bene_gesserit Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 18:30 Podobno żonatych kręcą dwa rodzaje kobiet. Albo takie, które wyglądają jak kopia ich żony, ale minus piętnaście-dwadzieścia lat, albo takie, które są totalnym przeciwieństwem ich żony pod wieloma względami. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 18:36 Podobno żonatych kręcą dwa rodzaje kobiet. Albo takie, które wyglądają jak kopia ich żony, ale minus piętnaście-dwadzieścia lat, albo takie, które są totalnym przeciwieństwem ich żony pod wieloma względami. Odpowiedz Link Zgłoś
furiatka_wariatka Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 18:43 Opozda miła i delikatna dziewczyna... Jasne. Nie usprawiedliwiam Królikowskiego, ale daj spokój z tymi zachwytami nad nią. Byli po prostu siebie warci, ta sama liga, przecież ona do Dubaju jeździła zarabiać, pochodzi z patologicznej rodziny. A z wyglądu też nic specjalnego. Po prostu to są zwykli przeciętni ludzie. Nie wiem skąd założenie, że celebrytki są jakieś lepsze, bardziej wartościowe. Ot zwykle kobiety, często łączą się w związki powierzchowne, te związki się tak samo wypalają jak zwiazkej każdej zwykłej Kowalskiej. I ci mężowie widzą je na codzień, a nie tylko odpicowane na ściankach, czy przefiltrowane przez Instagram. Nie znasz tych kobiet przecież, a środowisko celebryckie obfituje w narcyzów i inne porąbane osobowości, a potem ci ludzie dobierają się w pary jak Deep i Heard, to już przykład ekstremalny. Jak ktoś się bierze za takiego Królikowskiego czy Rzeźniczaka, to raczej można przyjąć, że nie ma równo pod sufitem. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 18:51 To raczej jest zwiazane z dojrzałością a nie płcią... Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 19:02 Dojrzałością płciową. Na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 18:55 Bla, bla, bla... Każdego można zdradzić. Jak się tylko chce. Tak, trzeba chcieć. Niektórzy nie chcą i/lub nie czują potrzeby a inni wręcz na odwrót. Życie... Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 19:06 Taki typ facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 19:10 zuzanna_a napisała: > Ten pajac Królikowski zostawia Opozdę - która wygląda jak milion dolarów, wrażl > iwa, delikatna dziewczyna. Może zobaczył jak wyglądała przed przeróbkami?? Wygooglaj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 19:16 Nie, pewnie go zniesmaczylo jej "klamstwo ciazowe" i juz nie mogl na nia patrzec Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 10:30 ee gadasz, akurat Opozda zawsze byla ladna Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 10:52 Nie wyglądała wcale brzydko. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 11:18 www.pomponik.pl/plotki/news-joanna-opozda-tak-wygladala-jako-nastolatka-zdjecie-z-delagi,nId,5886060 Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 11:39 no i? siczna dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 11:42 Ja wytlumacze. Riki lubi fapac do malolatek, wiec przezywa wyglad Opozdy czy Shakiry z czasow kiedy mialy z 15 lat. Oblesna dziadyga, normalni ludzie nie oceniaja urody dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 11:50 Eee nie, ostatnio pisał że do 35 to młoda, widać się starzeje i zmienia perspektywę Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 11:51 Ze zboczen sie nie wyrasta moze mu sie przypadkiem szare komorki zderzyly i dotarlo, ze hebefilia nie jest akceptowana spolecznie. Brawo on! Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 11:52 Bardzo ładna dziewczyna i nie widać efektów diety zmieniającej rysy twarzy. Normalnie że 30-latka wygląda inaczej niż 15-latka. Przeróbki to ma Siwiec Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 12:07 Wy ślepe jesteście??? Nie widzicie, że ma inne usta i owal twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 12:09 owal sie zmienia z wiekiem. Usta zawsze miala pelne Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 12:13 Miała wąskie usta o zupełnie innym kształcie niż teraz. Owal zmienia się z wiekiem, gdy nabiera się ciała. A ona aż do ciąży była ekstremalnie wychudzona. Ps. Widzę, że o ile poprawki urodowe są robione z głową, a nie na "job twoju mać", to macie istotne problemy z ich dostrzeżeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 12:22 Ekstremalnie wychudzona? Omg Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 12:24 Nie, owal w ogóle zmienia się z wiekiem, bo grawitacja, zdrowie, nawyki i inne. Proponuję, byś porównał sobie swoje zdjęcia w wieku lat 15 i 33, a dopiero potem zabierał się za objaśnianie kurkom świata. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 12:53 Sumire, owszem to prawda, ale tutaj mamy b. silną zmianę w przedziale 16/17-22/24. Poprawki urodowe w jej przypadku są podobne jak u niejakiej Aleksandry Ciupy. Polecam wujka google i zdjęcia Ciupy przed i po. Nie wiem, może trzeba być facetem żeby to dostrzec, ale zarówno Opozda jak i Ciupa w wersjach full natural były wielokrotnie mniej atrakcyjnymi kobietami. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 12:57 www.plotek.pl/plotek/7,78649,23379787,ola-ciupa-kiedys-wygladala-zupelnie-inaczej-to-jedno-zdjecie.html kliknąć "otwórz galerię" Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 13:30 A czy Ty przypadkiem nie pisałeś kiedyś że jakakolwiek widoczna ingerencja sprawia, że kobieta Ci sie nie podoba? 🙄 To jest właśnie przedział wiekowy kiedy nastolatka staje się kobietą, czas dużych zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 14:15 g.r.uu napisała: > A czy Ty przypadkiem nie pisałeś kiedyś że jakakolwiek widoczna ingerencja spra > wia, że kobieta Ci sie nie podoba? 🙄 No owszem, lubię naturalność u kobiet. Ostatnio ta pani 23, o którą dopytują tutejsze plotkary, wymusiła na mnie sfinansowanie powiększenia sobie ust. Mimo, że zrobiła to delikatnie (pół miligrama) i prawie nie widać, JA WIDZĘ i prawie zupełnie straciłem do niej libido. Ps. Dawajcie ciotki do pieca! Rzucona kolejna porcja żeru! Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 14:36 Ale jej libido zapewne wzrosło Dobra, zdjęcie lepiej daj, rozważałam taka ilość właśnie dlatego że wygląda naturalnie i jest niemal niewidoczna zmiana na lepsze ale może foty w klinikach kłamią Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 14:48 Przestań, jeszcze tego brakowało żebym robił foty ust , które mi się nie podobają. Ja dostrzegam takie charakterystyczne przejście między ustami a skórą twarzy, w przypadku gdy usta były robione. Oczywiście , przy makijażu już tego tak nie widać, ale jak te poprawiane usta są bez szminki czy czego tam, to ja widzę. Nawet przy pół miligrama, po prostu inaczej układa się warga. Ogólnie, wszelkie poprawki zabijają indywidualność , własny rys kobiety. Nie jestem popieprzonym ortodoksem i gdy ktoś ma kinol jak gaśnica, albo widocznie szpecące usta (znałem taką, co po powiększeniu szminką ust wyglądała jak laleczka, z naturalnymi wąziutkimi usteczkami tak sobie), to oczywiście JESTEM ZA POPRAWKAMI (nie mówiąc już o jakichś pociążowych obwisłych brzuchach i cyckach). Ale większość kobiet robi sobie po prostu krzywdę, wygląda naturalnie całkiem ok, a mimo to inwestuje w rozmaite pseudo-poprawki . Tego nie popieram absolutnie, niestety jest to zjawisko masowe. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 15:14 riki_i napisał: >. Nie jestem popieprzonym ortodoksem i gdy ktoś ma kinol jak gaśnica, albo widocznie sz > pecące usta (znałem taką, co po powiększeniu szminką ust wyglądała jak laleczka > , z naturalnymi wąziutkimi usteczkami tak sobie), to oczywiście JESTEM ZA POPRA > WKAMI (nie mówiąc już o jakichś pociążowych obwisłych brzuchach i cyckach). Riki: kobiety po dzieciach odmawiają nam seksu Also riki: obwisłe pociążowe brzuchy i cycki do poprawki Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 15:29 Mówię o przypadkach skrajnych. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 15:42 Oczywiście, typu "10 kg więcej i widoczna fałdka" 🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 15:53 No ja akurat przy 10 kg więcej to mam kompletną blokadę na seks... Nie potrafię z takim ciałem funkcjonować. Choć facetowi to zupełnie nie przeszkadza. Wiec pewnie część kobiet ma tak, że nie akceptują wyglądu po porodzie i stąd niechęć do seksu. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 16:10 Tylko że są mężczyźni, którzy potrafią zrozumieć to, że kobieta z takich czy owakich przyczyn nie czuje się atrakcyjna, a nawet ją od tego poczucia uwolnić niezależnie od tego, czy jej cycki obwisły i brzuch się pojawił. Niestety są też tacy, którzy będą ją w tym poczuciu utwierdzać. Tylko że niech później nie płaczą, że sypialnia zamknięta na klucz. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 16:50 Jeśli zakładasz że poczucie atrakcyjności kobiety jest skorelowane z tym, czy facet ja postrzega jako atrakcyjną. U mnie nie działa. Co z tego, że partnerowi się podobam, jak nie mogę na siebie patrzeć - średnio to nastraja erotycznie. I zdecydowanie wolę, jak facet ogarnie dzieci żebym mogła trening zrobić niż mówi: ależ kochanie, po co, dobrze wyglądasz. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 18:30 Yyy, mówimy o zupełnie innych sprawach, zdaje mi się. Nie chodzi mi o osobiste poczucie atrakcyjności, bo przytyłam, tylko o to, że partner daje mi czytelnie do zrozumienia, że nie jestem dla niego tak atrakcyjna jak kiedyś, bo się rozmemłałam po powiciu mu dziedzica, a potem się dziwi, że nie chcę się z nim bzykać. Dwa kompletnie różne zagadnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 21:17 To jest prawda, oczywiscie że to zawsze widać, zwłaszcza z profilu. Wszystkie, nawet ładnie zrobione usta, wyglądają właśnie w tym miejscu nienaturalnie. Naturalne usta, nawet bardzo wydatne, wyglądają inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 15:50 riki_i napisał: > No owszem, lubię naturalność u kobiet. Ostatnio ta pani 23, o którą dopytują tu > tejsze plotkary, wymusiła na mnie sfinansowanie powiększenia sobie ust. Mam nadzieję, że finansowałeś gotówką, a nie kartą. Ta laska zaczyna pachnieć jak kłopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 16:05 Sorry, chwaleniu sie sponsoringiem na emamie mowie stanowcze nie. Ja rozumiem, ze niektorych stac (nomen omen) tylko na to, no ale... Nie przed obiadem riki Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 16:46 Daj spokój, taka ilość hialuronu to jest tańsza niż obiad w dobrej knajpie, to jest nawet śmieszne. Od razu kojarzy mi się z głupawym dowcipem o tym, czym się różni Chinka od Europejki Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 16:50 Sponsoring to jak widac nie tylko wyzsze sfery. Mnie akurat nie smieszy, tylko brzydzi, ale co kto lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 07.06.22, 09:52 Ostatnio ta pani 23, o którą dopytują tu > tejsze plotkary, wymusiła na mnie sfinansowanie powiększenia sobie ust. Mimo, ż > e zrobiła to delikatnie (pół miligrama) i prawie nie widać, JA WIDZĘ i prawie z > upełnie straciłem do niej libido Może idź na jakieś forum dla starych kurwiarzy, bo tu zupełnie serio nikomu nie imponuje sponsoring. Swoją drogą, twoja sponsoretka musi być nie tylko zdesperowana, ale i pochodzić ze skrajnej nędzy (co w sumie się uzupełnia). Zabieg powiększenia ust to grosze. Galeriankę chyba przygruchałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 13:17 Usta ma powiększone, przecież to nie tajemnica, zresztą mało która znana kobieta nie ma. A owal to raczej kwestia dojrzewania - mam okazję obserwować sporą liczbę dwudziestolatek, właśnie część przestaje wyglądać nastoletnio i zaczyna mieć bardziej dojrzałe rysy, inaczej się kości policzkowe zarysowują. Już nie mówiąc o tych, które kończą leczenie ortodontyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 12:28 Tak, podrasowała się jak prawie każda celebrytka/aktorka, ale jako nastolatka była ładną dziewczyną. Poza tym niektóre z tych zdjęć to niekorzystne ujęcia, a takie można zrobić każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 12:46 jolie napisała: > Tak, podrasowała się jak prawie każda celebrytka/aktorka, thx za stwierdzenie faktu > ale jako nastolatka była ładną dziewczyną. no tutaj to można dyskutować. Oczywiście brała udział w różnych konkursach miss, brzydka nie była, ale na mnie te jej stare młodzieńcze fotki działają odstręczająco. Nie lubię długich wąskich ust, ani trójkątnych podbródków. Poza tym na tych zdjęciach jest coś takiego.... no jakby charakter wypisany na twarzy (może jestem uprzedzony, ale parę pań w tym typie urodowym, w tym jedną z dalszej rodziny żony poznałem, no i to nie były ciepłe, domowe i bezinteresowne istoty). Poza tym niektóre z tych zdjęć to niekorzystne ujęcia, a > takie można zrobić każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 12:49 miala usta w ksztalcie serca, kiedys widzialam gdzies jej zdjecie z komunii. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 13:15 Ale Ty piszesz o czymś zupełnie innym - o osobistych preferencjach. Ona obiektywnie była ładna. A nie każda ładna osoba musi się podobać/być w czyimś typie, to oczywistość. Charakteru tej kobiety nie znam, a głupią minę na zdjęciu może mieć każdy. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 17:05 riki_i napisał: > ciepłe, domowe i bezinteresowne istoty). > > Aa to teraz takich szukasz?! Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 18:41 Taka jest do trzymania w domu ("domowa"), te inne są do seksu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciezka_cholera Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 19:43 zuzanna_a napisała: > Monogamia nie dla panów? Wiem, że się czepiam, ale nie ma na świecie ani jednego gatunku, gdzie samice są monogamiczne a samce poligamiczne. Albo- albo. Ja wiem, że niektórzy panowie (chyba głownie piwniczni incele) tak to sobie wyobrażają, ale to tak nie działa - po prostu. Przepraszam, że wyłuskałam to jedno zdanie z Twojej wypowiedzi, nawet nie najistotniejsze, ale strasznie mnie wqrvia to gadanie o rzekomo poligamicznych mężczyznach vs pragnących monogamii kobietach. Zazwyczaj w kontekscie mżonek erotomanów-gawędziarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 21:06 jak można zdradzać Shakirę, skoro wyżej już nic nie ma" Może s zwyczajnie nudne? Karolak mial za żonę kobietę o alternatywnej urodzie (sama się tak mokreslala), ale ona była niezwykła, rozmowa z Czubaszek się nie toczyła, tylko skrzyła. Byli razem do końca i chyba nie uniósł jej śmierci. Myślę, że jako artysta miał szereg możliwości by zdradzać/porzucac/ oszukiwać. Ale są kobiety, których się nie zostawia. I to niekoniecznie są to te najladniesze. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 21:10 Nie, są przyzwoici mężczyźni, którzy nie zdradzają, reszta to wymówki. Nie widziałaś nigdy porzuconych kobiet, zresztą mężczyzn tez, którzy są inteligentni i interesujący? Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 21:13 "Kobiety ktorych sie nie zostawia". No buagam. Ludzie sie nie zostawiaja, jak sie dobrze dobiora i tyle. Ani uroda, ani osobowosc nie chronia przed zdrada i porzuceniem. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 21:21 Też prawda. Ale jednak.zostaje przy swoim. Uważam, że porzucenie ww Czubaszek zostawiłoby w nim za duży żal za tym, co ona jeszcze mogła mu dać. Tym.czyms nie jest seks. To jest akurat zmienna. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 02.06.22, 21:29 Kluczowe jest tu "mu" Partner Czubaszek to nie Pique. Pique by sie najprawdopodobniej z kobieta o takiej inteligencji i charakterze nigdy nie zwiazal. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 10:29 Pique to kopacz, dodatkowo glupawy Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 10:53 Dokładnie, zawsze miał bezmózgi wyraz twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 11:55 Jak przytłaczająca większość kopaczy Odpowiedz Link Zgłoś
shmu Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 07:28 Ja się zastanawiam bardziej nad naiwnością myślenia, że osoba rozpoznawalna może mieć dyskretna schadzkę w miejscu publicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
novembre Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 11:44 Jakaś ty ładna, jakaś ty mądra, czegoś ty nie cudza? Oto odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.06.22, 11:46 Czego ?niczego po prostu kure…wska natura. Tez znam takich i idealne żony a i tak skoki w bok. Deklaracje ze żonę kocha jakby ja ktoś tknął to i tu rożnego rodzaju (obił by gębę nakopał do dupy) . Ale on może bo jest samcem. Samce kopulują z różnymi samicami żeby roznosić swoje geny. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 04.06.22, 09:59 My jako publiczność, choc bardziej tu pasuje słowo gawiedź, widzimy te osoby jak z najlepszej strony. A przecież to są takze ludzie tacy jak my. Zupełnie mnie to nie dziwi, że dochodzi do zdrad. Przecież w takim środowisku jest o wiele łatwiej o zdradę. Codziennie poznajesz nowych pięknych ludzi, celebryci, są traktowani jak bożkowie, to czemu mają nie zdradzać?! Przeciętni ludzie zdradzają, a co mówić bogacze, celebryci, sportowcy, aktorzy, których wręcz mami się takim życiem?! Oczywiście, są wyjątki, ale więcej zdradzajacych, niz wiernych. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 05.06.22, 10:56 brawo za te wypowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
yennefer.00 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 04.06.22, 19:24 Nie dość, że głupi ten Pique, to jeszcze wygląda jak koń, nie sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 04.06.22, 20:33 Wg mnie ladny. Ale jeszcze debil pozaluje... tego mu zycze Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 04.06.22, 20:58 yennefer.00 napisała: > Nie dość, że głupi ten Pique, to jeszcze wygląda jak koń, nie sądzicie? Coś w tym jest, bo któraś moja koleżanka określała go per Pedro Kucyk 😀. Niby przystojny, na pewno się podoba, nie mój typ kompletnie. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 05.06.22, 10:50 A jak ktoś napisze, jakie zwierzę przypomina Shakira, to też będzie ok? Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 05.06.22, 10:54 No juz sie jedna dowcipna kiedys rozpisywala, jak to Opozda wyglada jak pekinczyk. Imo mala szk9dliwosc spoleczna czynu choc oczywiscie eleganckie to nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 05.06.22, 12:09 yennefer.00 napisała: > Nie dość, że głupi ten Pique, to jeszcze wygląda jak koń, nie sądzicie? Nie sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 05.06.22, 12:14 Wg mnie ma nozdrza troche konskie ("Szal" Podkowinskiego ), ale to nie jest brzydkie. Tak jak bohaterka "Gambitu krolowej" ma jak dla mnie krowie oczy - i to zdecydowanie komplement. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 07.06.22, 08:37 fornita111 napisała: . Tak jak bohaterka "Gambitu krolowej" ma jak dla mnie krowie oczy - i > to zdecydowanie komplement. W starożytności to był przydomek opiewający piękno - "krowiooka bogini Hera". Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 07.06.22, 09:01 Wiem, bylo tu kiedys o tym wspomniane. (Watek byl o tym, ze sie dziewczyna obrazila o taki wlasnie komplement ) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 07.06.22, 10:12 No, raczej wolooka, znaczenie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 06.06.22, 22:13 www.pomponik.pl/plotki/news-filip-chajzer-stracil-glowe-dla-pieknej-anny-teraz-wyszlo-ki,nId,6075567 Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 07.06.22, 12:02 Kazda osoba moze zdradzic i kazda osoba moize byc zdradzona,. Odpowiedz Link Zgłoś
komciakom Re: nie tylko Chajzer, ale i Pique 03.09.22, 17:00 wiecie jak to jest jak sie ma małe dzieci, to wzrasta poziom prolaktyny gdy się je karmi piersią. Ciąża też wyłącza hormony. Opieka nad dziećmi oraz praca na wysokich obrotach - sprawiaja, ze sexu chce się mniej. Pojawiaja sie za to wymagania wzgledem ojca. Wygodniccy panowie wola laski, ktore nie maja obowiazkow i łatwo rozkładają nogi. Prawdziwe zycie czy odpowiedzialnosc ich nie interesuje. I dlatego biora młode dupy (sorry za kolokwializm) ale nic z tego nie bedzie - z tego nowego zwiazku Pique. Odpowiedz Link Zgłoś