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 16:19
          Skad wiesz, jak bylo naprawde? Bo Pudelek napisal?
          (nb b lubie, kiedy czytelnicy Pudelka pisza per pudel - pudel napisz, pudel przestan itp)
      • igreksa Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 14:33
        W zdradzie podobno chodzi o to, że nowe jest nowym a nie o atrakcyjność fizyczną (i nie tylko) obecnej partnerki/partnera.
        Każda z nas kiedyś spowszednieje i w drugą stronę: nasi partnerzy dla nas również.
    • fornita111 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 14:43
      Lubie kopaczy, hiszpanskich najbardziej. Ale jesli to prawda, to Pique jest durnym szmaciarzem myslacym glowka- i tyle. Jak wiekszosc facetow zreszta wink
    • sumire Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 14:52
      Tu nie chodzi o to, że piękne, mądre i utalentowane, ani że monogamia nie dla panów.
      Okazja czyni złodzieja, zawsze będę to powtarzać.
    • ichi51e Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 14:55
      Hugs Jackman z zona jeszcze
      • nocnamagia Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 15:29
        I Brosnan
        • fornita111 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 16:04
          I Tom Hanks
          • martini.n Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 17:07
            A wiadomo, co oni robią, kiedy ludzie nie patrzą?
            • fornita111 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 18:12
              Nie wiadomo wink Ale w przypadku niektorych wiadomo az za dobrze big_grin
      • m_incubo Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 18:11
        Pod warunkiem, że przyjmiemy założenie, że ich długoletnie związki są bez zdrad.
        Ja się nie podejmuję.
        • znowu.to.samo Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 19:10
          Może nie mają jakichś wygórowanych potrzeb? Faceci też mają różne libido. Może się wyszaleli i już im się potem nie chciało? A może faktycznie kochali te żony i nie robili nic co by je zraniło?
          Ale wiadomo ręki nikt za to nie da ale też bie ma co popadać w drugą skrajność "na pewno zdradzali tylko nie wyszło"
          • m_incubo Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 07.06.22, 10:22
            Może.
            Ale zawsze mnie bawi ten pogląd, że ktoś się "już wyszalał" i mu na resztę życia starczy. To zazwyczaj tak nie działa. Ktoś, kto lubi "szaleć", cokolwiek to znaczy, lubi zdobywać, flirtować, romansować, lubi odmianę, nie osiada raptem ma mieliźnie bo już osiągnął limit.
            Tak samo jak ktoś, kto lubi spać, nie wysypia się na zapas w wakacje i to mu już do końca życia wystarcza.
            • latarnia_umarlych Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 07.06.22, 10:44
              m_incubo napisała:

> Może.
              > Ale zawsze mnie bawi ten pogląd, że ktoś się "już wyszalał" i mu na resztę życi
              > a starczy. To zazwyczaj tak nie działa. Ktoś, kto lubi "szaleć", cokolwiek to z
              > naczy, lubi zdobywać, flirtować, romansować,

Co zrobić, że cię bawi.
              U mnie dokładnie tak to działa. Mocno szalałam do 30+, a teraz mam dosyć i cieszę się ustabilizowanym trybem życia. Na nic bym go nie zamieniła.
              Myślę, że nie ja jedna tak mam.
              • fornita111 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 07.06.22, 10:51
                Obie macie racje wink Jeden sie nigdy nie wyszaleje, drugi ma czas szalenstw (seksualnych, podrozniczych, alkoholiwych) a potem z wiekiem cos sie przestawia i juz tego nie potrzebuje. (Ja z opcji latarni, takich ludzi jest chyba sporo.)
                • spirit_of_africa Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.09.22, 21:46
                  O to to. Np mnie po mieczu jest jakaś genetyczna niechęć do alkoholu i imprez nabywana z wiekiem poprzedzona okresem intensywnego imprezowania w latach licealno-studenckich big_grin
            • volta2 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.09.22, 18:37
              bardzo się mylisz
              zarówno w kwestii spania jak i szaleństw

• primula.alpicola Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 14:56
      "Czego im brakuje?"
      Odmiany.
      • riki_i Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 22:51
        primula.alpicola napisała:

> "Czego im brakuje?"
        > Odmiany.

Niekoniecznie.

"Jak mężczyzna nie dostaje w domu obiadu, to jada na mieście" (copyright by Kasia Cichopek)
        • g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 22:55
          Ekhm... Na kebab nie chodzi się dlatego, że lodówka pusta 🙄
        • primula.alpicola Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 23:04
          Obiad może i jest, ale zdarza się znudzenie rosołem, i człowiek zjadły czadami zupę tajską na mleku kokosowym.
          • riki_i Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 11:20
            Zupę tajską osobiście jadam od wielkiego dzwonu. Nie zamieniłbym codziennego menu na zupę tajską.
            • primula.alpicola Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 11:49
              riki_i napisał:

> Zupę tajską osobiście jadam od wielkiego dzwonu. Nie zamieniłbym codziennego me
              > nu na zupę tajską.

Jak większość z nas. Nie ma to jak stara, przewidywalna pomidorowa z makaronem.
    • daniela34 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 15:02
      Siłą rzeczy mam dość często do czynienia ze zdradzającymi i czasem też widuję kochanki. To naprawdę nie jest tak, że te kochanki są ładniejsze, zgrabniejsze albo mądrzejsze. Są po prostu inne, nowe.
    • atenette Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 15:10
      A skąd ktokolwiek z boku może wiedzieć co im brakuje? Nawet najpiękniejsza kobieta i najprzystojniejszy mężczyzna może nie nadawać się do życia, być trudny, nieprzyjemny, opryskliwy, wiecznie "sfochowany", mieć wymagania z kosmosu, być zaborczy, być księżniczką/księciem, któremu trzeba usługiwać, poniżać partnera, traktować go źle itd. mogę wymieniać i wymieniać. Co ma uroda do tego?
      Już nie mówiąc o tym, że ludzie zdradzają z różnych powodu - chęci odmiany, samotności (fizycznej ale też psychicznej), nudy, okazji, braku akceptacji ze strony partnera, braku docenienia ze strony partnera, złego dopasowania w sferze seksualnej lub nawet braku zupełnie tej sfery (np. z powodu częstych wyjazdów, z powodu braku ochoty, z powodu zmęczenia) itd. i znowu mogłabym wymieniać bez końca.
      • m_incubo Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 15:42
        Rozpisałaś się bardzo, a najczęściej ludzie zdradzają, bo zwyczajnie MOGĄ.
        • marta.graca Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.09.22, 18:55
          Tak, jak z podatkami 😃
          • taniax Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.09.22, 21:21
            Nie rozumiem tego
            www.kozaczek.pl/sonda/emily-ratajkowski-i-jej-maz-sebastian-bear-mcclard-pasuja-do-siebie/

Super modelka z paskudnym gościem który oczywiście okazał się kłamcą i seryjnym zdradzaczem więc rozwodzi się, ma z nim małe dziecko. Podobno spotyka się teraz z Bradem Pitem.
            • taniax Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.09.22, 21:40
              Ale u Edzi Górniak to już było hardcorowo, facet zrobił dziecko kochance.

www.pudelek.pl/edyta-gorniak-ujawnia-kulisy-zwiazku-z-tajemniczym-andrzejem-tlumaczyl-ze-tak-bardzo-tesknil-ze-po-prostu-mnie-zdradzil-6808334818605568a
    • starczy_tego Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 15:15
      Strasznie spłyciłas temat, jakby uroda miała być gwarantem szczęścia małżeńskiego - No nie jest. Ważne, żeby nowa baba była cudza wink
    • m_incubo Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 15:38
      Uwielbiam Marcelich Szpaków dziwiacych się światu big_grin
      Natomiast komentarz "jak można zdradzać Shakirę" wywołałby mój wybuch śmiechu, gdyby nie był tak idiotycznie naiwny. To musiała pisać jakaś nastolatka.
    • simply_z Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 15:41
      tacy sa ludzie po prostu
    • martini.n Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 16:08
      Ludzie nie są monogamiczni, atrakcyjni i popularni faceci też nie. No szok! Aha, ja lubię Shakirę i uważam, że ma ona mnóstwo uroku i wdzięku, ale z tą urodą to nie przesadzajmy.
    • bywalec.hoteli Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 16:23
      Pique za młody dla Shakiry.
      • g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 16:45
        Co to jest dziesięć lat różnicy?
        • m_incubo Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 18:10
          Dziesięć lat różnicy to jest sporo, w jedną i drugą stronę.
        • littlesquirrel Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 18:32
          g.r.uu napisała:

> Co to jest dziesięć lat różnicy?

Dużo, jeżeli to kobieta jest starsza. Szczególnie, gdy facet ma dopiero 35 lat.
          • g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 18:47
            Jak ma dopiero 15 to się zgodzę. Ale u dorosłych ludzi to nie jest wcale tak wiele. I bez różnicy, kto jest starszy, poza tym że społeczeństwo się więcej unosi nad relacjami, w których to kobieta jest starsza.
        • lilia.z.doliny Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 21:33
          Co to jest dziesięć lat różnicy?
          Nie piszesz poważnie?
          • g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 21:39
            Poważnie. Mowa o dorosłych ludziach, bo 2-12 to przepaść oczywiście. Co takiego ich różni w związku z różnicą wieku?
            • lilia.z.doliny Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 21:59
              Pół pokolenia. To bardzo dużo. Żadne że znanych mi związków nie przeszlo tej próby zwyciesko.w pewnej chwili robi się mocny rozjazd
              • fornita111 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 22:07
                Miedzy moimi rodzicami jest 12 lat roznicy. Niedawno mieli 40 rocznice slubu wink
                • alpepe Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 10:08
                  mama starsza?
                  • fornita111 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 11:44
                    Ojciec.
                    • simply_z Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 12:50
                      tylko, ze wedlug ogolnie przyjetej retoryki itd. mezczyzna moze byc starszy i w ogole, ale kobieta starsza o 12 lat bylaby juz totalnym kuriozum.
              • simply_z Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 11:41
                20toduzo, do 10 nie jest az tyle. A faceci i tak szybciej dziadzieja niestety. W zyciu nie wzielabym sobie partnera duzo starszego od siebie.
        • volta2 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.09.22, 18:47
          skąd ci się wzięło 10 lat różnicy, między paniami pique jest 20 lat a to już jest sporo.
    • woman_in_love Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 16:42
      "jak można zdradzać Shakirę, skoro wyżej już nic nie ma"
      Nieprawda. Jest np. Taylor Swift. big_grinbig_grinbig_grin

• alpepe Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 16:48
        No, o jakieś dwadzieścia pięć centymetrów wyżej.
    • znowu.to.samo Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 16:48
      Powiem coś niepopuarnego
      Jest dużo pań chętnie rozkładających nogi i prawda jest taka ze mało który facet jest w stanie sie temu oprzeć i nie skorzystać z okazji. Szxzególnie gdy jest to facet popularny i przy tym majętny to przy takim zawsze kręcą się chętne laski, choćby podbić sobie ego
      • primula.alpicola Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 16:53
        Czyli stare jak świat jak s.uka nie da, to pies nie weźmie".
        Obarczanie kobiet odpowiedzialnością za seks jest bardzo popularne, niestety.
        • znowu.to.samo Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 17:05

> Czyli stare jak świat jak s.uka nie da, to pies nie weźmie".
          > Obarczanie kobiet odpowiedzialnością za seks jest bardzo popularne, niestety.

Wiadomo że jak już uprawiają ten seks to w tym momencie odpowiedzialni są oboje ale przestańmy sie oszukiwać -Facet ma troche inny zestaw hormonów i inaczej zbudowaną psychikę i jak wokół jest łatwo dostępny u innych kobiet seks to mało który nie korzysta
          Chyba ze jest w fazie zakochania ale potem zaczynają sie schody...
          • znana.jako.ggigus Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 17:07
            Ilu ludzi, tyle hormonow, nastawien do seksu. A juz myslenie ze polowa ludzkosci ma tak samo zbudowana psychike i to w kontracie do drugiej polowy - o matko, co to za kocopoly.
          • primula.alpicola Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 17:08
            Biedne misie, po prostu nie mogom siem oprzeć.
            • znowu.to.samo Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 17:16
              Nigdzie nie piszę że biedne misie.
              Ale nie zaprzeczajcie że to co wyprawiają niektóre laski to woła o pomstę.
              • znana.jako.ggigus Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 17:17
                Zacznij wyprawiac to samo albo jeszcze wiecej!
                • znowu.to.samo Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 18:42
                  znana.jako.ggigus napisała:

> Zacznij wyprawiac to samo albo jeszcze wiecej!
                  >

nigdy tak nie robiłam może dlatego że mamusia natłukła mi do głowy żeby żonatych omijać szerokim łukiem, i dla mnie żonaty żeby był najprzystojniejszy -jest automatycznie aseksualny. A miewałam propozycje od całkiem fajnych żonatych więc.to nie tak że nie miałam okazji
                  Nie chciałabym truć o moralności bo sama chodzącym ideałem nie jestem, ale dla mnie zadawanie sie z żonatym to degrengolada
              • primula.alpicola Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 17:19
                Nie, ja się pod tym nie podpiszę.
                To, co i niektóre laski i niektóre misie, może wołać o pomstę.
          • hanusinamama Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 17:20
            Taki pies tak??
          • g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 18:50
            Bzdura, to jest kwestia decyzji. Po prostu facetów się usprawiedliwia a to chętnymi kobietami, a to hormonami, a to psychiką. Dziwne, że piszesz o hormonach w przypadku mężczyzn, a w przypadku kobiet o rozkładaniu nóg, a nie o tym, że jak mają owulację to mają duże potrzeby seksualne.
            • znowu.to.samo Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 19:01
              Jest tyle wolnych facetów to nie może iść rozładować potrzeby gdzieś indziej? albo se kupić pingwinka? Chyba nie jesteśmy zwierzętami i jesteśmy w stanie się kontrolować czy nie?
              Ale nie. Teraz są takie czasy że każdy myśli tylko o własnej dudzie i nikogo nie obchodzi nic poza xzubkiem własnego nosa. Ja mam potrzebę ja ją musze zaspokoić żeby się waliło i paliło.
              Kolejna rzecz że u kobiet dochodzi (nie zawsze ale często) zaangażowanie po seksie itd i potem ludzie wikłają w szkodliwe układy ciągnące sie latami, jakieś podwójne życia czy ukrywane dzieci.
              Cudzych przykładów że to się na dłuższą metę nie opłaca jak świat światem mnóstwo, a jednak ludzie dalej w to brną
              • g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 19:06
                A dlaczego nie zapytasz czy facet w potrzebie nie może iść do żony albo użyć ręki? To w końcu jesteśmy zwierzętami czy nie? Bo jakoś mezczyzn usprawiedliwiasz a od kobiet wymagasz. Czyli klasyka patriarchatu
                • znowu.to.samo Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 19:22
                  facetów nie usprawiedliwiam ale jak pisałam kobieta wchodząc w uklad z żonatym naraża sie na więcej problemów, łatwiej sie angażuje, może zajść w ciąże itd
                  Skąd tyle historii romansów ciągnących sie latami, dzieci na które pan płaci alimenty albo nieitd a facet tylko z tego korzysta.
                  nie wspominając już o chorobach wenerycznych, bo o tym wszyscy jakby zapomnieli że coś takiego wogóle istnieje
                  • g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 19:24
                    Owszem, usprawiedliwiasz hormonami, a kobietom na hormony proponujesz pingwinka 🤦
                  • fornita111 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 19:25
                    No akurat choroby weneryczne dotycza obu plci tongue_out A ty sie o te sypiajace z zonatymi tak martwisz, czy tak je potepiasz? Bo sie pogubilam big_grin
                    • znowu.to.samo Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 19:44
                      fornita111 napisała:

> No akurat choroby weneryczne dotycza obu plci tongue_out A ty sie o te sypiajace z zona
                      > tymi tak martwisz, czy tak je potepiasz? Bo sie pogubilam big_grin

Jedno nie wyklucza drugiego XD
              • primula.alpicola Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 19:20
                "Chyba nie jesteśmy zwierzętami i jesteśmy w stanie się kontrolować czy nie?"

Ciekawa rzecz, że według Ciebie tylko kobiety mają "się kontrolować" i "nie rozkładać nóg".
                • znowu.to.samo Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 19:29
                  Facetów nie usprawiedliwiam wiadomo ze tak samo sie powinien kontrolować ale facet nie jest taki sam jak kobieta, gdyby był jak kobieta i miał emocje jak kobieta wtedy seks wyglądałby inaczej XD ciężko sobie właściwie wyobrazić
                  • g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 19:31
                    Dopóki mają pełnię praw obywatelskich nie widzę powodu żeby wymagać od nich mniej. A ty wymagasz większej kontroli kobiety nad jej hormonami niż faceta.
                    • znowu.to.samo Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 19:50
                      Nie chodzi o prawa obywatelskie ale kobieta jest narażona na więcej ewentualnych konsekwencji i chociażby dlatego powinna sie dwa razy zastanowć przed wejściem w taki układ
                      • g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 19:53
                        Od tych konsekwencji chroni prezerwatywa... Natomiast kobieta naprawdę nie musi się przejmować zobowiązaniami obcego faceta. To jego problem i jego obowiązek jej odmówić.
                        • znowu.to.samo Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 20:10
                          Widziałaś kiedyś faceta odmawiającemu lasce?

I jak mówię nawet jak sobie uprawiają radosny seks bez zobowiązań to w końcu ta żona może sie dowiedzieć -nawet o jednym numerku. Sorry ja bym ręki do cudzych łez i cudzego cierpienia nie przyłożyła kosztem swojej chwilowej przyjemności. Ale może ja jakaś niedzisiejsza jestem
                          • g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 20:13
                            To nie przykładaj. Ale dlaczego wymagasz przejmowania się cudzym cierpieniem od innych kobiet a od innych mężczyzn nie nawet jak to ich żona i to ich zobowiązania? Skąd ta pobłażliwość dla swobody używania penisa?
                            • znowu.to.samo Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 20:28
                              Od facetów się owszem wymaga, tylko dlaczego ci faceci jakoś nie mogą/nie chcą kontrolować tych penisów? Masz jakiś pomysł?

Z resztą jak mówię to jest moje zdanie wyrobione na podstawie obserwacji historii nie tylko z pudelka ale z własnego podwórka z opowieści i zachowań znajomych mi facetów
                              Moje wnioski są takie że większość facetów mając dostęp do latwego seksu odkłada myśli na bok i korzysta, a potem dopiero myśli o konsekwencjach. Jakby ten penis -jakkolwiek to głupio brzmi- przejmował nad nim władze a potem przychodziło opamiętanie. A potem zdziwienie "jak.on mógł zdradzic Shakirę" albo że xo drugi facet zdradza.
                              Wymagać można tylko czemu ci faceci mają taki problem z utrzymaniem ptaka w spodniach
                              • primula.alpicola Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 20:33
                                Nie, Ty nie wymagasz od facetów (bo oni tak mają, że nie potrafią się oprzeć), Ty wymagasz od kobiet i kobiety obwiniasz, i sugerujesz, że kobiety są jak zwierzęta, jeśli "rozkładają nogi".
                                I jeszcze polewasz sosikiem "troski", że choroby, że ciąża, że będą cierpieć emocjonalnie.
                                Nieładnie zdradzać, ale w życiu się nie zgodzę na zrzucanie odpowiedzialności na jedną płeć.
                                • znowu.to.samo Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 20:45
                                  Możesz tak myśleć

Tyle tylko że życie pokazuje coś innego
                                  To dlaczego większość zdrad wychodzi ze strony faceta?
                                  • fornita111 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 20:48
                                    Bo spoleczenstwo (skladajace sie w duzej mierze z takich jak ty) im daje na to przyzwolenie. To jest wieloletni proces socjalizacji pt "chlopakiem rzadzi siusiak". To potem im daja soba rzadzic...
                                    • znowu.to.samo Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 20:50
                                      A co jeśli faktycznie tym chłopakiem rządzi siusiak?
                                      • g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 20:50
                                        To znaczy, że należy zakazać im pełnienia większości funkcji publicznych.
                                        • znowu.to.samo Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 20:52
                                          Bo na dzień dzisiejszy wszystko na to wskazuje
                                      • primula.alpicola Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 20:56
                                        Ja odpadam, to się robi zbyt absurdalne.
                                        • znowu.to.samo Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 20:59
                                          E tam zabrakło ci argumentów. Bo.ile można zaprzeczać rzeczywistości że facet nie jest i nie będzie jak kobieta
                                          Stąd rzexzywistość wygląda jak wygląda
                                          • g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 21:03
                                            Nie musi być jak kobieta, zresztą i kobiety są różne. Natomiast równe prawa to równe obowiązki. Konsekwentnie: albo są dorośli i odpowiadają za siebie, albo nie i wtedy ograniczamy im prawa jak dzieciom.
                                          • primula.alpicola Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 21:09
                                            Okeeeyyyybig_grin
                                  • g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 20:49
                                    Bo nie chcą się powstrzymywać - po co, jak zawsze jakaś wyrozumiała powie: ojej misiu, no takie masz hormony i psychikę, nie twoja wina, że ta suka rozłożyła nogi.
                              • g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 20:33
                                Mogą tylko nie chcą a ty i tobie podobne strażniczki patriarchatu akceptujecie ten stan rzeczy bo boys will be boys, prawda? Za to jak inne kobiety też nie chcą się powstrzymywać to wielkie zgorszenie i jak ona mogła, powinna pingwinka kupić. Dlaczego mamy tak pilnować wagin, a oni penisów nie muszą? Na szczęście kobietom się już odechciało podwójnych standardów i nie zamierzają brać na siebie dbania o cudzą cnotę
                                • znowu.to.samo Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 21:56
                                  g.r.uu napisała:

> Mogą tylko nie chcą a ty i tobie podobne strażniczki patriarchatu akceptujecie
                                  > ten stan rzeczy bo boys will be boys, prawda? Za to jak inne kobiety też nie ch
                                  > cą się powstrzymywać to wielkie zgorszenie i jak ona mogła, powinna pingwinka k
                                  > upić. Dlaczego mamy tak pilnować wagin, a oni penisów nie muszą? Na szczęście k
                                  > obietom się już odechciało podwójnych standardów i nie zamierzają brać na siebi
                                  > e dbania o cudzą cnotę

To nie patriarchat jest przyczyną tylko fizjologia?
                                  • g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 22:07
                                    Jaka fizjologia? Kobiety też czują pożądanie. Jak sugerujesz kobiecie pingwinka to dlaczego facetowi nie zasugerujes masturbacji, jak go ciśnie? Rozładowanie napięcia działa identycznie.
                                    • znowu.to.samo Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 22:28
                                      g.r.uu napisała:

> Jaka fizjologia? Kobiety też czują pożądanie. Jak sugerujesz kobiecie pingwinka
                                      > to dlaczego facetowi nie zasugerujes masturbacji, jak go ciśnie? Rozładowanie
                                      > napięcia działa identycznie.

Czepiasz sie szxzegółów
                                      Kobiety bardziej ten popęd kontrolują
                                      Nie bronie facetowi masturbacji ale ogólnie chodzi o to że facet ma większą skłonność do zdrad, skoków w bok.
                                      • g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 22:34
                                        Ponawiam pytanie - czy jesteś za ograniczeniem praw obywatelskich dla mężczyzn? Czy jednak uważamy ich za dorosłych? Mogą kontrolować popęd, seksoholizm jest schorzeniem występującym sporadycznie. Tylko nie chcą. Dlaczego uważasz, że kobiety muszą chcieć?
                                        • znowu.to.samo Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 22:42
                                          g.r.uu napisała:

> Ponawiam pytanie - czy jesteś za ograniczeniem praw obywatelskich dla mężczyzn
                                          > ? Czy jednak uważamy ich za dorosłych? Mogą kontrolować popęd, seksoholizm jest
                                          > schorzeniem występującym sporadycznie. Tylko nie chcą. Dlaczego uważasz, że ko
                                          > biety muszą chcieć?

Popadasz w skrajność, zaraz odbiór praw, seksoholizm
                                          A może by tak przyjąć do wiadomości że facet może być świetnym prezydentem-prezesem czy czym tam chxesz, latać na księżyc a jednoxześnie wsadzać pindola we wszystko co sie rusza. Nie wiem co ma piernik do wiatraka

Nie mówimy że faceci nie.są w stanie kontrolować żadnych popędów, mówimy że mają większą skłonność do zdrady niż kobiety
                                          • g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 22:45
                                            No nie, na przykład jak wsadza pindola we wszystko co się rusza to nie może być ważnym politykiem, bo jest na widelcu obcych wywiadów. Nie może też w tymże wywiadzie pracować. Jeśli ma przymus seksu to jest to seksoholizm. I można to leczyć. Jeśli nie ma przymusu robi to z wyboru. I ma do tego oczywiście prawo. Podobnie jak kobieta. Co mnie obchodzą czyjeś skłonności? Mnie w ogóle nie przeszkadza, że ktoś lubi seks i ma wielu partnerów. Przeszkadza mi, jak ktoś to akceptuje u facetów a u kobiet nie.
                                            • riki_i Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 22:55
                                              g.r.uu napisała:

> No nie, na przykład jak wsadza pindola we wszystko co się rusza to nie może być
                                              > ważnym politykiem, bo jest na widelcu obcych wywiadów.

O prezydencie J.F. Kennedym słyszała? Wozili za nim pogotowie seksualne (stąd się wzięły Pixie i Dixie)
                                              • g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 22:57
                                                Znaczy nie wsadzał we wszystko tylko pod kontrolą
                                    • riki_i Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 22:48
                                      g.r.uu napisała:

> Jaka fizjologia? Kobiety też czują pożądanie.

Gówno prawda. Po rozmnożeniu się i zdobyciu dobrej grzędy wszelkie pożądanie często znika jak sen złoty.

> Jak sugerujesz kobiecie pingwinka
                                      > to dlaczego facetowi nie zasugerujesz masturbacji, jak go ciśnie? Rozładowanie
                                      > napięcia działa identycznie

Chyba u licealistów.
                                      • g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 22:53
                                        Gówno to wiesz o kobiecym pożądaniu, choćbyś pękł nie doświadczysz tego. Tak, wiem, partnerki Twoich kumpli nie chcą z nimi sypiać, ale relacje motywowane inaczej niż finansowo wyglądają inaczej. Wiec istotnie, jak ktoś używa seksu do zdobycia grzędy to tak może być - nie wiem, nie znam się na takich relacjach. Ale o pożądaniu po rozmnażaniu to jednak coś wiem.

O rozładowaniu napięcia pisałam w kontekście propozycji zastąpienia przez kobietę seksu pingwinkiem. Fajny jest ten sprzęt, ale bez przesady.
                                        • riki_i Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 23:05
                                          Jak Ci 10 osób pod rząd mówi, że jesteś pijana, to podobno należy iść do łóżka i położyć się spać, choćbyś czuła się najtrzeźwiejsza pod słońcem.

Jeśli 9 na 10 kumpli skarży się na brak seksu w małżeństwie , gdzie od dawna są dzieci i zaklepana tłusta grzęda, to znaczy , że nie są to moje fantasmagorie tylko realny problem.

Zresztą co tu gadać o seksie - wystarczy spojrzeć na zachowanie kobiet "po dzieciach". O ile w przedszkolu widywałem jeszcze mamusie dbające o siebie, o tyle teraz , gdy mam pierwszoklasistę, bytność na urodzinach dziecka z jego klasy w sali zabaw, skonfrontowała mnie na przyjęciu dla rodziców ze stadem pań wyglądających na plus 10-15 lat w stosunku do ich prawdziwego wieku. Zapuszczone, rozmemłane baby, tchnące abnegacją seksualną na dziesięć kilometrów.

G.r.uu spójrz realnie na rzeczywistość, a nie przez pryzmat siebie.
                                          • g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 23:44
                                            riki_i napisał:

>
                                            > Jeśli 9 na 10 kumpli skarży się na brak seksu w małżeństwie , gdzie od dawna są
                                            > dzieci i zaklepana tłusta grzęda, to znaczy , że nie są to moje fantasmagorie
                                            > tylko realny problem.
                                            >
                                            Nie przeczę. To realny problem posiadaczy tłustych grzęd. Tak jak napisałam, nie wykluczam, że takie zjawisko występuje w gronie ludzi, u których kobiety używają seksu do zdobycia majątku, nie mam pojęcia, bo nie znam tego środowiska. Tylko przyczyną zjawiska nie jest fizjologia kobiet.

> Zresztą co tu gadać o seksie - wystarczy spojrzeć na zachowanie kobiet "po dzie
                                            > ciach". O ile w przedszkolu widywałem jeszcze mamusie dbające o siebie, o tyle
                                            > teraz , gdy mam pierwszoklasistę, bytność na urodzinach dziecka z jego klasy w
                                            > sali zabaw, skonfrontowała mnie na przyjęciu dla rodziców ze stadem pań wygląda
                                            > jących na plus 10-15 lat w stosunku do ich prawdziwego wieku. Zapuszczone, rozm
                                            > emłane baby, tchnące abnegacją seksualną na dziesięć kilometrów.
                                            >
                                            Częściowo masz rację, jest trochę kobiet, które "matronieją" po dziecku, z różnych względów, czasem z zajechania obowiązkami, czasem z innych powodów. Część z tych kobiet ma po prostu taki styl "nienastarany", ale nie nazwałabym ich zaniedbanymi. W przedszkolu moich dzieci dominują zupełnie zwykłe, fajnie ubrane kobiety, choć co naturalne nie paradują w szpilkach. Matki dzieci podstawówkowych, przynajmniej te co widuję w okolicy też różne są, jakiegoś masowego zapuszczenia nie stwierdzam. Ale podobno kobiety z gminu bardziej o siebie dbają, więc my, kobiety z blokowiska może wyglądamy inaczej niż mamuśki z Wilanowa big_grin Tyle, że to nijak się ma do seksualności - po pierwsze w łóżku można wyglądać inaczej niż na placu zabaw, a po drugie można nie lubić się malować czy stroić a bardzo lubić seks. Znam zupełnie niepozorne kobiety, które bardzo lubią. To jakiś męski mit, że największe libido mają kobiety na szpilkach i w wydekoltowanej sukience, z mocnym makijażem. Może z tych mitów się potem problemy Twoich kumpli biorą? Inna sprawa, że tak patrząc po ojcach to też nie za specjalnie jest, rzadko widuję na placu zabaw naprawdę fajnych facetów.

> G.r.uu spójrz realnie na rzeczywistość, a nie przez pryzmat siebie.

Ja nie patrzę przez pryzmat siebie, choć niewątpliwie więcej od Ciebie wiem, jak kobieta odczuwa pożądanie. Tak jak Ty masz sporo informacji od kumpli, tak ja mam od koleżanek. Wiesz, my też o tym gadamy. Ty lubisz opowiastki o znanych ludziach. Więc niech będzie na przykład pani X - dziennikarka, autorka kilku książek. Po licznych przebojach w związku z fajnym facetem, niedługo po ślubie. Jak mówi, jej mąż jest cudownym facetem, ale w seksie zachowuje się jak nieporadny szesnastolatek. Jak długo ona będzie miała do tej nieporadności cierpliwość to nie wiem. Inna, też pisarka, jakiś czas temu rozwiodła się z mężem, który potrafił jej zaraz po seksie powiedzieć, że ma okropne ciało - 53 kg przy wzroście 170 to jak widomo monstrum nie kobieta. A potem był zaskoczony i obrażony, że ona nie ma ochoty. Jak się okazało po wykopaniu dziada - ochoty to ona ma bardzo dużo, ostatnio z nowym facetem nawet na jakiś ero warsztatach tantry była. Liczba kobiet, które chcą, ale facet ma miliony wymówek tez jest większa niż myślisz. Już nie mówiąc o tym, że warszawka ćpa i chleje na potęgę, co się słabo przekłada na męskie możliwości, chęci zresztą też. Żeby nie było - jest też sporo związków, w których seks jest fajny i ludzie są pod tym względem zgrani.
                                            • homohominilupus Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 10:00
                                              Grru, podziwiam Cie za cierpliwość i zaangażowanie żeby temu dziadersowi coś wytłumaczyć (ze wszystkim co piszesz zgadzam się w 100 %) lecz obawiam się, że próżny Twój trud.
                                              • g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 10:06
                                                Riki jest i tak inteligentniejszy niż lekko licząc pięćdziesiąt procent odbiorców moich tekstów big_grin Próba wytłumaczenia czegoś publice z Onetu czy WP to jest dopiero wyzwanie.
                                          • atenette Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 07:17
                                            Z moich obserwacji wynika, że 8 na tych 10 kobiet nie jest zadowalanych przez swoich mężczyzn i stąd brak ochoty. Najnowsze badania wskazują, że nawet 80% kobiet doświadcza orgazmu tylko przez stymulację łechtaczki. Łechtaczka powstaje z tych samych komórek budujących co penis. W życiu płodowym łechtaczka i penis rozwijają się z tej samej zarodkowej tkanki reprodukcyjnej. Odpowiedz sobie na pytanie ilu mężczyzn o tym wie i ilu naprawdę zadowala swoje żony? Może gdyby stało się to w końcu powszechną wiedzą, że samo włożenie rzadko wystarcza kobiety byłyby bardziej zadowolone ze swojego życia seksualnego i częściej miałyby ochotę na seks?
                                          • sumire Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 08:46
                                            riki_i napisał:

> Jak Ci 10 osób pod rząd mówi, że jesteś pijana, to podobno należy iść do łóżka
                                            > i położyć się spać, choćbyś czuła się najtrzeźwiejsza pod słońcem.
                                            >
                                            > Jeśli 9 na 10 kumpli skarży się na brak seksu w małżeństwie , gdzie od dawna są
                                            > tylko realny problem.

Tłumaczono ci to siedemset razy, aleś głuchy na ten aspekt, mimo wszystko powtórzę po raz 701. - gdybyś ty i twoi kumple brali sobie za towarzyszki życia normalne kobiety, a nie trofea, nie mielibyście problemu, który macie. Kobiece libido nie znika bez przyczyny. I nie zdziwiłabym się wcale, gdyby w tych małżeństwach waszych kobiety regularnie się masturbowały za drzwiami łazienek, po prostu nie chciały uprawiać seksu z wami. Wystarczy, że... patrz niżej.

> Zresztą co tu gadać o seksie - wystarczy spojrzeć na zachowanie kobiet "po dzie
                                            > ciach". O ile w przedszkolu widywałem jeszcze mamusie dbające o siebie, o tyle
                                            > teraz , gdy mam pierwszoklasistę, bytność na urodzinach dziecka z jego klasy w
                                            > sali zabaw, skonfrontowała mnie na przyjęciu dla rodziców ze stadem pań wygląda
                                            > jących na plus 10-15 lat w stosunku do ich prawdziwego wieku. Zapuszczone, rozm

Nie wylaszczyły się na urodziny dziecka? No przeziwne.
                                            No i właśnie, i piszesz o rozmemłanych babach, a potem wielkie zdziwienie, że kobiety nie chcą z tobą i twoimi kolegami uprawiać seksu. Też bym nie chciała, zastanów się chwilkę, chciałbyś być 24/7 oceniany przez partnerkę przez pryzmat wyłącznie twojej atrakcyjności seksualnej?...
                                          • jolie Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 10:50
                                            riki_i napisał:

> tylko realny problem.

Miałeś to wyjaśniane ze sto razy - to realny problem wyższych sfer, ludzie z gminu są albo tak zapracowani, że (oboje) nie mają sił na seks, albo seks jest ich jedyną rozrywką, zatem mają go sporo 😀. Coś za coś.

>
                                            Opisujesz ludzi z jakiego środowiska? Zwykłych publicznych rejonówek? Chyba nie, bo w Twoich kręgach kobietom bliżej do wyglądu a la M.Rozenek. Ja po wczorajszym zebraniu z rodzicami dzieci z jednej krakowskiej publicznej SP mogę stwierdzić, że różne są proporcje wyglądowe, zaniedbanych jest tak z 25 %, 20 % wygląda bardzo dobrze, reszta przeciętnie, wielkiego dramatu nie ma. Dziecko w klasie 8., zatem rodziców bardzo młodych brak.
                                            • riki_i Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 11:22
                                              jolie napisała:

> Opisujesz ludzi z jakiego środowiska? Zwykłych publicznych rejonówek?

No właśnie nie! Szkoła prywatna.
                                  • m_incubo Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 22:40
                                    Sugerujesz, że faceci są zwierzętami, skoro nie potrafią się powstrzymać?
                                    A kobiety powinny, no bo właśnie nie są zwierzętami.
                                    Faceci zdradzają nie dlatego, że nie potrafią inaczej (bo potrafią).
                                    Nie dlatego, że są zwierzętami.
                                    Zdradzają, bo MOGĄ. Również, a może przede wszystkim dzięki takim kobietom, jak ty, które idiotyzmy w stylu "facet nie jest kobietą" i podwójne standardy nazywają moralnością i troską o biedne kobiety, które tyyyyle mogą stracić na romansach.
                                    Faceci sypiają z kim chcą. Kobiety również. W XXI wieku czas się z tym pogodzić.
                                    • m_incubo Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 22:41
                                      6 razy użyłam słowa "kobiety", fuck 🤦🏻‍♀️
                                      • homohominilupus Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 10:02
                                        Ale mądrze prawisz.
                                    • znowu.to.samo Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 23:02
                                      m_incubo napisała:

> Sugerujesz, że faceci są zwierzętami, skoro nie potrafią się powstrzymać?
                                      > A kobiety powinny, no bo właśnie nie są zwierzętami.
                                      > Faceci zdradzają nie dlatego, że nie potrafią inaczej (bo potrafią).
                                      > Nie dlatego, że są zwierzętami.
                                      > Zdradzają, bo MOGĄ. Również, a może przede wszystkim dzięki takim kobietom, jak
                                      > ty, które idiotyzmy w stylu "facet nie jest kobietą" i podwójne standardy naz
                                      > ywają moralnością i troską o biedne kobiety, które tyyyyle mogą stracić na roma
                                      > nsach.
                                      > Faceci sypiają z kim chcą. Kobiety również. W XXI wieku czas się z tym pogodzić
                                      > .
                                      >

Gdzie pisałam ze faceci SĄ zwierzętami? I że nie potrafią się powstrzymać?
                                      Pisałam żw faceci kontrolują popęd w mniejszym stopniu jak kobieta. A wszechobecny dostęp do łatwego seksu tego nie ułatwia
                              • sonnija70 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 21:13
                                Dlaczego, dlaczego… bo moga po prostu. Gilotyna za to nie grozi. I nie rozkmniniaja tylko korzystaja.
                          • fornita111 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 20:20
                            Ja widzialam. I to nie tylko w filmach, zeby nie bylo wink
                          • primula.alpicola Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 20:22
                            To nie przykładaj.
                            Ale przestań obarczać odpowiedzialnością ze seks kobiety i usprawiedliwiać mężczyzn.
                            #niechodmawiają
                            • fornita111 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 20:25
                              #niechodmawiaja!
                              • riki_i Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 22:49
                                #i niech potem nie płaczą, że biedne porzucone!
                                • primula.alpicola Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 23:02
                                  riki, wiemy, że Twoja żona utraciła zainteresowanie seksem z Tobą i dlatego wolisz "jadać na mieście". Niefart, to przykre i właściwie nie wiadomo co z tym zrobić, żeby wszyscy byli zadowoleni.
                                  Ale powiedz, masz tak, jak twierdzi koleżanka znowu.to.samo? Nie umiesz odmówić? Twój penis przejął nad Tobą władzę? W sumie to co ona pisze jest bardzo obraźliwe dla mężczyzn.
                                  • riki_i Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 23:29

> powiedz, masz tak, jak twierdzi koleżanka znowu.to.samo? Nie umiesz odmówić
                                    > ? Twój penis przejął nad Tobą władzę? W sumie to co ona pisze jest bardzo obraź
                                    > liwe dla mężczyzn.

Zależy kto proponuje wink Skoro już koleżanka g.r.uu zaczęła pisać o wywiadach obcych państw, to warto przypomnieć, że podstawienie atrakcyjnej chętnej pani jest od prawieków najlepszą metodą na dojście do figuranta.

Ale pani musi być atrakcyjna. Mężczyźni powyżej poziomu troglodyty nie rzucają się na wszystko.
                                • fornita111 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 23:06
                                  Najwiecej na tym forum placzesz ty. Chocby smety o seksie ukradkowym-podkolderkowym i jeszcze w obecnosci dziecka. Znasz sie na pozadaniu jak swinia na gwiazdach i tyle tongue_out
                                  #zamilczstaryniedojebie
                                  • riki_i Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 23:30
                                    #idź na swoje swingersparty i przestań truć kocopały
                                    • fornita111 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 23:34
                                      To bylo tak dawno, ze nawet ja juz o tym zapomnialam- a ty ciagle przezywasz big_grin
                                      #zazdroscbrzydkarzecz
                                      • znowu.to.samo Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 00:03
                                        Serio po swingersach latałaś? Acha....XD
                                        • g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 00:05
                                          A mogła jak normalny człowiek zdradzać 🙄
                                          • znowu.to.samo Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 00:09
                                            g.r.uu napisała:

> A mogła jak normalny człowiek zdradzać 🙄

Szkoda że muszę już iśc spać bo robi się coraz ciekawiej
                                        • fornita111 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 08:34
                                          Lo pani, to tylko okruch z tysiaca moich pieknych doswiadczen. A jak rikiemu tym szary, smutny swiat pokolorowalam- na lata big_grin
                                      • homohominilupus Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 10:03
                                        Fajnie się przekomarzacie 😅
                          • alicia033 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 00:01
                            znowu.to.samo napisała:

> Widziałaś kiedyś faceta odmawiającemu lasce?
                            >
                            Niejednego. Przez lata uprawiałam prawie zawodowo towarzyski. Czytaj: mnóstwo atrakcyjnych i niepruderyjnych osobników płci obojga na wyciągnięcie ręki. Naprawdę wielu, mimo awansów, z tego nie korzystało.
                            • riki_i Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 11:23
                              W męskim tańcu towarzyskim to jest dość rozpowszechniona gejoza. Może dlatego nie korzystali ? wink
                              • alicia033 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 11:40
                                riki_i napisał:

> Może dlatego nie korzystali ? wink

Pudło, nie pisałam o gejach.
      • fornita111 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 16:55
        Jest jeszcze wiecej panow chetnie rozpinajacych rozporek. A jednak, kobiet zdradzajacych w taki durnowaty sposob jakos mniej, przynajmniej wsrod celebrytow i gwiazd. Poza tym, niektorzy faceci sie potrafia powstrzymac; nawet seksoholicy jak Michael Douglas... Wiec w sumie wystarczy mocno chciec i tyle tongue_out
        • volta2 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 17:11
          gdzieś czytałam badania, że jak facet zdradza to raczej nieudolnie i szybko płynie

za to kobieta jak się zabiera do zdrady, to poroże rośnie długo i wysoko, zanim mężu ktoś doniesie.

oczywiście, w badaniu było założenie, ze obie strony nie chcą rozpadu związku małżeńskiego, bo jak chcą i tylko katalizator potrzebny to nie ma co się szczypać z ukrywaniem za bardzo.
        • znowu.to.samo Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 17:12
          Z polskiego podwórka Żmijewski jakoś sie trzyma, jeszcze może paru sie znajdzie ale sporo jednak nie daje rady wytrwać przy jednej kobiecie
          • g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 18:51
            A skąd wiesz, czy się trzyma?
            • znowu.to.samo Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 19:05
              Prxynajmniej jak do tej pory nic nie wypłynęło, jest od 30 lat z tą żoną to można zakładać że się trzyma
              • g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 19:07
                Jest wiele relacji trwających latami w których są zdrady
                • znowu.to.samo Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 19:31
                  Ale jak pisałam gdzieś wyżej nie ma co popadać w drugą skrajność "oni na pewno zdradzili,bo przecież każdy zdradza, tylko u nich to nie wyszło"
                  • g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 19:31
                    Nie ma też co twierdzić że na pewno nie zdradził
        • laluna82 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.09.22, 23:17
          fornita111 napisała:

> Poza tym, niektorzy faceci sie potrafia powstrzymac; nawet seksoholicy
          > jak Michael Douglas...
          Michael Douglas, to się po prostu zestarzał i możliwe że sprzęt przy okazji zaczął słabiej działac wink
      • alicia033 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 19:55
        znowu.to.samo napisała:

> Powiem coś niepopuarnegol

nie "niepopularnego", tylko durnie seksistowskiego. RZYG!
      • atenette Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 07:10
        Ręce opadają, zagotowałam się. Żeby KOBIETA wypowiadała się w tak seksistowski sposób o innych kobietach!? Niedobrze się robi. Facet biedny misiu, żądzą nim popędy i kut..s, wiec on biedny nie może się oprzeć, no co zrobić, nawet jak zdradza swoją partnerkę i rozbija rodzinę - no przecież on nie mógł inaczej, bo jakaś s.. rozłożyła przed nim nogi. Kobieta to co innego, nawet jak wolna, zobowiązań nie ma to ma kontrolować swoje popędy, używać pingwinka kiedy ma ochotę na seks i pilnować moralności swojej i wszystkich mężczyzn wokół. Jak dwoje dorosłych ludzi uprawia seks to on korzysta (bo musi!) a ona dała dupy tak? Przez takie kobiety jak Ty nigdy nie będzie równouprawnienia i zawsze za wszystko w życiu winą obarczane będą kobiety.
      • taniax Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.09.22, 21:23
        Kobiety na szczęscie tylko niektóre mają jakąs dziwną cechę rywalizacji a mianowicie wydaje im się że jak wsiadły na czyjegoś męża to są lepsze od jakiejś kobiety, wygrały...
    • vivi86 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 17:17
      Shakira nie była jego żoną.
    • hanusinamama Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 17:19
      Nowa pani nie musi być ładniejsza....wystarczy ze jest nowa. A jak do tego uważa faceta za młodego boga.,..Plus sie panu pewnie przejadło życie rodzinnie.
    • lot_w_kosmos Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 18:06
      Nie, żebym się za panami ujmowała.
      Ale za proste wydaje mi się stwierdzenie że ładna żona to gwarant szczęścia małżeńskiego.
      Czyli przystojny mąż to też za samą urodę ma być tym na wieki?
      • ewka.n Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 19:05
        lot_w_kosmos napisała:

> Czyli przystojny mąż to też za samą urodę ma być tym na wieki?

Nie. Żona za urodę, mąż za kasę smile
    • littlesquirrel Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 18:30
      Okazja czyni złodzieja, jak to powyżej zostało napisane. Jeżeli mają możliwości to często nie umieją sobie ich odmówić zwłaszcza, gdy ta możliwość atrakcyjna, a przy piłkarzach kręcą się często bardzo urodziwe kobiety. Ciekawe jak to jest z naszym RL9. Póki co, bez skandali, ale Anna L pewnie też ma cykora.
      • g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 18:48
        Dlaczego ma mieć cykora? Myślisz, że taka kobietą jak ona to nie może na pstryknięcie mieć chętnych kochanków? Oboje mogą mieć cykora równie mocno.
        • hanusinamama Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 20:57
          W ich przypadku nie chodzi tylko o związek. To tak jak z Beyonce. To małżenstwo to jest tez firma. Ma swoją wartośc na rynku
        • homohominilupus Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 10:14
          A jeśli będą w Hiszpanii to... dużo tu pięknych ludzi, obydwu płci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka